Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Hergonan said: sinirsiz sayida evren (her "sans" iceren olayda evrenler bolunuyor) oldugu icin olmek imkansiz. aslında sınırsız sayıda değil bir kişinin karşısına gelen şans unsuru içeren olaylar. belki kentrilyonlarca ama sınırsız değil. nileppezdel said: Farinal said: niye asla ölmesin ki. tüm evrenlerde elbet ölecek bir zaman gelince komple. Nereden biliyorsun? Belki evrenlerden birinde ölüm yok? =) o şekilde farklı kurallar olduğunu varsayarsak doğru tabii. birde bizim evren sonsuz mu? küçülüp büyüyen bişiyse sonsuz olamaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aga o değil de, insanlık bunca senedir yüz milyonları canlı canlı mı toprağı altına koydu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 senin bulundugun evrende baskalarin oldugunu gorebiliyorsun. ama onlarin evreninde belki de sen olusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 iyi birer çocuk olursanız belki bir gün ormanda şirinleri görebilirsiniz gibi bir şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ehhehuh evrenleri falan bilmem ama z klonlamayı falan geliştirirsek hem bedensel hemde zihinsel olarak ölmeyi iptal etmiş oluruz:D neydi bu SG1'da asgard lar yapıyordu ya işte hepsi birbirinin kopyası :D gariplerim ürüme yollarını unutmuşlar klonlanıp duruyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kesin mi? ona göre bazı ayarlamalar yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dediği şey enerjinin korunumu yasasını çağrıştırdı bana. ölünce toprağa karışıyorsun, böcekler yiyor, senin "enerji"n böceklere hayat olarak devam ediyor. ama "birey" için ölüm var. tabii "alternatif boyutlar" mevcutsa o zaman ölüm olmayabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben bu teorinin aynısını geliştirip anılarımızla bile yok olmadığımızı ileri sürmüştüm de kimse dinlememişti. anılarımız ve düşündüğümüz her saniyeyle hayatımız boyunca tecrübelerimiz de birer enerjiden oluşuyo düşünce gücü aracılığıyla. bu yüzden benliğimiz ve anılarımızın da yok olmadığına inanıyorum, ateistim ama başka biyere aktarıldığımızdan da adım gibi eminim bu teoriyi görmek de hoşuma gitti sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ha iyi ölüm yoksa şimdi yatim sabah erken dinç kafa ile kalkar devam ederim hayatıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 There is no death there is Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hepimiz saylonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 trên thùng rượu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bi sonraki hayatınızda hiç ummadığınız bir yerde ve şekilde spawn olabilirsiniz: bkz http://www.japanforum.com/gallery/data/500/ganguro_guys.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 var abi ölüm, ben öldüm ordan biliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar