Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pf her major patch gibi seyden sonra benim oyun yalan oluyor ekran kartı driveri updated durumda crusader patchi geldiginde de ayni sey oldu oyunu sildim en bastan yukledim butun patchlerle gene normale dondu aslinda cok problem degil instance ve major citylerde bi problem yok ama alt kasarken boyle fall dmg cok feci oluyor tech supporta baktim bulamadım ticket atayim diyorum buyuk ihtimal alaksiz bi forum linki gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ağ bağlantıları-özellikler-yapılandır-gelişmiş kısmından 4 seçeneğin özelliklerini değiştiriyodun düzeliyodu ama inan zerre hatırlamıyorum hangileri.zamanında çok geldiydi başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ag baglantilariyla ne alakasi var onu anlamadim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 zamanında işe yarıyordu.checksum offload gibi bişeyler vardı hatta.neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dummyde 6.1k max gordum pot ve fiendle cok yorucu oldu boyle rotasyon = crit haste arasinda cok kararsiz kaldim bide 6% crit gitti 5.18%haste geldi neyseki t10 sacma sapan hit vermiyor =) statlar flm balanced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahahah ps : persil matik çok iyi temizlio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oha nereye atmisim postu lawl 05:00 rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar