Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okey.
bi de su zone'ların yerlerini gormek lazım salonda. olimpik diye baslandı insaata tribünler resimdeki gibi uzak kalacaksa mesela su fotografın cekildigi yerden izlenmez.

bi de gruptaki tum macları izleyebiliyomusuz ya süper.

http://www.stadia.gr/sef/sefnew9th.jpg
Mesaj tarihi:
sostizm said:

BulletRide said:

Grup sıralamaları bana göre;

A: Sırbistan-Arjantin-Almanya-Angola/Avustralya
B: ABD-Slovenya-Hırvatistan-Brezilya
C: Yunanistan-Türkiye-Rusya-Çin/Porto Riko
D: Fransa-İspanya-Litvanya-4.'yü bilemedim baya güçsüz bu grup.

Şeklinde olurç

Ben de böyle olur diyorum, kayda geçsin bakalım ne kadar yanılacağız.

A: Sırbistan-Arjantin-Angola-Almanya-Avustralya
B: ABD-Brezilya-Slovenya-Hırvatistan
C:Türkiye-Yunanistan-Porto Riko-Rusya-Çin
D: İspanya- Yeni zelanda - Fransa - litvanya - Kanada

Tahmin ve kaan kural'ın yorumları beni böyle düşündürdü.

Abi Fransa İspanya'yı geçer, ayrıca Yeni Zelanda'nın Indiana'daki turnuvadan sonra basketbolda nasıl bir atılımı var da aldırdın altına Fransa ve Litvanya'yı.
Mesaj tarihi:
Şimdi yamuluyorsam düzeltin ama Yeni Zelanda Asya torbasından geldi sanırım; yani Çin-İran-Avustralya ile birlikte.Avustralya geleneksel takımdır, Bogut pis adamdır, Patrick Mills Portland'da şans bulamıyor fakat bize zorlayabilecek bir guard tipidir.Aynı şekilde Çin Kıta Asya'sının en güçlü takımı, Yao ve Ji oynayacak mı belli değil fakat gayet kuvvetli bir pota altı gelmesi kötü oldu.

İran'ın Asya şampiyonluğu var son yıllarda, fena değiller ama Yeni Zelanda ile aralarında tercih yapamadım, gelselerdi keşke.

Bi dk Ürdün de var Asya'dan, torbası neydi onların?
Mesaj tarihi:
NBA Studyodaki konuşmalara bakılırsa YAO geliyor Ankaraya. Bir de basketbol yorumcusu farkı Murat da Kaan da inşallah iyileşir de gelir diyordu.

Futbolda rakibimiz olsa, en büyük yıldızı rakibimizin sakat olsa, inşallah gelir bize karşı oynar der miydi yorumcular?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yarın Abdi İpekçi Spor Salonuna gönüllü başvurusu için mülakata çağırıyorlar.Var mı başka gönüllü başvurusu yapan, mülakata giden ?
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://turkey2010.fiba.com/pages/tur/fe/10/fwcm/mascot/index.asp

Maskot için, ''Bascat'', ''Onecat'' ve ''Micho'' olmak üzere üç aday isim belirlendiği vurgulanırken, oylama sonunda kazanan isimi tercih eden basketbolseverlerden 4 kişinin milli takım forması ve milli takım kampında oyuncularla birlikte yemek yeme şansı, 5 kişinin grup maçı bileti, 10 kişinin turnuva tişörtü, 20 kişinin de maskot hediye paketi kazanacakları belirtildi.

en çok oyu "bascat" almış rezalet
Mesaj tarihi:
Neden türkçe değil abi nbu isimler yani illa uluslararası bir organizasyon diye ingilizce olmak zorundamı yani?

Bizim millet allahın japonun yemeği suşinin bile bütün isminlerini bilirken biz niye ülkemizde yaptığımız bir organizasyon da 2 kelime de olsa türkçe birşeyler kullanamıyoruz anlamış değilim.

Bu organizasyonlar ülke tanıtımı için çok önemli şeyler tamam türkçe öğret demiyorum ama 1-2 tane türkçe kelime serpiştirip daha samimi olsak olmuyor mu?
  • Yeni Oluştur...