Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekinezi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
throine said:

URI GELLER

ahah bunu yazmaya girmistim.
adamin olaya EHAAAD STEIN SHALOOM die girmesi imbaydi.

bi de stephen king'in carrie'si vardir.
http://www.imdb.com/title/tt0074285/
Mesaj tarihi:
said:
Ve bunu takiben bütün postlar " evet oldu bende yaptım", " beyler gözüm yeşil oldu", "oha başardım gözüm kırmızı renk"..

bu tarzda bir çok post görünüyor bu tarz forumlar da.
postlara çok fazla aldanmıyorum ben.
teknik açıklamasına bakıp ve nedir ne değildir inceleyip wikipedia ve ya tarzı yabancı sitelerden takip ediyorum.
bizim türkler yok yaptım yok uçtum aha uçuyorum gibi bir ton şey zırvalıyorlar.
inandırıcı gelmiyor insana. :)
ben 2 yıl boyunca uğraşmıştım bu tarz bir durumla fakat meral diye bir arkadaşım ve anası bu ve bunun gibi şeyleri profesyönel olarak yapıyorlardı.
zaten yılın 4-5 ayı hindistan ve çin'de geçiyordu bu yüzden.
ne kazancı var bu ikisinin tabii bilmiyorum. çünkü bok gibi parayı saçıyorlardı bu işe ama bir çok şeyine şahit olmuşumdur.
Mesaj tarihi:
1 kişi teleblablayla adam öldürse olay olur,veya birine düşünce empoze edebilse.İddaları çok açık adam öldürücez,sana düşünerek birşey yaptırıcaz,bunun kanıtlanması çok kolay.Bunu iddaa eden kimse çıkar bunu yapar,eyvallah deriz ama öyle birşey yok. Bilimsel olarakta bunlar havada kalan şeyler,örneklendirme olarak hep aynı kart olayından örnekler verip bunu kanıt olarak sunuyorlar ki o çalışmalarda birşeyi kanıtlamıyor.

Peki neden böyle büyüyor teleblabla yada rüya şeyleri?İnsan beyni hitleri tutar missleri unutur.Yani sen birini düşündün o seni aradı ve sen bende telefon telepatisi var diye düşünürsün; oysa sen yüzlerce kez birilerini düşündün,ve onlar seni aramadı o anda.Ama sen bunları unutursun,insan missleri unutup,hitleri mucize olarak sayar.

Ek olarak insan beyni mucizelere inanmaya programlı.Geçen sabah you're beautiful diye evde mırıldanıyordum,şarkıyı senelerdir dinlemedim,kardeşim beni duydu,dün houseun bölümünde çalıyordu benimde aklımdaydı dedi.Telepatimiydi bu? Basit bir olasılıktı sadece,ama beyin hemen biryerlere bağlıyor.

Telepati hiç mi yok?
Var.

1-Dnalarımız telepatiktir.Bizim dnamız,Karşımızdaki canlının dnasını tanır temas etmeden.Ama bu tam telepati sayılamaz, arkasında yatan olay başka ve telepatiyle ilgisi yok,ama olay genel olarak bir çeşit telepati kabul edilebilir.

2-Empati,bildiğimiz anlamda değil;Çocuğu zarar gören annenin,bundan haberi olmasa dahi beyin aktivitelerinde sebepsiz değişimler yaşandığı gözlendi,kanıtlandı.Bu kardeşler arasında da oluyor;Aynı ortamda büyüyen,çok fazla paylaşan insanların beyinleri bir şekilde aktivitesel boyutta haber alabiliyor nadirende olsa.Ama bunada telepati olarak bakılmıyor çünkü yine çalışma biçimi farklı,ayrıca hiçbir düşünce aktarılamıyor,sadece beyinde bir değişme oluyor.

Bahsettiğin forumu paylaşabilirsen daha net cevap verebilirim, ama birşey söyliyim,tvde çatalı büken adam konsantrasyon vs. sizde evde yapın dediğinde,arkadaşımda çatalı büküp bana getirmişti.Bu arkadaşımın bir süpersonik gücümüydü,yoksa çatalın yapısından mı kaynaklanmıştı bu?İlüzyonda sınır yok.
Mesaj tarihi:
Anket başa baş gidiyor.

Saçma 30
Mümkün 30

ayrıca şu sitede, "kaşık nasıl bükülür, göz rengi nasıl değiştirlir, nasıl elektrik topları yapılır vs gösterilmiş."

@arma

googleda psi wheel diye arama türkçe sayfalarda arama yaparsan karşına çıkacak bütün sayfalar için geçerli ama benim bakıpta açtıgım site

bunlar

www.beyingucu.net
www.telekinez.org

Mesaj tarihi:
said:

Evet yanlış duymadınız kendinize ait enerjiden doğan bir hayvan yaratabilirsiniz.Ona itaat etmeyi herşeyi gerçek bir hayvanmış gibi öğretebilirsiniz.

Peki bunu nasıl yaparız?
ilk önce bu bizim nasıl tür bir enerjiyi seçeceğimize bağlıdır pozitifmi negatifmi? enerjimizi seçtikten sonra yaratacağımız hayvanı ve ona vereceğimiz bir elementi düşünün mesela ateş i seçtiniz herşey tmm şimdi yapmaya geçelim.
Tek elinizi avuç içi yere bakacak şekilde tutun ve havadan seçtiğiniz enerjiyi emin bu gayet kolaydır elinizde psi ball oluşturun bu psi ball ın dönerek enerjiyi çektiğini düşünün.elinizde bir ağırlık olduğunda hayvanınınızı seçtiğiniz enerjinin içinde hapsolmuş şekilde imaje edin eğer yeneteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız ilk başlarda seçtiğinzi hayvanın yavrusunu imaje etmek daha uygun olacaktır her neyse devam edelim hapsolmuş bir şekilde imaje ediyoruz ve elemetimizde onunla hapsolmuş siz bu enerjiyi kırdığınızı ve elementle hayvanın birleşip dışarı çıktığı hayal edin.Bütün iş bukadar ama konsantrenizi bir an olsun bozmayın.

bu ne lan.
Mesaj tarihi:
james randi'ye havale ediyorum hepsini.

telekinezi falan yapabilen varsa 1m$ veriyor adam.

şu ana kadar gelen geçen herkesin foyasını ortaya çıkarması bu gibi saçma işlerle uğraşan kronik yalancıları ürkütüyor haliyle.

hani geleni geçeni madara etti dede. sahtekarlara göz açtırtmıyor. falcı, büyücü tayfası buna dahil.

keşke şu james randi gibi akıllı adamların sayıları fazla olsa. bak o zaman gazetelerde fal, burç saçmalıkları bile ortadan kalkar.
  • Yeni Oluştur...