Brigand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Selamlar 25 liraydı sanırım bir tane a4tech notebook mouseu almıştım da, sol tuşu zor basmaya başladı. garantiye versem mi acaba diyom, hani mouse filan bu da garantisi olur mu ki böyle küçük bişeyin kabul ederler mi acaba yaparlar veya değiştirirler mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Olur tabi abi, git konuş adamlarla hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 25 lira için değer mi? 30 iş günü onu bekleyecene 25 lira verip yenisini alıver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ederler de zararlı cıkarsın, oraya git buraya ver. sonra alıcan onu, bilmem kac gunde geri gelicek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Abi fareyi tamir etmeye uğraşacaklarını sanmıyorum, direk değiştirirler. Ama fede'nin dediği gibi 20 gün sonra gel derlerse bastır parayı bir tane daha al tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 notebook mousu şu küçücük parmak kadar olanlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bence acip mouse'u temizle, duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bence ver garntiye, bekletirlerse yenisini alırsın, garantiden gelen de yedek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 arkadaşta G7 mi ne vardı. logitechin. kablosu aşındı diye aradı logitechi. adamlar fotoğrafını istedi. bide fatura imagelarını istedi. yolladık. 2 hafta sonra sıfırını yolladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya zamanla işim yok ki ama 1 ay da 2 ay da beklerim sonuçta başka mouseum var evimde, 3-5 liralık mouselardan ama bu iyiydi 25 lira filan vermiştim, bi mousea göre az para değil aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hangi mousemus o ya valla merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sırf bunun için değil genel için söylüyorum, eğer fazla kasmayacaksa 10 liralık kulaklık dahi olsa verin abi garantiye. iyice yaydı adiler, biraz burunları sürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şu yaw http://www.hepsiburada.com/a4-tech-k3-23e-siyah-mini-optik-usb8in1fullspeed/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd0687 ben aldığımda 25-27 tl filandı şimdi biraz ucuzlamış. gerçi ben hepsiburadan değil de tekmardan almıştım. Sürükle bırak hiç yapamıyom mesela, normal tıklamalarda da hep sert basmam gerekiyor... çok güzel mouse ama hem kablosunun makarası olduğundan derli toplu hem de uzayabildiğinden ele iyi oturuyor. notebook mouseu olarak baya rahatım. Bunları göze aldığımızda mouse'u kullanmayacağıma niye garantiye vermiyim ki? vereyim gitsin ister yaparlar ister yapmazlar... zaten elden veririm otobüsle gider mağazaya verir gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yapacağı iş şu ver garantiye, yeni de bir mouse al ihtiyacın varsa onu beklemeyeceksin elbet. koy bir köşeye gelince de dursun, bozulursa tekrardan yeni mouse almazsın işte. 25 lira da olsa garanti sağlamak zorundaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ShadowFax said: arkadaşta G7 mi ne vardı. logitechin. kablosu aşındı diye aradı logitechi. adamlar fotoğrafını istedi. bide fatura imagelarını istedi. yolladık. 2 hafta sonra sıfırını yolladılar. G7 için de yapsınlar o kadarını. hayvan gibi para bayılıyon mouse a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bence ver garantiye. mahkemeye kadar taşı olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ShadowFax said: arkadaşta G7 mi ne vardı. logitechin. kablosu aşındı diye aradı logitechi. adamlar fotoğrafını istedi. bide fatura imagelarını istedi. yolladık. 2 hafta sonra sıfırını yolladılar. Abi G7 kablosuz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ahah fail oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 g9 olsun o zaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 izlenmesi gereken yollar; 1.) Mouse açılır ve içine bakılır, anlayabildiğin kadar bir terslik var mı iyicene kontrol edilir. 2.) Mouse'un içi bir güzel temizlenir, özellikle tuşlara bastığın bölge, tozlanma, ekmek kırıntısı* vb. 3.) Tuşları bastığın yerdeki plastikte erime/aşınma meydana gelmişse biraz uğraşarak şekli düzeltme. 4.) Her ne deniyorsan düzelmiyorsa, 25 TL verip yenisini almak. *: Mouse'un içine ekmek kırıntısı kaçırmak nasıl olur orasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 klavyeden uğur böceği cesedi çıkıyorsa mousetan ekmek kırıntısı çıkması gayet karışlaşılabilitesi yüksek bir olay bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 chagy said: izlenmesi gereken yollar; 1.) Mouse açılır ve içine bakılır, anlayabildiğin kadar bir terslik var mı iyicene kontrol edilir. 2.) Mouse'un içi bir güzel temizlenir, özellikle tuşlara bastığın bölge, tozlanma, ekmek kırıntısı* vb. 3.) Tuşları bastığın yerdeki plastikte erime/aşınma meydana gelmişse biraz uğraşarak şekli düzeltme. 4.) Her ne deniyorsan düzelmiyorsa, 25 TL verip yenisini almak. *: Mouse'un içine ekmek kırıntısı kaçırmak nasıl olur orasını bilmiyorum. garantiye vermeyelim mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 SpiderS_DangeR said: ShadowFax said: arkadaşta G7 mi ne vardı. logitechin. kablosu aşındı diye aradı logitechi. adamlar fotoğrafını istedi. bide fatura imagelarını istedi. yolladık. 2 hafta sonra sıfırını yolladılar. Abi G7 kablosuz yav ya işte kabloluydu onun ki. tam bilmediğimi belirtmişim zaten postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 G5 o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar