Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Litvanya çok iyi oynuyo şu an. Bizim dünkü maçtaki manzaraya benzer bi durum var sahada. Çok güzel savunma var, kazandıkları toplarda da hep dengesiz yakalıyolar.
Scola insanlıktan çıkmazsa dönmez gibi duruyo.
Mesaj tarihi:
Bu Litvanya basketbol kültürü nereden geliyor ya ^^ Yıllardır iyi yani takımları, ama başka başarılı oldukları popüler bir spor yok benim duyduğum mesela
Mesaj tarihi:
arjantin hücumda 2kişinin eline bakmasının sorunlarını yaşıyor scola ve delfinoyu kilitleyince hücumları çok düşüyor şu ana kadar litvanya bunu iyi başardı ben bi geri dönüş beklemiyorum fark 10-15 sayı civarlarında gidicek ve maç biticek gibi(scola ya da delfino coşmazsa bir anda)
Mesaj tarihi:
Litvanya düzenine baya bağlı şu anda. Skoru da tek bi oyuncu çekmiyo, acaip dağılmış bi şekilde. Maçın kalanında da bir şekilde üretirler gibime geliyo. Savunmayı çok boşlamazlarsa, ki Javtokasla Jankunas baya etkili oynadı Scola'ya karşı, rahat götürürler ikinci yarıyı da.
Mesaj tarihi:
basketbol tanrıları yine bizden yana
ben abd nin litvanyayı yeneceğini düşünüyorum ancak yine çok yorulacaklar bugün ruslar da çok zorladı son periyoda kadar
biz sırbistanı geçebilirsek ki %70e %30 geçeriz
abd'yi çok pis zorlarız.

dünkü Türkiye maçından sonraki en güzel inanç örneğini gösteriyorlar
Mesaj tarihi:
Naptın abicim sen ne Yugoslavya'sı? Bildiğimiz Litvanyaysa ayrıldıktan sonra baya bi almış yürümüş uzaklaşmış galiba adamlar.
Hani Sovyet movyet yine bi yere kadar.

Bi de son iki günkü maçlardan sonra olası bi Türkiye-Litvanya finalini baya bi istedim. ABD tabi favori, ama bugünkü mücadeleyi gösterirse Litvanya baya bi zorlar en azından orası kesin. Haftasonu güzel maçlar bizi bekler gibi.
Mesaj tarihi:
ya evet. karıştırmışım. şimdi baktım. sırbistandan bahsetmiyordum zaten ama yugoslavyadan değil sovyetlerden kopma. alakasız aslında ama karıştırmışım. düzeltiyim.

önceki mesajımı düzeltip söyle yazayim. o basketbol kültürü sovyetlerden geliyor. tabiki değişerek geliştirmişlerdir adamlar. sonuçta diğer ayrılan ekiplerden farklılar. ama sonuçta ülkede güçlü bir geçmişi var sporun.
Mesaj tarihi:
litvanyaya fakir diyeni döverler abi ahahaha. slovenya da aynı ayak 3-4 milyonluk bir ülke ama çok güzel basketbol kültürleri var. şimdi sırbistanı yenersek yugoslav ekolünü ezdik demektir :D
  • Yeni Oluştur...