peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim görmek istediğim kişi beni engellemişti %!
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ortak arkadaşlardan da olur fake hesap aç kandır arkadaşını sonra götür istediğin kişiyi
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abvblizzard said: Dünyada profilini görmek istediğim tek kişininki kapalı geri kalanı sizin olsun.... ANAN HARİÇ DE LAN
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abvblizzard said: =( ORTAK OLAMAYAN BI ARKDASINA SOLE bi mesaj atsin kiza pardojn sole sole surdan mi tanisiyoruz felan diye salla kiz ceva verirse yannis bilmiyosam gorebiliyo profilini
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim durum daha vahim.profilin görmek istediğim hiçkimse yok :)
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BonePART said: abvblizzard said: =( ORTAK OLAMAYAN BI ARKDASINA SOLE bi mesaj atsin kiza pardojn sole sole surdan mi tanisiyoruz felan diye salla kiz ceva verirse yannis bilmiyosam gorebiliyo profilini My attention is stolen by a green square on the other side of the room. I want to be its friend more than anything that I've ever wanted. I decide to approach it. The square does not react to my approach. Does it not notice me? Or is it only pretending to not notice me? //_-
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi adama hala üzülüyorum ya :/ kardeş naptın ya açılmadımı o profil :(
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yeni topic açmayayım dedim lan harbi kapatılmış diyince topik kitleniyo . kitletiyimmi lan topiği ha KİTLETİYİM Mİ
Öne çıkan mesajlar