Arma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bak dostum sarımsak(1 diş), salatalık kabuğu(1 adet), karabiberi(1 tatlı kaşığı) bir kaba koy. üstüne yarım su bardağı su dök. iyice ez ve karıştır. Sonra iç. Bir daha böyle topic açmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kocakarı ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sekerim kiriklari aldir bi bakim maskesi uygulattir sonra da boyatma fön cektirme bi süre, bi saglik gelir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 escape said: bune lan kıl değil o. kahvenin dibi çikolata diye yemiş salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Arma said: Bak dostum sarımsak(1 diş), salatalık kabuğu(1 adet), karabiberi(1 tatlı kaşığı) bir kaba koy. üstüne yarım su bardağı su dök. iyice ez ve karıştır. Sonra iç. Bir daha böyle topic açmazsın. yok. icme. su karisimi kulak temizleme cubugunu bandira bandira burun deliklerine sür. sorun kalmaz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o zaman bi bardak daha hazırlayıp onuda içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 da ayrı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Benimde dökülüyordu geçen yaza kadar.Sora kenevir suyuyla yıkamaya basladım kafa yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kerim said: ya şunu farkettim son bi kaç haftadır uçları böyle kırık kırık çogu kişiye sordum sağlıksız burun kıllarında olurmuş. direk burun kılı kırılması diye geçiyor oncelikle burun killarinin uclarinimi inceledin? nasi bir arkadasin bu sorunu cevapladi? bide burun kili kirilmasi ne olm? al bi burun kili kisaltan alet kisalt dokulmesin hatta gurlesir sonrada koku sende be olm ne dert ediyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 geçmiş olsun burun kanseri olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 arkadaşlar sorunu olan bi arkadaşımız var burda neden dalga geçiyosunuz ki. en az sevgilim bana tekmeyi bastı kadar ciddi bi konu bu da geçmiş olsun kardeşim allah şifanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 burun kılları dökülenleri askere almıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Fistan said: geçmiş olsun burun kanseri olmuşsun ahahaha fakirsin ondan dökülüyo burun killarin deseydin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Fistan said: geçmiş olsun burun kanseri olmuşsun evet, uc aya kadar burnun dusecek michael jackson gibi olacaksin ama bunun guzel tarafi maykilin takim elbisesinden bulursan jackson look-alike olup enivicivokye! diye sokaklarda moonwalk yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 füksü allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sticky shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 toggie said: abi ne yapıcan sampuanı burnuna mı cekicen? zıuaduahd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 tam efsane bi topic geliyor diyordum ki... 2. sayfanın sonunda böeh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu arada iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 dory said: why so searos why so searos why so searos rötar yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 olsun bebeyim, ellerin dert gormesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kerim said: köpürtüp masaj yapıyorum işte masaj mı. ahahahahah. karıştırıyorum desene abi. aslkdjsald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 jilet vur daha fazla daha kalın çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 uçlarını kızıla boyayınca hatunlar direk turnikeye giriyolarmış vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar