Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 of ayar oldum. dün gece üstümü değiştiriyodum. gözlüü çıkartıp yuatağa koydum. ama nedense bi an unuttum. sonra tişörtümü giyerken de nedense dizimi yatağa koyasım geldi. ÇATTT diye bi ses.. kafam hala tişörtün içinde. bi durdum. hareket etmedim. dedim ulan bişey kırıldı ama ne?? hemen varyasyonları düşündüm: -laptop -gözlük -sigara paketi o.O -kalem -kültablası -kendi dizim sonra merakla ve heyecanla baktım.. GÖZLÜK off dedim.. bu sabah parkmedikal gittim. muayene. sonra gözlükçü.. adam dediki OHA gözlüğe bak, çok pahalı çerçeven varmış. dedim biliyom.. dediki, şimdi bu çerçeveyi camlardan çıakrtırken kırılma ihtimali var. çerçeve kırılırsa, aynı çerçeve camlar hariç 900TL, tek sap kırılsa 350TL vsvs.. eğer kırılırsa ve bundan almak istemezsen bi de şöle var 300TL full çerçeve.. dedim allah belanızı versin :( işte bu gün denicekler firmasında.. kırmadan çıkartabilirlerse direk cam takıcalar 30 TL.. kırarlarsa bimilyarayoluvar.com :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gozluk war ya cocujlugumu karatti futbol oynamadim hayatimda gozluk yuzunden lens takiyorum huzur ya amerikan futblu oynuyrum 5 senedir sisman olma sebebim gozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Eheh aynısını 3 gün evvel ben yaptım, ama dizimle değil popomla. Bugün gidip yenisini alıcam. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu konuda ustayım ben de 7 ya da 8. gözlüğümü aldım geçenlerde geçmiş olsun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Dragonmax said: kırmadan çıkartabilirlerse direk cam takıcalar 30 TL.. kırarlarsa bimilyarayoluvar.com :( kirilir bir de bimilyara gozluk mu olur yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Marty said: Dragonmax said: kırmadan çıkartabilirlerse direk cam takıcalar 30 TL.. kırarlarsa bimilyarayoluvar.com :( kirilir bir de bimilyara gozluk mu olur yuh bencede kirilir gibi yeni carceve satarlar bolece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 valla adam ben ordan ayrılırken "cumaya gidicem" gelince aricam seni sonucu sölicem" dedi. cumaya gidiyio yani.. ama bilemiyorum :( bana da yanlışlıkla kırılıcak gibi geliyo.. ben de popomla 4 çerçeve kırdım. sonra illallah geldi. gittim dedim bana popomla üstüne oturunca kıramayacağım çerçeve verin. dediler bunu al, uraşsan bile kıramazsın. ama camın kırılabileceğini hesab etmemiştin.. o kocaman dizimi gözlüğe koyunca, çerçeve esneyip kırılmadı, organik cam çat dedi bölündü.. çivi > nal > at > haberci > haber muhabbeti oldu beninkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yapıldı gözlük. 30TL camlar. bir de gözlükle fazla uraşmışlar. yıpranan kısmlarını değiştirmişler falan çerçevenin. 50TL de çerçeve bakımı. 80 lira ohh... işter sabah gözümü açtım 100 lira bayıldım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benimki çerçevesiz ama geçen gün ben de bi şekilde organik kırılmaz denilen camı ortadan parçaladım lens için de çok üşengeç bi insanım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim camlar sadece 1.500 falan tutuyo gene iyi senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 oha abi naptın kolormatik filan mı böle anane gözlüğü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 havuç göze iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 rayban kullanıyorum ben (güneş gözlüğü değil) 750 lira. çerçeveyi biraz sağlam yaptırdım kaç defa düştü bişey olmadı çünkü çerçeve kısmı optiklerden biraz daha dengeli yani nasıl düşerse düşsün çevçeve yere denk geliyor çok süper bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 lens(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gozlerim sapasaglam durbun gibi(tu) hem de bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Lensi kullanmamamın tek sebebi gözlüğe alışmış olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Lexius said: benim camlar sadece 1.500 falan tutuyo gene iyi senin :D inceltilmis organik astigmatli reflektif cam felan di mi benimde ole 400 felan fiyat cekmislerdi cama zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BonePART said: gozluk war ya cocujlugumu karatti futbol oynamadim hayatimda gozluk yuzunden ben de basketbol nedir bilmiyom bak.. oynamadım öle kuralına göre. sonradan oynadığımda herkes faulü bilemem neyi bilirken ben futbol gibi dalıyordum.. gözlüklü iseniz gözlüklü ile evlenmeyin. genetik geleceğimize yazık!!! lüzumsuzsa kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben olsam kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Marty said: hem de bedava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 organik cami kirmayi nasil basariyorsunuz ya =) bi ben beceremedim sunu elimden zilyon kere dustu 3 kere ustune oturdum. sapasaglamlar sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben Bandırma'da yaşıyorum. Sizin orda fiyatlar çok farklı. 2 gün önce organik cam, anti reflektif,inceltilmiş cam 70 tl ve özel plastik çerçevesiz gözlük 260 fiyat çekti. 190'a aldım birkaç yere daha sorun belki daha ucuza bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sahtedir abi o sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 euh evet cin mallari cok bu gozluk isinde de. Camlari bilmem de cin mali cerceve dolu. Gozlukculerin kar marjlari da coook yukseklerde. Iyi bi pazarlikla %70'lere varan indirim bile olur yeri geldiginde. fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 zamanında bende çok kırardım gözlük cam sap vs. son 1-2 yıldır başıma gelmedi. numara biraz yüksekse organik cam inceltme filitre falan kol gibi dayıyorlar adama birde eli yüzü düzgün çerçeve alayım dersen milyara kadar yolu var. şahsen ben çin malı gözlük takmam çünkü yeri geliyor gözlükle uyuyorum veya terliyosun gün içinde. şimdiki osse çerçevemin sapı bile deforme oldu çin malı çerçeveyi düşünmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar