Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehe ehe yeni bilgisayar heycanı!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

soramadımki konfigrasyon çıkar çıkmaz aldık:)
gta 3 ü çok rahat çalıştırıyo ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

felaket tellallığı yapmayın ya, tamam güzel bir makine olmamış ama çocuğu bu kadar üzmenize gerek yok. şu ana kadar çıkan her oyunu çalıştırabilecek bir makine kökleyemeyecek bile olsa ayarları. çözünürlük, renk derinliği ve ayar düşürür oynar doom 3 ve hl2'yi de..

overclock'la uğraşma, ben anlıyorum hardware'den gene de bulaşmıyorum. iyi soğutmasıydı bilmemnesiydi filan atılan taş ürkütülen kurbağaya değmiyor bence..

chem bir daha bişi alacağın zaman bari burada sor bak sana yardım etmeye hevesli tonla insan var.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Nvidia bitmiş''miş''. Peh[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

onecelik le bone ben hem ihem ati hem nvidia kullandım ati den cok daha memmun kaldımn.ayrıca inviadia alıp da suan cok memmun gormedim ben gfrorce 2 aldımda en i karttı.ama bi ton sorun yapmıştı fln fln.bence bilgisayarı cok da kotu dil.gt3 de ayrıca her pc calıscak bi oyun dil.
Sosyal ağlarda paylaş

chem.ical: Yaf ben görüntüyü zaten çok önemsemem sadece küp küp olmasın ve bütün efekler işlesim ama çözünürlük dibine kadar açık olmasına gerek yok yani generals de sonuna kadar açınca çok az yavaşlıyo ama gerek yok
peki ilreide nesini değiştirmemiönerirsiniz

bu arada şahane kulaklık aldım altın jackleri olanlardan hani ulan gerçek sanıyorum sesleri demin gta da yağmur yğıyordu şimşeği gerçek sandım (yoksa gerçekmiydi?)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 13 Temmuz 2004 19:47 tarihinde demiş ki:
Sonunda geldi bilgisayarım
yıllardır kullandığım emektar bilgisayarımı ablama yollayıp cillop gibi birtane aldım:) ilk defa xp yükledim amanin:)

2,40ghz Pentium 4
512 ram (256 256 2 tane)
80gb harddisk (babacumla aynı)
Asus anakart p4p800
Asus Radeon 9200 128mb ekran kartı

yorum bekliyorum

* işlemci : pentium akıllara zarar ...
* ram : 2*256 twinmos dual ddr ise iyi degilse niye 2 tane ?
* anakart guzel
* ekran kartı ... nasıl dıyeyım senı bu ekran kartını alırken gorseydım agır cekımde sana dogru kosarken "hAAayıııııRRrrr" diye bagırırdım , hazır fıyatlarda makullesmeye baslamısken bır 9800 famılyasından kart ıyı olurdu yada en azından asus fx 5200 (128bit) bişey alsaydın dx9 için ...
ciddiyim eger fırsatın varsa "tuketıcı yasası **begenmedım dıyıp baska malla fıyat farkı vermeden (aradakı fıyat farkını vererek) "degıstırebılırsın ki degıstır ekran kartı kotu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

chem: rami 2 tane aldım çünki 1 tane 512 ile 2 256 aynı fiyata geliyordu 512 yanarsa direk gider 2sinin aynı anda yanması daha zor yani yanarsa yarısı gitsin hesabı:) aynı marka oldukları için bi sorun çıkmadı hatta oldukca ii

ekran kartını değiştirmek lazım üff yarın söylerim bi yol bulmak lazım

pentium iyi be:P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ivor, 14 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
ati hem nvidia kullandım ati den cok daha memmun kaldım

eh memnuniyet biraz da kişiye bağlıdır.
ama demek istediğim şu: nvidia devri kapanmadı, nvidia hala atiyle gayet güzel de yarışabiliyor.
ama şunu demek istemiyorum: nvidia ati'den iyidir.

bilmem anlatabildim mi...[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

üff ben de ATI kullanıyorum ama nasıl oyun için ATI daha iyi diyebilirsin ki.. Bu olayın bugünü yarını var bi de, sen onu yazarken nVIDIA yeni bir kart çıkarmış bile olabilir... daha iyinin tanımını bile yapmak gerekir.. benim için ekonomi performans daha iyi olduğunda ATI yi seçtim yoksa o zaman nVIDIA daha hızlıydı..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

yav bukadar kötülediniz de gta 3 ü yavaşlama çok az bi şekilde çatır çtır çalıştırıyo mis gibi ama genede grafikleri tam açamıyorum
şuan piyasadaki oyunların çoğunu çalıştırır bence ama yeni çıkanlarda sıçıcak:(
ekran kartını bi kötü almışız demek
satılmazmı bu:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

painkiller vardı bende yahu bulamadım denicektim:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...