Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbul gayet iyiydi hem dansçı kızlar bakımından hem taraftar bakımından, binlerce slovenya seyircisi vardı hepsi tek tip giyinmiş, süperdi. yine baya iran taraftarı vardı.tek isyanım biletix'in random bilet dağıtım sistemi yüzünden dünyanın torpilinin dönmesi ve ilk bilet alanlardan olmamıza rağmen zone 1 çaprazda oturmam.(sosislinin 10lira olmasıda kötü gerçi)
Mesaj tarihi:
ABD grubunun İstanbul olduğu belliydi ama en azından Türkiye'nin grup İzmir'de olabilirdi, hem Yunanistan da var ne güzel. Adam gibi seyirci olurdu en azından, gençler şampiyonasında bile 3 sene önceki bilet bulamıyorduk en kıytırık maça bile İzmir'de.
Mesaj tarihi:
aslında bu konuyla direk alakalı değil ama sırbistan-yunanistan maçında çıkan kavgadan sonra okuduğuma göre sadece 3er maç ceza verilmiş herkese. kafada sandalye kıran sırp ile sinirle başkasının üstüne yürüyen yunan da 3 maç ceza almış.

çok takip edemedim ama eğer böyleyse bana cezalar çok adaletsiz ve az geldi.

kavga baya feciydi çünkü
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ankara şimdiye kadar bu konuda kendi defalarca kanıtladı, sonraki maçlarda cümbüş olur raad olun.

Türkiye maçları değil dediğim, her maç için o cümbüşü yakalamak önemli.
Mesaj tarihi:
barbu said:

aslında bu konuyla direk alakalı değil ama sırbistan-yunanistan maçında çıkan kavgadan sonra okuduğuma göre sadece 3er maç ceza verilmiş herkese. kafada sandalye kıran sırp ile sinirle başkasının üstüne yürüyen yunan da 3 maç ceza almış.

çok takip edemedim ama eğer böyleyse bana cezalar çok adaletsiz ve az geldi.

kavga baya feciydi çünkü
O kavgaya bence direk turnuvadan yallah çekilmeli idi kavgaya karışan adamlara.
Bu kavganın daha hafiflerinde nba'de sezon boyu ceza alıyor adamlar.
Mesaj tarihi:
http://img837.imageshack.us/img837/8771/27082010034.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/7139/27082010033.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/2586/27082010031.jpg

Bu sadece universitemin basketbol sahası, ki sadece bi universite yani. Bizim daha geliştireceğimiz çok şey var.
Mesaj tarihi:
işte bizde niye yapılmıyor onu diyorum, altyapı hazırlamak okadar zor bişi değil aslında direk bu sistemi kopyala yapıştır yapsınlar, ne oyuncular, basketbolu bırakmak zorunda kalmadan hem eğitimlerine devam ederler hemde bbol oynarlar
Mesaj tarihi:
Affiniza siginarak ilk mac ve rusya ilk periyoda bakarak biriniz bana hidayetin takima olan katkisini yazabilirmi. Sunucular devamli hido gak guk diyorlar ama ben hep baska seyler goruyor gibiyim. Cok kotu oynuyor gibi...

Pls
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Affiniza siginarak ilk mac ve rusya ilk periyoda bakarak biriniz bana hidayetin takima olan katkisini yazabilirmi. Sunucular devamli hido gak guk diyorlar ama ben hep baska seyler goruyor gibiyim. Cok kotu oynuyor gibi...

Pls

baba bile olum ismini bagırıp duruyorlar bunun ama daha basket attıgını göremedim dedikten sonra gözümden düştü
  • Yeni Oluştur...