Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahahah önceden açmıştım ama gene görünce açasım geldi ahaha http://www.youtube.com/watch?v=BUce2dpI4g4&feature=related yanan tipi nedense kermite benzettim ilk saniyelerde ahaha
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 AHAHAH adamin tepkiler/küfürler epik ya
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o acıyı çekenler bilir tek. yanar sırtının her tarafı arkadaşından rica edersin sür diye. oda garibim yardım eder ama yemediği küfür kalmaz.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 1:40 dan sonrası çok epik ahahaha
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 benim başıma gelmişti valla yazık lan adama
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 AHAHAH onun sırtına sağlamından osmanlıyı bi çakıcaksın, 3 gün baygın yatar uaıhduahdua
Romario Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Abu avuclama ne ya ! AHahahahaha!
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çok güldüm ya sürdün ya dediği yerde özellikle ehehehehe
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bi gün ağzımı açıcam bi kaç kişinin sülalecek kulakları çınlayacak. artık kulak zarları ne kadar dayanıklıdır bilemem orasını. küfür arşivim baya geniş çünki.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben buraya ziyafet çekmeye gelmişim , 5 yıldızlı otel hayalinizi gerçekleştirin diyo s...i anamı sdefshdljsfdsd
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kermit said: bi gün ağzımı açıcam bi kaç kişinin sülalecek kulakları çınlayacak. artık kulak zarları ne kadar dayanıklıdır bilemem orasını. küfür arşivim baya geniş çünki. Nolur yap ya. Bulusmalardan birine geleyim cik karsimda yap ama bunu. Seninle ilgili tek postu ben atmisim. O da gayet iyi niyetli. Yani anana bacina sovulmemis, hakaret edilmemis, laf sokulmamis. Video'yu ac, yanina fotograflarini ac, benziyor mu benzemiyor mu suratin bir bak. Var gercekten bir kuyruk acin ama anlamis degilim. Oturup eski post'lari karistirip bakayim diyorum da isim gucum var ugrasamiyorum.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 di said: kermit said: bi gün ağzımı açıcam bi kaç kişinin sülalecek kulakları çınlayacak. artık kulak zarları ne kadar dayanıklıdır bilemem orasını. küfür arşivim baya geniş çünki. Nolur yap ya. Bulusmalardan birine geleyim cik karsimda yap ama bunu. Seninle ilgili tek postu ben atmisim. O da gayet iyi niyetli. Yani anana bacina sovulmemis, hakaret edilmemis, laf sokulmamis. Video'yu ac, yanina fotograflarini ac, benziyor mu benzemiyor mu suratin bir bak. Var gercekten bir kuyruk acin ama anlamis degilim. Oturup eski post'lari karistirip bakayim diyorum da isim gucum var ugrasamiyorum. Açıkcası bende bişi dicektim ama gece geç saatti. Sonuçta video daki bir insan, sende bir insansın. Video nun ilk saniyelerindeki bir açıdan attığın fotoğraflardaki haline benzettim, gayet iyi niyetli bir yorumdu. Herhangi bir şekilde sana karşı, aşağılayıcı bir şeyde yoktu. Ha senin zoruna gittiyse, hoşuna gitmediyse ben özürümü dilerim ama buraya gelipte böle tehdit eder gibi konuşmayı yakıştıramadım açıkcası.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Arma said: Büşra ya sürer gibi sür :D burayı şimdi duydum ahahahhaha
Öne çıkan mesajlar