Sawer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sonradan açık edersen olmaz ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi salak salak fakeler acip gelmeyin, kendinizi rezil etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 banlama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tüh banladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Estel_Anorien said: ne diyeyim abi allah ıslah etsin. kafa dağıtmaya oynuyom ben valla. abi gerçekten dogru itemı yapmak için ayrı bir caba sarfetmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Görmüşler bu 101 deki hack&slash dandik denildiğini daha güzel bişi yapmışlar/yapcaklar. Cuma günü görürüz inş yeni hack & slash'ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor. Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi şu towerı nasıl deny yapıyoruz:P saldırıyoruz 1630 oldu psr hala bilmem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 last hit kas azcık. cok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 DoubleW said: abi şu towerı nasıl deny yapıyoruz:P saldırıyoruz 1630 oldu psr hala bilmem:P a harfine tıklayıp kuleye tıklamak ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 çöp rehber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hack and slash active item olmalı.. mesela düşmana atıyosun düşman yavaşlıyo sen hızlanıyosun 5 saniye, cd 20 saniye.. bence gayet mümkün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ee abi onun için purge var onu kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Beleglor. said: Adamım blackmith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ne kadar replay izlediysem tüm carrylerin üzerinde helm of black legion vardı (Arachna, disciple, cronos) , ofansif itemlardan önce defansif itemlar basıyorlar zaten direk nasılsa dmg var diye , adamlara bir email atın isterseniz resimlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hadi arachna disciple ı anlarım da chronos ne ya, stunlock a alıyor psuedo blink i var üstüne ultisi var üstüne %25 herşeye evasion var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 GEd said: Ne kadar replay izlediysem tüm carrylerin üzerinde helm of black legion vardı (Arachna, disciple, cronos) , ofansif itemlardan önce defansif itemlar basıyorlar zaten direk nasılsa dmg var diye , adamlara bir email atın isterseniz resimlerle. ya helm of black legion olayı cok abartıldı çöp vs... diye. Alakası yok , bir kere 2 bracer 1 shield , al sana helm fln. demekle olmuyor herşey inventory sonsuz değil. Her türlü yapılabilir bir item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu arada oyunun en iyi item'i bence puzzle box. Dota'da kagıdı 1300'dü burda 900. Hayvani bir ucuzluk üstelik gücünden hiçbirşey kaybetmemiş , kazanmış. Eskiden 2 range demon vardı şimdi 1'i (patlayan) melee olmus buda düşmanların patlatma şansını arttırıyor. 400x3= 1200 gold ucuzlamış , süper yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 helm of black legionun guzel kismi kasarken zaten tanesi 30 golddan 100 hp alicagina (tango iste) ring alip regen sorununu kaldiriyosun ortadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 deadwooda ne alıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Deadwood'a shield breaker ve mock of brilliance yapıyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 çok oynamak istiyorum şu heroyla fakat 1 kere deniym dedim. çok büyük küfür yedim. ondan beri yemiyor denemek bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 2 defa oynadim ben de. Birince cok etki gosteremedim de, ikincisinde gayet iyiydi. Direk ambush herosu. Patir kutur agaclardan ambush yapiyorsun/yaptiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar