Burax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 litvanya fenalarda daha 15 dakika bile olmadı 15 sayı fark var
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Litvanya çok iyi oynuyo şu an. Bizim dünkü maçtaki manzaraya benzer bi durum var sahada. Çok güzel savunma var, kazandıkları toplarda da hep dengesiz yakalıyolar. Scola insanlıktan çıkmazsa dönmez gibi duruyo.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 3'lük kaçırmaya başlarlarsa işler değişir
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Litvanya bu oyunuyla Amerika'yı da eler. Çok iyiler ya, uzun zamandır onları böyle izlememiştim.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 gerçi arjantin ilk fırsatta geri dönüş yapacak, litvanya'yı dağıtacak gibime geliyor. Ama çok isabetsiz atıyorlar ya Arjanlar
GEd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bu Litvanya basketbol kültürü nereden geliyor ya ^^ Yıllardır iyi yani takımları, ama başka başarılı oldukları popüler bir spor yok benim duyduğum mesela
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 arjantin hücumda 2kişinin eline bakmasının sorunlarını yaşıyor scola ve delfinoyu kilitleyince hücumları çok düşüyor şu ana kadar litvanya bunu iyi başardı ben bi geri dönüş beklemiyorum fark 10-15 sayı civarlarında gidicek ve maç biticek gibi(scola ya da delfino coşmazsa bir anda)
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Litvanya düzenine baya bağlı şu anda. Skoru da tek bi oyuncu çekmiyo, acaip dağılmış bi şekilde. Maçın kalanında da bir şekilde üretirler gibime geliyo. Savunmayı çok boşlamazlarsa, ki Javtokasla Jankunas baya etkili oynadı Scola'ya karşı, rahat götürürler ikinci yarıyı da.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yok yok, umudum da kalmadı. Litvanya süpürüyor şuan, Güle Güle Arjantin :D
Burax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 basketbol tanrıları yine bizden yana ben abd nin litvanyayı yeneceğini düşünüyorum ancak yine çok yorulacaklar bugün ruslar da çok zorladı son periyoda kadar biz sırbistanı geçebilirsek ki %70e %30 geçeriz abd'yi çok pis zorlarız. dünkü Türkiye maçından sonraki en güzel inanç örneğini gösteriyorlar
Joker Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 orgryte-sundsval maçıyla bu basket maçını eşleştirdim :P
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 amerikaya daha ters gelecek bir takım amerikanın siniri bozulur litvanyada böle sut atar macı alırlar ama hala usa turnuvanın favorisi bence
inprc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 litvanya 3 milyon nüfuslu küçük fakir bir ülke. ama inanılmaz bir basketbol altyapısı ve kültürü var. hayran olmamak elde değil.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 o basketbol kültürü yugoslavyadan geliyor. yugoslavyadan kopmuş çoğu ülkenin basketi iyidir.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Naptın abicim sen ne Yugoslavya'sı? Bildiğimiz Litvanyaysa ayrıldıktan sonra baya bi almış yürümüş uzaklaşmış galiba adamlar. Hani Sovyet movyet yine bi yere kadar. Bi de son iki günkü maçlardan sonra olası bi Türkiye-Litvanya finalini baya bi istedim. ABD tabi favori, ama bugünkü mücadeleyi gösterirse Litvanya baya bi zorlar en azından orası kesin. Haftasonu güzel maçlar bizi bekler gibi.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ahahaha epic olmuş üstteki postlar yugoslav ekolünün günümüz temsilcisi ile oynayacağız zaten yarı finalde.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Litvanya özellikle amerika kıtasına göçtükten sonra baya ilerletti basketbolu. Biraz kızılderili öldürmüşler gerçi galiba ama olsun.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yugoslavya'dan gelen sırbistan oluyor. bizim rakibimiz yani, hani 2001 avrupa sampiyonasında finalde yenildigimiz :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Litvanyanın bize gelmediği iyi oldu. Final maçı zaten tek maç gazla oynanır. Amerikayla final gayet büyük bir olaydır. İş oraya geldikten sonra neden olmasın?
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ya evet. karıştırmışım. şimdi baktım. sırbistandan bahsetmiyordum zaten ama yugoslavyadan değil sovyetlerden kopma. alakasız aslında ama karıştırmışım. düzeltiyim. önceki mesajımı düzeltip söyle yazayim. o basketbol kültürü sovyetlerden geliyor. tabiki değişerek geliştirmişlerdir adamlar. sonuçta diğer ayrılan ekiplerden farklılar. ama sonuçta ülkede güçlü bir geçmişi var sporun.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 litvanyaya fakir diyeni döverler abi ahahaha. slovenya da aynı ayak 3-4 milyonluk bir ülke ama çok güzel basketbol kültürleri var. şimdi sırbistanı yenersek yugoslav ekolünü ezdik demektir :D
Öne çıkan mesajlar