Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yavru kartal yükselemeden infilaka geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Haftaya 3 büyüklerin maçları zor, tahminim devreye Kayseri-Gs-Fb-Bjk sırasıyla girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Ahhaha ya bu mustafa denizli neden hala nobre gibi bir adamı kadroya alır?Adam bildiğin lamer.Nereye koştuğunu kendisi bile bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gg nihat, uğur ve nobreyi niye bu kadar seviosun denizli anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gençler noldu sizin supersonik takıma yahu asdfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BulletRide said: Haftaya 3 büyüklerin maçları zor, tahminim devreye Kayseri-Gs-Fb-Bjk sırasıyla girilir. samiyende gençler puan alamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 iddaayı yatırdı öef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Red said: BulletRide said: Haftaya 3 büyüklerin maçları zor, tahminim devreye Kayseri-Gs-Fb-Bjk sırasıyla girilir. samiyende gençler puan alamaz bence Ben alır demedim, Kayseri lider bitirir kazanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yok alır demedin de bence kolay maç olur.yani öyle olması gerekir.kayserinin de sağı solu belli olmuyor.neticede anadolu takımı. fener yada gs lider olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 maçın hakkı beraberlikti öylede bitti, nihatı alması gerekirken tello yu çıkardı denizli pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Nihat: EZ Dİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 İyi oldu Bursa maçında işi daha sıkı tutarız şimdi.. son 2 haftadır noluyorz , çok iyiyiz , ezeriz havasındaydı takım. o biraz kalkmıştır şuan umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ben dedim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 PZero said: son olarak benim topic actığım maçları beşiktaş kazanıyor benim dışımda topic açan arkadaşlara uğursuz demiyorum ama pekte uğurlu gelmiyorlar . gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 PZero said: .. son olarak benim topic actığım maçları beşiktaş kazanıyor benim dışımda topic açan arkadaşlara uğursuz demiyorum ama pekte uğurlu gelmiyorlar . said: mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Joshua çok iyi oynadı yalnız, adamın duruşundan belli zaten ne olduğu. defansı biraz zorlansa da manisa'nın nihat gibi bitik bir oyuncu karşısında rahattılar. zenci kafayı güzel koydu ferrari tutamadı arkadaşı :) genel olarak vasat bir maçtı ortadaydı hakkı beraberlikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 PZero said: .son olarak benim topic actığım maçları beşiktaş kazanıyor benim dışımda topic açan arkadaşlara uğursuz demiyorum ama pekte uğurlu gelmiyorlar . facepalm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mayday mayday, irtifa kaybediyoruz dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Donnie Darko gibisiniz ha, 6. haftaya geri döndünüz :P halbuki daha 29 kasım gecesi sivas maçından sonra 200+ cevap vardı konuda..şimdi 3 sayfa..bilemedin belki 4 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vanish :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Or1on said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Manisa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 keita <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 heidi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar