Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 armaya inandim ama bulamadim bu konuda bilgim hic yok var mi tavsiye edebileceginiz ucretsiz programlar simdiden tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yok oyle bisii =) hem ucretsiz hem isini guzel yapan ben gormedim. ucretli antiviruslere bak, para vermek istemiyorum diyorsan illaki bir veya bir kacinin kampanyasi oluyor mutlaka. 3-6-9 aylik hatta 1 yillik lisans dagitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Avast Home var ücretsiz deneyebilirsin. Ben kullanmıştım uzun bi süre ama 1 virüs bulaştı mahvetti bilgisayarı Avast hiç bir işe yaramamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 peki kampanyali olanlar ne var guzel indireyim belesken somureyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 nod32, ücretsiz bana B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ucretsiz ve kaliteli kavramlari bir arada olamiyor bildiginiz gibi. Bitdefender'in hayvan gibi kampanyasi var. 2010 Internet security'nin 3 makina icin olanini 30 dolara veriyor. Alin ondan, 3 kisi rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 AVG var canavar gibi Avira war oda gayet iyi ikiside ucretsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 avira virus bulmada baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 lisanslı mcafee sahibiyim sildim avast kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Brigand said: avira virus bulmada baya başarılı Silebiliyor mu bari buldugu virüsü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 AVG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 evet siliyo gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Pluton said: Brigand said: avira virus bulmada baya başarılı Silebiliyor mu bari buldugu virüsü ? silmede pek başarılı değil bence. tabi çoğu virusu siliyordur ama diğer antivirusler kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum silme konusunda. edit: ama bulsun yeter ya, sonra gidip elle silersin güvenli modda açar olmadı linux live cd takıp açar silersin en kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Abi sunu anlamaniz lazim, virusu silebilen degil, bulasmadan yakalabilen program iyi programdir. Diger turlu bulastiktan sonra bulsa ne olur bulmasa ne olur ? Saglam viruslerde sizi anca live cd ya da o viruse spesifik bir tool kurtarir. Nihayetinde anvivirusler de birer yazilim. Zararli yazilim aktif olduktan sonra kolayca bypass edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 avira canavar gibi su ana kadar hicbir sorunla karsilasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Avira, Kaspersky'dan bile iyi yakalıyor PC'ye girmeden hoop du bakalım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 avira yalan uyarı veriyo, mw2 ilk çıktığında steam üzerinden trojen saldırıc uyarıları veriyodu sonra anlaşıldı yanlış saldırıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kaç yıldır avg kullanıyorum hatırlamıyorum bile ilk çıktığından beri olabilir. Çünkü 2003-2004 den beri olabilir. avg virüs silmeyi gerektirmez, çünkü virüs girmesini engeller. oha resmen heriflere slogan buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 herkeze cok tesekkur ederim tavsiyeleri icin. ya arkadaslar bide ben guvenlik ayarlarini kurcalarken firewall u actim hicbi internet sitesine giremedim sonra kapattim duzelmedi tekrar baslattim bilgisayari gene duzelmedi naapmam lazim vista kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bide norton vardi suresi gecmis onu sildim alakasi var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 of sabahtan beri kafayi yemek uzereyim bi yardim edin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben kaspersky'le yasadim ayni problemi, ag baglantilari servisini durduruyordu serefsiz uninstall olunca. res atip services.msc'den acmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 virus intenetten bulasir, internete firefox ile girilir, su https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/938 indirilir. sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 89 yıldır vindoz kullanıyorum hala bilgisayarıma tek bi virüz girmedi. hiç antivirüz kullanmadım şimdiye kadar. üstelik tüm bilgisayar paylaşıma açık, tüm maillerimin ftp hesaplarımın parolaları ve kredi kartlarım birden fazla browserda kayıtlı durumda. ama hiç hacklenmedim. statik ip kullanıyorum bir de o var. ip adresim 85.100.243.96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Laorx said: AVG +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar