pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Artık tiksinti geldi biliyorum ama bomba gelişmeler var. :) http://forum.donanimhaber.com/m_34399414/mpage_1/key_/tm.htm Üşenenler 5. sayfada Tuğbek Ölek'in ve son sayfada Turgut isimli arkadaşın mesajlarını okuyabilirler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2 dergiyi de okumuyorum 1 yıldan uzun süredir ama birbirleriyle didişmelerini takip ederim, çok zevkli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Birkaç saat önce arkadaş msn den yolladı da okumaya başlamıştım. Yıllar boyunca Level aldım, yıllardır da oyun dergisi almıyorum. İlk çıktığında ve birkaç kere güzel oyun verdiğini gördüğümde birkaç kez oyungezer bir kez level almışlığım var arada. Şu yazıları okuduktan sonra level'dan ve fırattan tiksinmeyen yoktur heralde. Böyle çirkef olunmaz ki. Aradaki kalite farkı üsluplarda bile kendini belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ayıp valla adamların yaptıkları . Zaten internet varken yazılı basına sıra gelmez benim için . Ama level harbi alınmıycak dergi arkadaş ya . En son ultima online rehberi vermişti onu almıştım o zamandan beri almadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 tarih boyunca 3-5 sayı pc oyun, sonra da gameshow'un tüm sayılarından başka türkçe oyun dergisi almadım. ama öyle battılar ki gözüme gidip bi ogz alasım var nedir ne değildir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ogz iyidir, yerin dibine batırmış burak yetersizi mw2 yi bu ay ama en azından dragon age e 9.4 vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 15.000 satabiliyorlarmı cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Satıyorlar. OGZ özellikle bir ara Level'den üstündü, ama Doğan Medya gerçeği var ortada, Level son aylarda OGZ'yi geçti biraz. edit: ama ne olursa olsun OGZ derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Level çok çöp ama? Nasıl satıyorlar anlamıyorum, OGZ bariz daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hadi yine başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bence ikiside çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 maddog macbeth bide megaemin dergi yapsın sadece onu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Level'in dağıtım ağı çok iyi. Çünkü doğanın dergisi. Bir de bedava oyun veriyor. İçerik olarak bence OGZ ezer geçerus, hem de sohbet muhabet olarak. Bir de şu var, Level'de olsun olsun 3 4 adam olsun. OGZ'de nerden bakarsan bak bir 10 12 kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o tartışma burda yaşansa, şimdiye kardeş kardeş kol kola baklava almaya gidiyo olurlardı, paticik olarka hep beraber yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 |Joker| said: Level'in dağıtım ağı çok iyi. Çünkü doğanın dergisi. Bir de bedava oyun veriyor. İçerik olarak bence OGZ ezer geçerus, hem de sohbet muhabet olarak. Bir de şu var, Level'de olsun olsun 3 4 adam olsun. OGZ'de nerden bakarsan bak bir 10 12 kişi var. Aynen böyle durum. Level avantajını dağıtım, daha uzak yerlere ulaşabilme gücünden ve reklamdan kazanıyor. Ayrıca en büyük etken de ismi. O derginin esas sahibi olan şimdiki Oyungezer ekibinin çabasıyla yılların birikimiyle oluşmuş bir isim, marka var. Level'da ve hala sattırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Cuce said: o tartışma burda yaşansa, şimdiye kardeş kardeş kol kola baklava almaya gidiyo olurlardı, paticik olarka hep beraber yerdik. pati dediğin baklava değil dürüm yemeye gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu saate yiyoz dürümleri sonra göbek oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 |Joker| said: Level'in dağıtım ağı çok iyi. Çünkü doğanın dergisi. Bir de bedava oyun veriyor. İçerik olarak bence OGZ ezer geçerus, hem de sohbet muhabet olarak. Bir de şu var, Level'de olsun olsun 3 4 adam olsun. OGZ'de nerden bakarsan bak bir 10 12 kişi var. yazarlara bağlı aslında o konu, değişiyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ogz leveli her türlü ezer geçer. leveli 40 yılda bir sırf bedava oyun için alıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 OGZ'deki Sinan Akkol ve Tuğbek, Gameshow'dan sonra oyun dergisi kimliğini ayakta tutan kişiler. Bu adamlar Türkçe oyun ve orijinal oyun gibi en büyük 2 kavramı da hep savundular. Afedersiniz, Fırat bu adamların elinde büyümüştür bence. Ayrıca OGZ, Doğan'ın esiri olmamak için çıktı Level'den bu da gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://img687.imageshack.us/img687/8522/27249328.jpg http://img687.imageshack.us/img687/1049/96881366.jpg http://img707.imageshack.us/img707/646/87777671.jpg http://img687.imageshack.us/img687/192/88312121.jpg acıkcası burda koptum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Yazışmalar başarılı hehehe http://www.students.itu.edu.tr/~celikdeni/gameshow/gameshow.html Şu linkte iyiymiş Zamanında bende de tüm gameshow sayıları vardı başarılıydı dergi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 daraldım resmen dhde level yazarlarının yazdıklarını okurken tabiki haddine değil turgut fds çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Level'in sırtı sağlam Doğan'a dayanmış ondan böyle rahat rahat konuşuyorlar artis artis, bir kaygıları yok. Kim haklı haksızı geçtim konuşma tarzlarının böyle olmasının nedeni kesinlikle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mailler bambaşkaymış gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar