kerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 arkadaşlar yaklaşık 6 aydır burun kıllarımın dökülmesinde göze batan bi artış var. bunun için her hangi bi ilaç kullanmadım, saç dökülmesine karşı etkili şampuan kullanıyorum göze batan bi düzelme sağlayamadım. daha önce burun kılları dökülüpte bir çözüm yolunu bulup kurtulan var mı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi kusura bakma da. AHAHAHHAHAHAHHAHAHUAUHAUHAHUHSUHDADASASDAŞDLKADSLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 azcık uzasın rasta yaptır burun kıllarına dökülmez o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 AHAHAHAHAH imza ayrı bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 aabiiii ahhahahah abi cidden kusura bakma ama harbiden ahaha bu başlıgın bi yansımasını garbıçtan açın abi ya ahahaha lan hiç güleceğim yoktu yemin ederimıuasjfuıshgdhngas neyse tamam konuya dönelim. şaka bi yana aşırı doktorluk bişi yok. mevsimsel bişi olabilir. ahuahashahhashahahauashghah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 genetiktir, burhan amcaya sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 tavsiye ettiğiniz şampuan yok mu? şampuanla çözemez miyiz illa ilaç mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ulan hala gülüyorum anasını satayım böyle sağlık sorunu mu olur of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 olm burnunu içini temizlemek için özel şampuan mı istiyorsun ciddi ciddi. ahahahahahahaha akşam akşam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 abi ne yapıcan sampuanı burnuna mı cekicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 boyle yaratici basliklari forumda gormekten mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 köpürtüp masaj yapıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Burun kılları sadece ümidi kestiğinde dökülüyor diye biliyorum, çok kirli bir havada solunum yapıyorsan, artık burun kılları da pek işe yaramıyor ve bırakıyor kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 jölede sürüyo falan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 benim bi arkadaşta vardı mevsim değişiminde burun kılları kendini yeniliyor sanırım. yılanın deri değiştirmesi gibi sende burun kılı değiştiriyorsun.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kerim said: köpürtüp masaj yapıyorum işte aptalmısın sen masajdan dökülüyopr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 why so searos why so searos why so searos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o killari haketmedigin icin dokuluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://www.tobethlehem.com/nosehair.jpg benimde böyleydi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya şunu farkettim son bi kaç haftadır uçları böyle kırık kırık çogu kişiye sordum sağlıksız burun kıllarında olurmuş. direk burun kılı kırılması diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 lösemi belirtisi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 kerim merhaba ben fenasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar