Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşasın lvl 80 oldum (: peki şimdi ne yapmalıyım


Venaprincess

Öne çıkan mesajlar

merhapalar

druidim birkaç gün önce lvl 80 oldu :) şuanda 3 tane epic birkaç tane mavi itemım var iki tane lvl 78 boe setim var sonracıma 8000 altınım epic kuş formum var mesleklerim skinning ve leatherworking. lvl 78 mavi setimden iki tane var hem healing için hem tanking için birkaç kişi bunlara enchant falan yaptı oldukça iyi hale geldiler. druid olarak kedi formunda dps yapmayı sevmiyorum ama hem tank hemde healer olduğumda hem çok iyi oynuyorum hemde zevk alıyorum. dungeonlarda hiç wipe yemiyoruz. lvl 72den beri quest yapmıyorum sürekli dungeonlara girdim canım sıkıldıkça tank healer arası değiştirip duruyorum.

birkaç tane rehber kontrol etmiştim epey faydasını gördüm healer ve tank olma işini güzel şekilde becerebiliyorum ama neyi seçeceğime karar veremedim. oyunda guild olmadan deneyim kazanmaya çalışıyorum sonra bir guilde girerim sizce hangi rolü seçmeliyim ? tank mı olayım yoksa healer mı ?

bir sorum daha var. yanlış bilmiyorsam naxxramas başlangıç raidi ama beni naxxramas raidlerine almıyorlar. achievement linklememi istediler bende olmadığını söyledim sonrada cevap vermedi raidi yapan alçak kişi :( tüm itemlarım epic olsa belki alırlar diye düşündüm ama raid yapmadan bütün hepsini epic yapmak mümkün mü bilmiyorum.

bana ne yapacağımı söyleyebilir misiniz lütfen ?

tşkler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sistem itibari ile yapıcağın tek ve en mantıklı şey healer olup sabahtan akşama kadar Random heroic seçeneğini kullanarak instance atmak.Sıkılana kadar.Hem instance başına +2 badge , savelenme korkusu olmadan istediğin kadar instance , ihtiyacın olan epic/mavi gear.Healer olacağın için q'ya girdiğin gibi gelir grup.
Badgeler biriktikçe gidip tier 9 ve miscleri toplayabilirsin.Silah hariç bütün gear'ını misclerine kadar badge'le alabiliyorsun artık.Kısacası devamlı random hc at gear topla sonrada kapağı toc veya icc kasan bi guilde atabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

spesific girdim ben yeni ins ilkinde eleman cıktı 2inci bossda kaldık savelenmiş oluyormuyum olmuyormuyum. Dundu bi önemi kalmadı ama sonraki ler icin bilgim olsun


bunu bende ogrenmek istiyorum bilen varsa soylesin lutfen.
Tyrrrannus u kestik 3 ncu instance ye geldik eleman cıktı balta dusmedi diye.Kaldık questin ortasında iceride girmiştik savelendik mi ? baştan mı yapcez ne etcez nere gitcez :) ? yoksa kaldıgımız yerden devam edebiliyormuyuz ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eski said:

Ya cok bug var ama.alt kasıyorum 2 instance bitirdim vede 2 şer kere bitirdim ama ne achivemnt alabıldım nede 2 sınde de 2 seferdede son boss tan dusen lootları gorup roll atabıldım.bugun aksamda aynı sey olursa cok pis sovecem işallah gm lere


bununla ilgili bir bilgisi olan varmı peki.loot gorememeler achvmt alınmaması falan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tank yada healer olursan 1 dakka gibi kısa bir sürede random hc ve dungeon'lara girebiliyosun ama dps olursa 15 dakka ya kadar çıkabiliyor bu süre. İtem toplarsın kısa sürede hc yaparak zaten hepsinden triumph düşüyor 245 lvl item alabiliyosun o triumphlarla. T9 232 lvl set'de yapabilirsin. sonra zaten naxxramas'ı sen beğenmiceksin ^^ sadece achievement için girmek isteyeceksin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...