Aral Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Ergenekon_Operasyonu#Mit.27in_i.C5.9Fkencecileri_listesi Madde 4.3.1 e bakın, yarım saattir yarılıyorum. Rus erkek işkenceci Aleksandr Kalaşnikof 10 kentrilyon lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 3 saat baktım madde 4.3.1 i bulamadım. sıkıldım. nerdeyse burzya c/p yap bold yap da biz de görelim gülelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 al kardeşim said: Mit'in işkencecileri listesi [değiştir] İddianamenin 404 nolu klasöründe yer alan ve Veli Küçük'ten ele geçirilen belgelerde Fatih Ürek, Şener Şen, Kadir İnanır, Yeşim Salkım, Sezen Aksu Kadir İnanır, Lale Mansur, Hüner Coşkuner, Zuhal Olcay, Sibel Can, Hülya Avşar, Müjde Ar, Hande Ataizi, Emel Sayın, Ferhan Şensoy, Yıldız Tilbe, Ayşen Gruda, Tarık Tarcan, Göksel Arsoy vb. tanınmış sahne ve ses sanatçıları MİT'in işkencecileri olarak geçmektedir. İddianamenin 404 nolu klasöründeki belgelere göre İnsanlık tarihinin en büyük vahşetini 7,5 yıldan bu yana aldıkları 41 trilyon dolar karşılığı tamamen suçsuz bir insana karşı Türk hükümeti ve MİT müsteşarı adına uygulayan ve uygulatan ve Rus hükümeti ile işbirliği yapanların listesi ve aldıkları vahşet ücretleri aldıklarıı iddia edilir. Bu kişiler ve aldıkları paralar iddianamedeki belgeye göre şöyledir: * Yekta Güngör Özden 30 katrilyon * Şenkal Atasagun 2 kentrilyon lira * Emre Taner 20 kentrilyon lira * Sönmez Köksal 100 milyon dolar * Tayyip Erdoğan 20 milyar dolar * Abdullah Gül 20 milyar dolar * Mesut Yılmaz 100 milyon dolar * Bülent Ecevit 100 milyon dolar * Deniz Baykal 100 milyon dolar * Rus erkek işkenceci Aleksandr Kalaşnikof 10 kentrilyon lira * Mehmet Ali Şahin 100 katrilyon lira * Abdüllatif Şener 100 katrilyon lira. o değilde oturup bunu yazan wiki yazarlarıda var demek. adam işsiz herhalde ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kentrilyon ne lan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 vandalizm denmiyor muydu buna? viki vandalizmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 vandalizm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bazen kitap veya film sayfalarında rastlıyorum. adam okunması 10 saat süren kitabı tek cümle ve 8 kelimeyle falan özetlemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar