peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim görmek istediğim kişi beni engellemişti %! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ortak arkadaşlardan da olur fake hesap aç kandır arkadaşını sonra götür istediğin kişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abvblizzard said: Dünyada profilini görmek istediğim tek kişininki kapalı geri kalanı sizin olsun.... ANAN HARİÇ DE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 anan hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bide eben var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abvblizzard said: =( ORTAK OLAMAYAN BI ARKDASINA SOLE bi mesaj atsin kiza pardojn sole sole surdan mi tanisiyoruz felan diye salla kiz ceva verirse yannis bilmiyosam gorebiliyo profilini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim durum daha vahim.profilin görmek istediğim hiçkimse yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BonePART said: abvblizzard said: =( ORTAK OLAMAYAN BI ARKDASINA SOLE bi mesaj atsin kiza pardojn sole sole surdan mi tanisiyoruz felan diye salla kiz ceva verirse yannis bilmiyosam gorebiliyo profilini My attention is stolen by a green square on the other side of the room. I want to be its friend more than anything that I've ever wanted. I decide to approach it. The square does not react to my approach. Does it not notice me? Or is it only pretending to not notice me? //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi adama hala üzülüyorum ya :/ kardeş naptın ya açılmadımı o profil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 tabi ki hAyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yeni topic açmayayım dedim lan harbi kapatılmış diyince topik kitleniyo . kitletiyimmi lan topiği ha KİTLETİYİM Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar