Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözlüğümü Kırdım

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

of ayar oldum. dün gece üstümü değiştiriyodum. gözlüü çıkartıp yuatağa koydum. ama nedense bi an unuttum. sonra tişörtümü giyerken de nedense dizimi yatağa koyasım geldi.

ÇATTT diye bi ses..

kafam hala tişörtün içinde. bi durdum. hareket etmedim. dedim ulan bişey kırıldı ama ne??
hemen varyasyonları düşündüm:

-laptop
-gözlük
-sigara paketi o.O
-kalem
-kültablası
-kendi dizim

sonra merakla ve heyecanla baktım..

GÖZLÜK

off dedim.. bu sabah parkmedikal gittim. muayene. sonra gözlükçü.. adam dediki OHA gözlüğe bak, çok pahalı çerçeven varmış. dedim biliyom.. dediki, şimdi bu çerçeveyi camlardan çıakrtırken kırılma ihtimali var. çerçeve kırılırsa, aynı çerçeve camlar hariç 900TL, tek sap kırılsa 350TL vsvs.. eğer kırılırsa ve bundan almak istemezsen bi de şöle var 300TL full çerçeve.. dedim allah belanızı versin :(

işte bu gün denicekler firmasında.. kırmadan çıkartabilirlerse direk cam takıcalar 30 TL.. kırarlarsa bimilyarayoluvar.com :(
Sosyal ağlarda paylaş

valla adam ben ordan ayrılırken "cumaya gidicem" gelince aricam seni sonucu sölicem" dedi. cumaya gidiyio yani.. ama bilemiyorum :( bana da yanlışlıkla kırılıcak gibi geliyo..

ben de popomla 4 çerçeve kırdım. sonra illallah geldi. gittim dedim bana popomla üstüne oturunca kıramayacağım çerçeve verin. dediler bunu al, uraşsan bile kıramazsın. ama camın kırılabileceğini hesab etmemiştin.. o kocaman dizimi gözlüğe koyunca, çerçeve esneyip kırılmadı, organik cam çat dedi bölündü.. çivi > nal > at > haberci > haber muhabbeti oldu beninkisi..
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

gozluk war ya
cocujlugumu karatti
futbol oynamadim hayatimda gozluk yuzunden

ben de basketbol nedir bilmiyom bak.. oynamadım öle kuralına göre. sonradan oynadığımda herkes faulü bilemem neyi bilirken ben futbol gibi dalıyordum..

gözlüklü iseniz gözlüklü ile evlenmeyin. genetik geleceğimize yazık!!!

lüzumsuzsa kapat.
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında bende çok kırardım gözlük cam sap vs. son 1-2 yıldır başıma gelmedi. numara biraz yüksekse organik cam inceltme filitre falan kol gibi dayıyorlar adama birde eli yüzü düzgün çerçeve alayım dersen milyara kadar yolu var.
şahsen ben çin malı gözlük takmam çünkü yeri geliyor gözlükle uyuyorum veya terliyosun gün içinde. şimdiki osse çerçevemin sapı bile deforme oldu çin malı çerçeveyi düşünmek istemiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...