Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 olm insan almadan bı sorardı bea :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 soramadımki konfigrasyon çıkar çıkmaz aldık:) gta 3 ü çok rahat çalıştırıyo ama[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 herşey gta3 demek değildir ama *!moral bozup kaçar*[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 felaket tellallığı yapmayın ya, tamam güzel bir makine olmamış ama çocuğu bu kadar üzmenize gerek yok. şu ana kadar çıkan her oyunu çalıştırabilecek bir makine kökleyemeyecek bile olsa ayarları. çözünürlük, renk derinliği ve ayar düşürür oynar doom 3 ve hl2'yi de.. overclock'la uğraşma, ben anlıyorum hardware'den gene de bulaşmıyorum. iyi soğutmasıydı bilmemnesiydi filan atılan taş ürkütülen kurbağaya değmiyor bence.. chem bir daha bişi alacağın zaman bari burada sor bak sana yardım etmeye hevesli tonla insan var.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Nvidia bitmiş''miş''. Peh[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 onecelik le bone ben hem ihem ati hem nvidia kullandım ati den cok daha memmun kaldımn.ayrıca inviadia alıp da suan cok memmun gormedim ben gfrorce 2 aldımda en i karttı.ama bi ton sorun yapmıştı fln fln.bence bilgisayarı cok da kotu dil.gt3 de ayrıca her pc calıscak bi oyun dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cassie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 chem.ical: Yaf ben görüntüyü zaten çok önemsemem sadece küp küp olmasın ve bütün efekler işlesim ama çözünürlük dibine kadar açık olmasına gerek yok yani generals de sonuna kadar açınca çok az yavaşlıyo ama gerek yok peki ilreide nesini değiştirmemiönerirsiniz bu arada şahane kulaklık aldım altın jackleri olanlardan hani ulan gerçek sanıyorum sesleri demin gta da yağmur yğıyordu şimşeği gerçek sandım (yoksa gerçekmiydi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Chemical, 13 Temmuz 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Sonunda geldi bilgisayarım yıllardır kullandığım emektar bilgisayarımı ablama yollayıp cillop gibi birtane aldım:) ilk defa xp yükledim amanin:) 2,40ghz Pentium 4 512 ram (256 256 2 tane) 80gb harddisk (babacumla aynı) Asus anakart p4p800 Asus Radeon 9200 128mb ekran kartı yorum bekliyorum * işlemci : pentium akıllara zarar ... * ram : 2*256 twinmos dual ddr ise iyi degilse niye 2 tane ? * anakart guzel * ekran kartı ... nasıl dıyeyım senı bu ekran kartını alırken gorseydım agır cekımde sana dogru kosarken "hAAayıııııRRrrr" diye bagırırdım , hazır fıyatlarda makullesmeye baslamısken bır 9800 famılyasından kart ıyı olurdu yada en azından asus fx 5200 (128bit) bişey alsaydın dx9 için ... ciddiyim eger fırsatın varsa "tuketıcı yasası **begenmedım dıyıp baska malla fıyat farkı vermeden (aradakı fıyat farkını vererek) "degıstırebılırsın ki degıstır ekran kartı kotu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya cillop gibi alet işte kırmayın adamın hevesini, aç oyna aslanım sen bakma bunlara ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cassie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 chem: rami 2 tane aldım çünki 1 tane 512 ile 2 256 aynı fiyata geliyordu 512 yanarsa direk gider 2sinin aynı anda yanması daha zor yani yanarsa yarısı gitsin hesabı:) aynı marka oldukları için bi sorun çıkmadı hatta oldukca ii ekran kartını değiştirmek lazım üff yarın söylerim bi yol bulmak lazım pentium iyi be:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ahaha chemical cassie'ye dönüştü lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Ivor, 14 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki: ati hem nvidia kullandım ati den cok daha memmun kaldım eh memnuniyet biraz da kişiye bağlıdır. ama demek istediğim şu: nvidia devri kapanmadı, nvidia hala atiyle gayet güzel de yarışabiliyor. ama şunu demek istemiyorum: nvidia ati'den iyidir. bilmem anlatabildim mi...[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oyun için ati invidia dan cok idir.ve daha gelismistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bu ararada ilerde nasıl deiştirim demissin.onu deiştircen saman sorman da mantıklı smdi deistirceksen atlantis ati 9800 al hem dierleri kdr pahalı dil.yani sen ekonomi yaptın için soledim:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… odchu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 üff ben de ATI kullanıyorum ama nasıl oyun için ATI daha iyi diyebilirsin ki.. Bu olayın bugünü yarını var bi de, sen onu yazarken nVIDIA yeni bir kart çıkarmış bile olabilir... daha iyinin tanımını bile yapmak gerekir.. benim için ekonomi performans daha iyi olduğunda ATI yi seçtim yoksa o zaman nVIDIA daha hızlıydı..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yav bukadar kötülediniz de gta 3 ü yavaşlama çok az bi şekilde çatır çtır çalıştırıyo mis gibi ama genede grafikleri tam açamıyorum şuan piyasadaki oyunların çoğunu çalıştırır bence ama yeni çıkanlarda sıçıcak:( ekran kartını bi kötü almışız demek satılmazmı bu:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 lol chem millet painkiller - farcry - doom 3 diyor sen hala gta 3tesin :) aldığın yere gidip değiştirmek istiyorum para farkını vericem de belki değiştirirler[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu 2 firmadan ATI nin yada Nvidia nın batması bizim için felaket olacaktır. Düşünün bi , rekabet olmazsa ne olur bu fiyatlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 painkiller vardı bende yahu bulamadım denicektim:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 calıstırır pain killer ı muhtemden .saten o pc piyasadaki vfe yeni cıkıcak oyunların %90 ını calıstır.tabi calıstırmadıkları da olacak muhtemeden doom 3 fln ama yinede denemeden bilinmes :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Ehe ehe yeni bilgisayar heycanı! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Nvidia bitmiş''miş''. Peh[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 onecelik le bone ben hem ihem ati hem nvidia kullandım ati den cok daha memmun kaldımn.ayrıca inviadia alıp da suan cok memmun gormedim ben gfrorce 2 aldımda en i karttı.ama bi ton sorun yapmıştı fln fln.bence bilgisayarı cok da kotu dil.gt3 de ayrıca her pc calıscak bi oyun dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 chem.ical: Yaf ben görüntüyü zaten çok önemsemem sadece küp küp olmasın ve bütün efekler işlesim ama çözünürlük dibine kadar açık olmasına gerek yok yani generals de sonuna kadar açınca çok az yavaşlıyo ama gerek yok peki ilreide nesini değiştirmemiönerirsiniz bu arada şahane kulaklık aldım altın jackleri olanlardan hani ulan gerçek sanıyorum sesleri demin gta da yağmur yğıyordu şimşeği gerçek sandım (yoksa gerçekmiydi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Chemical, 13 Temmuz 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Sonunda geldi bilgisayarım yıllardır kullandığım emektar bilgisayarımı ablama yollayıp cillop gibi birtane aldım:) ilk defa xp yükledim amanin:) 2,40ghz Pentium 4 512 ram (256 256 2 tane) 80gb harddisk (babacumla aynı) Asus anakart p4p800 Asus Radeon 9200 128mb ekran kartı yorum bekliyorum * işlemci : pentium akıllara zarar ... * ram : 2*256 twinmos dual ddr ise iyi degilse niye 2 tane ? * anakart guzel * ekran kartı ... nasıl dıyeyım senı bu ekran kartını alırken gorseydım agır cekımde sana dogru kosarken "hAAayıııııRRrrr" diye bagırırdım , hazır fıyatlarda makullesmeye baslamısken bır 9800 famılyasından kart ıyı olurdu yada en azından asus fx 5200 (128bit) bişey alsaydın dx9 için ... ciddiyim eger fırsatın varsa "tuketıcı yasası **begenmedım dıyıp baska malla fıyat farkı vermeden (aradakı fıyat farkını vererek) "degıstırebılırsın ki degıstır ekran kartı kotu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya cillop gibi alet işte kırmayın adamın hevesini, aç oyna aslanım sen bakma bunlara ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 chem: rami 2 tane aldım çünki 1 tane 512 ile 2 256 aynı fiyata geliyordu 512 yanarsa direk gider 2sinin aynı anda yanması daha zor yani yanarsa yarısı gitsin hesabı:) aynı marka oldukları için bi sorun çıkmadı hatta oldukca ii ekran kartını değiştirmek lazım üff yarın söylerim bi yol bulmak lazım pentium iyi be:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ahaha chemical cassie'ye dönüştü lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Ivor, 14 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki: ati hem nvidia kullandım ati den cok daha memmun kaldım eh memnuniyet biraz da kişiye bağlıdır. ama demek istediğim şu: nvidia devri kapanmadı, nvidia hala atiyle gayet güzel de yarışabiliyor. ama şunu demek istemiyorum: nvidia ati'den iyidir. bilmem anlatabildim mi...[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oyun için ati invidia dan cok idir.ve daha gelismistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bu ararada ilerde nasıl deiştirim demissin.onu deiştircen saman sorman da mantıklı smdi deistirceksen atlantis ati 9800 al hem dierleri kdr pahalı dil.yani sen ekonomi yaptın için soledim:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 üff ben de ATI kullanıyorum ama nasıl oyun için ATI daha iyi diyebilirsin ki.. Bu olayın bugünü yarını var bi de, sen onu yazarken nVIDIA yeni bir kart çıkarmış bile olabilir... daha iyinin tanımını bile yapmak gerekir.. benim için ekonomi performans daha iyi olduğunda ATI yi seçtim yoksa o zaman nVIDIA daha hızlıydı..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yav bukadar kötülediniz de gta 3 ü yavaşlama çok az bi şekilde çatır çtır çalıştırıyo mis gibi ama genede grafikleri tam açamıyorum şuan piyasadaki oyunların çoğunu çalıştırır bence ama yeni çıkanlarda sıçıcak:( ekran kartını bi kötü almışız demek satılmazmı bu:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 lol chem millet painkiller - farcry - doom 3 diyor sen hala gta 3tesin :) aldığın yere gidip değiştirmek istiyorum para farkını vericem de belki değiştirirler[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bu 2 firmadan ATI nin yada Nvidia nın batması bizim için felaket olacaktır. Düşünün bi , rekabet olmazsa ne olur bu fiyatlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 painkiller vardı bende yahu bulamadım denicektim:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 calıstırır pain killer ı muhtemden .saten o pc piyasadaki vfe yeni cıkıcak oyunların %90 ını calıstır.tabi calıstırmadıkları da olacak muhtemeden doom 3 fln ama yinede denemeden bilinmes :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar