Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 AMIGA 500'de kullanılan bir işletim sistemi var mıydı? Varsa adı neydi? Makinanın rom'unda mı bulunuyordu? Ayrıca workbench nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 google ve wiki de mi yasaklandi turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Forumda biraz daha rahat soru sorulup cevaplanılmalı. Ne kadar cevaplı soru olursa o kadar bilgi kaynağı olur burası da. Yakında çığırdan çıkıp her soru sorana git yahoo answers'a sor, burda cevap yok diyeceğimizden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yabancı sitelerden öğreniyorlar abisi. "google it you moron" kalıplaştı mesela forumda :D Amiga'nın işletim sisteminin adı AmigaOS. Çok yaratıcı isim. MacOS gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 (MacOS'tan çalmışlardır!) Yazılsın tabi buraya her türlü sorunun cevabı neyse. Dünyada bilgi toplamak, veri tabanını geliştirmek yeni moda. Biz de uyalım. Başvuru kaynaklarımız gavur eller olmasın düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Windows için Windows explorer neyse AmigaOS için de Workbench oydu. Uygulamalar vardı, saat, wordpad tarzı bi text editor, hesap makinesi vs. Bi de önce Amiga'yı Workbench disketiyle başlatıp sonradan bi oyun disketi taktığında onu algılıyodu, çift tıklayıp oyunu Workbench'ten başlatabiliyodun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/GEOS_%288-bit_operating_system%29 geos varken gerek yok baska os'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben bizzat kullanmoıştım onu yanında disketle amigodos diye os vardı masaustu win3.1 e benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 işte benim merak ettiğim kısım oydu aslında AMIGADOS ve AMIGA OS birbirinden farklı şeyler midir nedir ne değildirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 önce wikiye sonra eksisözlügüne sonrada google a gittim. Sırayla AmigaDOS ve AmigaOS yazdım. Bunu bile yapamıyorsunuz ondan sonra millet "google.it moron" deyince kızıyorusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar