DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 antalya kaçırıyo gs atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gol be goll. 3-2 oldu kewell attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 OW GAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 HAAAAAAAAAAAAAARRRRRYYYYYYYYYYYYYYYY HAAAAAAAAAAARYYYYYYYYY KEWEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLL HAAAAAAAARRRRRYYYYYYYYYY HAAAAAAAAARYYYYYY KEWEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 KEWELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 taşşaaa nı yiyim keita ve kewell :) 3-3 biter.necati o kafayı kaçırdı maç döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 elanonun da ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ulan Kewell seviyorum seni be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ya gol atamadıgımız maclarda yapmadı su defans - forvet degişimini, şimdi öne geçince yapıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bala bak. kaç top direkte patladı. insan doğarken kısmetli doğucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 antalya yine %100 kacirdi birazdan gs atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Koştura koştura pati'ye geldim 3. golden sonra. Son saniye hüsranı bakalım GELENEKSEL mi gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 O değilde maç bu skorla biterse Rijkaard teknik direktör değil diyen yazarların dansöz gibi kıvırıp dahi vs yazmalarını görücez ya lanet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 GALATASARAY GERİ DÖNDÜ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Achtel said: O değilde maç bu skorla biterse Rijkaard teknik direktör değil diyen yazarların dansöz gibi kıvırıp dahi vs yazmalarını görücez ya lanet olsun... Neden? Adam ne yaptıda takım öne geçicek golleri attı? Adam müdahale etmeden önce oldu bu skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 skora gore yorum yapanlardan bahsediyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bişey anlamadım, maçı izleyenler bi anlatabilir mi? Uğur çıktı Nonda girdi. ne demek bu? 3-5-2 mi oldu dizilim? uğur çıkıp ta naptılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sağ beki çıkarıp neyapmaya calışıyo ya?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 maçı kazanmamız deilde.elanonun biraz kendine gelmesi ve keitanın performansı umutlandırdı beni kewellı saymıyorum :) ama elano koşuyor.uzn pasları direk ayaga.keita insandeğil ztn ayrıca barosun geri gelmesi lzm.nonda çook kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Barış'ı sağ beke çekti öyle bi taktik değişimi yok. Tabiki skora göre yazanlardan bahsediyorum yoksa takımda bir değişme falan yok. Hatta geçen haftakinden net daha kötü oynadık yani... Geçen hafta kaçanlardan biri girse bütün yorumlar farklı olucaktı falan... Sevmiyorum türk spor basınını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hıh ben böyle kötü konuştukça gol atıverin abi.süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 suBzer0 said: Yoksa bir what a come back mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dk kaç maç kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 4 dk uzatma HADİ DAYANIN YA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar