pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yeni neslin kafası çalışmıyor, hala yeşilçam taktikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bu işe yarıyor ben yaptım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 mal mısın olm şıkkını okumadan işaretlediydim. okudum pişman olmadığıma karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olm buna değmesi için kızın çok sağlam bi parça olması lazım... yoksa boşa gider tüm emeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 insana neler düşündürtüyolar şu HATUN'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İrem merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bunu rexxin önünde bekleyen emolara yapın esnaf yardım bile eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yada 20:00 den sonra dost kitapevinin orda yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bence sadece siz bişiyi tutarsınız okadar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu zamana kadar kimsenin aklına gelmeyen bir action bulmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Tenekeadam said: bu zamana kadar kimsenin aklına gelmeyen bir action bulmuşsun. farinal said: dizi/filmlerde bol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Farinal, abi beraber yapalım bunu ben varım. Önce ben kapkaççı olcan sen hatunu götürcen, sonra sen kapkaççıolcan ben götürcem. Ciddiyim? yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ben tinerci olmak istiyorum ama ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yoldan geçen sivil polis tutup vuracak senin numaracıları. Sonra sende kalıcaksın "lolwut" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hatun amazon çıkıcak, senin yancıların ağzını burnunu kırıcak sokak ortasında bayağı komik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Redeagle said: Yoldan geçen sivil polis tutup vuracak senin numaracıları. Sonra sende kalıcaksın "lolwut" diye. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Helcaraxe said: bence sadece siz bişiyi tutarsınız okadar hahaha çok ayıp sen tutarsın yaprağı terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 NE DIYORSUN YA KUZENIM MASADAN DÜŞTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 küçük harfle yaz çirkinleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ADRES VER ÇIKIŞA GELIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tutar da babayı tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Helcaraxe said: ADRES VER ÇIKIŞA GELIYORUM. aldırtmıcan mı beni evden? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yalnız dikkat et etrafta bu gibi drumlarda bayanlara yardımcı olmak baaabında ortalıkta dolanan binlerce delikanlı arkadaş var. Olası sonuçlar: 1- Senin arkadaşları senden önce pert'e çıkartan bu arkadaşlar hatunu kapar. 2- O arkadaşlara gerek kalmadan polis ekipleri bakıma muhtaç diyerekten senin arkadaşları alıp götürüp bir kuruma yerleştirir. 3- Olayı gören başka tinerci , kapkaçcı vs ulan burası bizim mekanımız deyip çizik atarlar 4- Belediye ekipleri itlaf eder senin arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar