Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açılamama, askıda kalma ve benzeri sorunsallar yaşayan patidaşlarım;

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Efrasiyab said:

Law said:

.

Kızın zayıf anını kolla, Meriçlik yap, sonrada kusura bakma, zayıf düştüğüm bir anda oldu, biz arkadaş kalalım de:D

Meriçlik yapamam be :), beceremem. Kaldı ki yakıştıramıyorum kendime. Şahsen kaf dağının ardına gidip zümrütü anka kuşunu aramaya (öyle birşey olmasada), yada bir ejderha ile savaşmayı tercih ederim. Ama malasef öyle bir şansda verilmedi bana hehe. En fazla eşşek yerine kondum :).
Sosyal ağlarda paylaş

Yok düşünmüyorum intikam veya öyle birşey. Ben sadece hayal kırıklığına uğradım ve de üzüldüm ama nihayetinde bu benimle ilgili birşey ve üstesinden gelmesi gerekende benim. Elimden geleni yaptım, kendimi ifade edebildim en azından, kafamda bir acaba yada süphe kalmadı.

Bu saatten sonra yapılacak en doğru hareket durumu kabullenmek.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu topice kızlar msj yazmalı.
onların dusunme tarzını anlamadıgımız icin cogumuzun basına gelmistir bu tip olaylar.
mesala Law kisisinin anlattıgı olayda belki kız orda sadece arkadası olarak gormus,fekat Law olayı farklı sekilde algılamıstır ya da kız cok karısık sinyaller gondermis ve Law ın kafasını karıstırmıstır.
bayan patiler is basina plx.
Sosyal ağlarda paylaş

Umut kötülüklerin anasıdır. Çünkü işkenceyi uzatır.

Bu umut iki tarafı keskin bıçak gibi. Keybdecek birşeyiniz yoksa umut etmek mantıklı olabilir ama umut etme süreci var olan ve kabul edemediğiniz gerçeği yadsımaka için kullanılıyorsa o vakit işkenceyi uzatmakdan başkada birşeye yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Peki sevgili uzman arkadaşlarım, ya hoşlandığınız kız size iltifat ediyor, bir bahane ile kendisini ofisinde ziyarete gidip, hiç lafını açmamışken ve amacınız sadece nabız yoklamak iken, hanım kızımızın zaten yemege gideriz, gezeriz gibi cesaretlendirmeleri üzerine, kendisine yapılan yemek davetlerine en sonunda dışarıda tesadüfen bir yerde karşılaşma üzerine kabul etmesi, yemege cıkılması.

Akabinde duyguların açılması fakat erkek arkadaşının olduğunun öğrenilmesi v.s. ve klasik dost kalalım ayarının yenilmesi. Bu 3 haftalık süre boyunca bir kere olsun erkek arkadaşından olduğundan bahsetmemesi ama diğer tarafdan bana cesaret vermesi. Tam anlamıyla maymuna dönülmesi.

Bu durumda hanım kızımızın neden böyle yaptığının anlaşılamaması, erkek arkadaşı varsa onuda eşşek yerine koyması, ha yoksa beni eşşek yerine koyması lakin her halükarda eşşek yerine konmam. Ama bütün bunların sonucunda ama değerdi diye düşünmek v.s. çünkü onu düşünerek geçen 1 aylık bir süre sonucunda içinizde tetiklenen duyguların önünde diz çöküp tamamen teslim olmanın verdiği hazzın aslında var olduğunuzun kanıtı olduğunun bilincine varmak. Keşke herşey farklı olsaydı diye iç geçirmek. Ve çaresizliğin o derin sularında kaybolmak. En nihayetinde ta yüreğinizde açılan o derin uçuruma kendizini bırakmanız ve siz uzanan ellere kibirle yüz çevirip, sona ermeyecek bir düşüşe geçmeniz.

Silkelenip en azından denedim diyip içinizde tatlı bir sızı ile oturup HON'un başına, ehe mehe diye devam etmek.

Ne olursa olsun gidin açılın tespitine katılıyorum, eşşek yerine konsanızda hehe.

kız seni test etmiş bence. sadece arkadaş kalma ihtimalinde kızla ilişkini kesince, yada aranız soğuyunca bu beni sevmiyo, sadece benimle birlikte olabilmek için yanımda diye düşünmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

yapman gereken tamam o zaman ben senle sohbet etmekten beraber dolaşmaktan beraber yemek yemekten zevk alıyorum zaten. bu kadarıda güzel benim için diyip aynen devam etmekti. içinden geliyorsa tabi numaradan değil. içinden böyle bişey gelmiyorsada zaten sevmiyomuşsundur. kızlar böyle düşünüyo yani. sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu açılamama durumu bana çok abesk geliyor,

çok net bişey var, kıza dersin ki "bak bacım ben sana abayı yaktım gönlün varsa gel sevgilim ol"

olacaksa zaten olur..

olmazsa da soruun değil, içinde tutup şekil a da ki gibi başkasınınn yemesini beklemekten iyidir..

bu durumda başkası yerken "istedik vermedi" diyip mahalle delikanlısı kıvamında kendini avutabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

yapman gereken tamam o zaman ben senle sohbet etmekten beraber dolaşmaktan beraber yemek yemekten zevk alıyorum zaten. bu kadarıda güzel benim için diyip aynen devam etmekti. içinden geliyorsa tabi numaradan değil. içinden böyle bişey gelmiyorsada zaten sevmiyomuşsundur. kızlar böyle düşünüyo yani. sanırım.

Çok aradım merak etmeyin :), kafamda en ufak bir şüphe kalmasına izin vermem böyle konularda, yoksa bedelleri daha ağır oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

En son telefon konuşmamızda, çünkü ben sürekli arayıp duruyordum, en sevdiği yazardan adına imzalı bir kitap almışdım. Hani gelip seni göreyim ofisinde diye aramışdım oda tabi gel dedi cuma günü müsaitim dedi bir aksilik çıkmaz ise, daha sonra sana X'den adına imzalı kitap aldım dedim (hani kitabı koz olarak kullanmak istemedim, o gel diyince kitabıda söyledim), oda çok sevindi ben seni ararım dedi.

Cuma oldu aramadi ben aradim acil bir iş için ankara'ya gitmek zorundan olduğunu söyledi ve ankarada olduğunu söyledi, sağlamasını yaptım gerçekden ankaradaymış. Ardından bir kaç kere daha aradım, ama sürekli bir aksilik çıkdı, sağlamasınıda her seferinde yaptım, yalan söylemiyor yani.

En son aradığımda yine işi vardı, ben seni ararım dedi ve top ona geçdi. 2 hafta oldu aramadı. Acaba aramasını mı beklim ? Aramıyorsa gerçekden umudu keseyim mi ? Olmadı biraz daha bekleyip kitabını kargoya verip kendisine mi göndereyim hani birde not eklerim, işte kitabını gönderdim, keyifle oku gibisinden, hani sitemde etmeden, fazlada ağlak olmadan. Çünkü sitemde etmiyorum, ağlak bir durumdada değilim ama kitap sürekli yanımda :), hani biryerde karşılaşırızda veririm diye. Ve kitabı gördükçe de, melankoliye gark oluyorum.

Evet uzmanlar fikir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kitap falan yollama.
Ona her seçişin bir vazgeçiş olduğunu öğretmen lazım.
Eğer sevgilisi varsa, gitsin o doyursun kızın egosunu, sen niye gereksiz yere yükleniyosun bu işi.

Sözüm erkeklerin geneline ( 95% CI):

Yüzyıllardır bu topraklarda karılara yazıp durdunuz. Sevgilisi varmış yokmuş dinlemeden yavşadanız. Bu kadar bol erkeği bulan karılar gen havuzunda kaldı, evrildiler. Artık Anadolu'nun dört bir yanındaki avratlar erkekler tarafından sürekli yazılmayı, götlerinin kaldırılmasını bekliyorlar.

Kişiselde bunu defalarca söyledim, yine söylüyorum:

Consumer demand vs. Brand equity

Aralarında ters ilişki var. Kızın her istediğini yaparsanız değeriniz düşer. Yapmayın, etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...