Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse'un tuşu zor basıyo, garantiye versem mi? :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar 25 liraydı sanırım bir tane a4tech notebook mouseu almıştım da, sol tuşu zor basmaya başladı. garantiye versem mi acaba diyom, hani mouse filan bu da garantisi olur mu ki böyle küçük bişeyin kabul ederler mi acaba yaparlar veya değiştirirler mi :)
Mesaj tarihi:
arkadaşta G7 mi ne vardı. logitechin. kablosu aşındı diye aradı logitechi.

adamlar fotoğrafını istedi. bide fatura imagelarını istedi. yolladık.

2 hafta sonra sıfırını yolladılar.
Mesaj tarihi:
ya zamanla işim yok ki ama 1 ay da 2 ay da beklerim sonuçta başka mouseum var evimde, 3-5 liralık mouselardan ama bu iyiydi 25 lira filan vermiştim, bi mousea göre az para değil aslında...
Mesaj tarihi:
şu yaw http://www.hepsiburada.com/a4-tech-k3-23e-siyah-mini-optik-usb8in1fullspeed/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd0687

ben aldığımda 25-27 tl filandı şimdi biraz ucuzlamış. gerçi ben hepsiburadan değil de tekmardan almıştım.

Sürükle bırak hiç yapamıyom mesela, normal tıklamalarda da hep sert basmam gerekiyor... çok güzel mouse ama hem kablosunun makarası olduğundan derli toplu hem de uzayabildiğinden ele iyi oturuyor. notebook mouseu olarak baya rahatım.

Bunları göze aldığımızda mouse'u kullanmayacağıma niye garantiye vermiyim ki? vereyim gitsin ister yaparlar ister yapmazlar... zaten elden veririm otobüsle gider mağazaya verir gelirim.
Mesaj tarihi:
yapacağı iş şu ver garantiye, yeni de bir mouse al ihtiyacın varsa onu beklemeyeceksin elbet. koy bir köşeye gelince de dursun, bozulursa tekrardan yeni mouse almazsın işte. 25 lira da olsa garanti sağlamak zorundaları.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

G7 için de yapsınlar o kadarını. hayvan gibi para bayılıyon mouse a.
Mesaj tarihi:
izlenmesi gereken yollar;

1.) Mouse açılır ve içine bakılır, anlayabildiğin kadar bir terslik var mı iyicene kontrol edilir.

2.) Mouse'un içi bir güzel temizlenir, özellikle tuşlara bastığın bölge, tozlanma, ekmek kırıntısı* vb.

3.) Tuşları bastığın yerdeki plastikte erime/aşınma meydana gelmişse biraz uğraşarak şekli düzeltme.

4.) Her ne deniyorsan düzelmiyorsa, 25 TL verip yenisini almak.

*: Mouse'un içine ekmek kırıntısı kaçırmak nasıl olur orasını bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
chagy said:

izlenmesi gereken yollar;

1.) Mouse açılır ve içine bakılır, anlayabildiğin kadar bir terslik var mı iyicene kontrol edilir.

2.) Mouse'un içi bir güzel temizlenir, özellikle tuşlara bastığın bölge, tozlanma, ekmek kırıntısı* vb.

3.) Tuşları bastığın yerdeki plastikte erime/aşınma meydana gelmişse biraz uğraşarak şekli düzeltme.

4.) Her ne deniyorsan düzelmiyorsa, 25 TL verip yenisini almak.

*: Mouse'un içine ekmek kırıntısı kaçırmak nasıl olur orasını bilmiyorum.

garantiye vermeyelim mi yani?
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

ShadowFax said:

Abi G7 kablosuz yav

ya işte kabloluydu onun ki. tam bilmediğimi belirtmişim zaten postta
  • Yeni Oluştur...