Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yes mi no mu?!! yes mi no mu çabuk söyle!! asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hiç mi ss almadın ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gecko said: tristamda diablo baal kesen patiden farklı değildir tek farkı ethernal rare item kullanmasıdır, noobtur. bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yu tolkin tu mi ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bu satanist geçinenlerin kedi kesme olayı nerede var türkiye dışında merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi kaç kere daha açılcak bu hıyar kızın konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bölgesel değil ki satanizm101 kedi kesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ya o olay öle değilmiş. O kediyi araba ezmiş. Kızda almış kediyi arkadaşlarıma hava atarım ben kestim diye falan. Almış eline bıçağı başlamış fotoğrafçılığa. Öyle abi başka bi açıklaması yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kurbanı kabul olmaz ki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ShadowFury said: diablo baal kesip bağırsaklarıyla foto çekmiyoruz ama biz, lootumuzu toplayıp bırakıyoruz ölüsünü. yalancııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ShadowFury said: kurbanı kabul olmaz ki o zaman. olsa bile onu yemesi lazım abi 1/3'ünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gecenlerde bayaa bi koyun kuzu vs kesildi. hani bu inanılmaz bi vahsetmis gibi davranılmalı mı acaba kızda inandıgı varlık icin kesmis. belkide 3 saattir bulasık yıkamaktan aklım koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 escape said: yemesi lazım abi 1/3'ünü. yok oyle hem kurban edip hem etini yemek.gercek kurban boyle olur.dogrusunu yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 lucifer kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 midem kalktı uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 oy oy oy iblis aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mulgear6 said: adamınbiri said: AHAHAHAHAHAHHA -sen satanistmisin +hayır -her satanist gibi sende inkar ediyosun! AHAHAHAHAHAHHA :D adam bildiğin kasımpaşa genci tam bununla ilgili bişey yazmaya gelmiştim simdi ben sunucu adama sorsam sen satanist misin diye adam hayır diyicek PİS SATANİST İNKAR EDİYOSUN HER SATANİST GİBİ desem g.t gibi kalıcak o adam hatta o mantıga göre dünyanın tamamı satanist reddeden de satanist kabul eden de satanist eagseeaeaggeha aferin berk çok zekisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 anasını kestigimin kızı kedim geldi gözümün önüne yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Olivies said: gecenlerde bayaa bi koyun kuzu vs kesildi. hani bu inanılmaz bi vahsetmis gibi davranılmalı mı acaba kızda inandıgı varlık icin kesmis. belkide 3 saattir bulasık yıkamaktan aklım koptu abi sen bulaşıkları yıkama bence :) koyun kuzu dana vs. bizim dini inançımıza kitabımıza göre yapılan birsey kızın inandığı varlık bizim kitabımızda iblis nerede yazıyor iblis için kedi kesmek işgence etmek aklın mantığın alıyor mu ???? ha birde yaptıgı sey ii bi pokmuş gibi nette yayınlıyor ... kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 barnacle said: inanmıyosanız saygı duyun. hacı senide keseyim ben böyle salak salak birde kestiğim fotoları nette yayınlayayım bana tepki verenlere benim inancım bu saygı duyun mu diyeyim ne kadar geniş miğden var yazık len o hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 barnacle said: inanmıyosanız saygı duyun. pardon ama bunun nesine inanacam bana tek mantıklı sey söyle inanılacak birde inanmıyorsanız saygı duyun diyorsun bunun saygı duyulacak neyi var şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Dayı sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oha300 said: Olivies said: gecenlerde bayaa bi koyun kuzu vs kesildi. hani bu inanılmaz bi vahsetmis gibi davranılmalı mı acaba kızda inandıgı varlık icin kesmis. belkide 3 saattir bulasık yıkamaktan aklım koptu abi sen bulaşıkları yıkama bence :) koyun kuzu dana vs. bizim dini inançımıza kitabımıza göre yapılan birsey kızın inandığı varlık bizim kitabımızda iblis nerede yazıyor iblis için kedi kesmek işgence etmek aklın mantığın alıyor mu ???? ha birde yaptıgı sey ii bi pokmuş gibi nette yayınlıyor ... kız işgence yapmamıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 respect imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar