Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse'un tuşu zor basıyo, garantiye versem mi? :)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

şu yaw http://www.hepsiburada.com/a4-tech-k3-23e-siyah-mini-optik-usb8in1fullspeed/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd0687

ben aldığımda 25-27 tl filandı şimdi biraz ucuzlamış. gerçi ben hepsiburadan değil de tekmardan almıştım.

Sürükle bırak hiç yapamıyom mesela, normal tıklamalarda da hep sert basmam gerekiyor... çok güzel mouse ama hem kablosunun makarası olduğundan derli toplu hem de uzayabildiğinden ele iyi oturuyor. notebook mouseu olarak baya rahatım.

Bunları göze aldığımızda mouse'u kullanmayacağıma niye garantiye vermiyim ki? vereyim gitsin ister yaparlar ister yapmazlar... zaten elden veririm otobüsle gider mağazaya verir gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

izlenmesi gereken yollar;

1.) Mouse açılır ve içine bakılır, anlayabildiğin kadar bir terslik var mı iyicene kontrol edilir.

2.) Mouse'un içi bir güzel temizlenir, özellikle tuşlara bastığın bölge, tozlanma, ekmek kırıntısı* vb.

3.) Tuşları bastığın yerdeki plastikte erime/aşınma meydana gelmişse biraz uğraşarak şekli düzeltme.

4.) Her ne deniyorsan düzelmiyorsa, 25 TL verip yenisini almak.

*: Mouse'un içine ekmek kırıntısı kaçırmak nasıl olur orasını bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

chagy said:

izlenmesi gereken yollar;

1.) Mouse açılır ve içine bakılır, anlayabildiğin kadar bir terslik var mı iyicene kontrol edilir.

2.) Mouse'un içi bir güzel temizlenir, özellikle tuşlara bastığın bölge, tozlanma, ekmek kırıntısı* vb.

3.) Tuşları bastığın yerdeki plastikte erime/aşınma meydana gelmişse biraz uğraşarak şekli düzeltme.

4.) Her ne deniyorsan düzelmiyorsa, 25 TL verip yenisini almak.

*: Mouse'un içine ekmek kırıntısı kaçırmak nasıl olur orasını bilmiyorum.

garantiye vermeyelim mi yani?
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_DangeR said:

ShadowFax said:

arkadaşta G7 mi ne vardı. logitechin. kablosu aşındı diye aradı logitechi.

adamlar fotoğrafını istedi. bide fatura imagelarını istedi. yolladık.

2 hafta sonra sıfırını yolladılar.

Abi G7 kablosuz yav

ya işte kabloluydu onun ki. tam bilmediğimi belirtmişim zaten postta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...