dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kerrigan pek bi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 broodwar daki sarahtan sonra pek bi kolpa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Viktor said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu İmza yapıcam sanırım. Düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Dworgian said: BonePART said: gecko said: BonePART said: ibnecik.com gibi ismimiz war yillardir beenmiyoruz melek yüzlü şeytan işte negzel. yukardaki sabancı kulesinide başka şeye benzetenler de vardır kesin sabanci kulesine benzetiyolar mesela yoksa kendisi senelerdir deniz feneri Sabancı kulesinden kasıt o değil ama. Şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 OW I C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yok, IC degil, o tam saginda kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 I see demek istemiş olmasın kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 OH REALLY?????????????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Penthesilea said: OH REALLY?????????????????????????????? HAYIR BİR DE BÖYLE HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ TAVIRLARA BÜRÜNMÜYOR MUSUN İLKE BEN BUNA ÜZÜLÜYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 caps var dediler :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kız vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Üzerine ban yedirttiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tuğbek abi mi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 HTTP/1.1 Server Too Busy diyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 oyungezer iyi ya, level çok leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Penthesilea said: Yok, IC degil, o tam saginda kaliyor. ahahah lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Viktor said: Sam said: ya bizim site adından kaybediyor malum, yoksa reklamımız yeterince oluyordur. bazen google'da çok spesifik söz gruplarını aratıyorum ve ilk sırada benim buraya attığım mesajlardan çıkıyor. nev-i şahsına münhasır biriyim belki de ama bilmiyorum daha ne yapmak lazım. (:P) "starcraft + kotu oyun" "paladin + blizzard + cleric + kandirildik" ? eheuehueehu hahahah bu ne be allah dusmanimin basina vermesin boyle bir durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 omg biri dalga geçmiş benimlen. bu uzun süredir olmuodu gururlandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dworgian said: omg biri dalga geçmiş benimlen. bu uzun süredir olmuodu gururlandım =) bunu hergün yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Yaşasın süpersiniz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 süperiz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 biri de şu mw2 posterini koysa negzel olcak ya. hala bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 evet o son sayfadaki mazlumkurban benim.. hatta ss ini aldım islerlerse ss koyarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 AHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAAHHA BU NE OLM AHAHAHSDFFSFSDSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar