Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Antalyaspor - Galatasaray 11.12.2009 @ 20.00

Or1on

Öne çıkan mesajlar

Abi bu mesajımı sakın Beşiktaşlıyım filan diye yapıyorum sanmayın. Bir futbol izleyecisi olarak söylüyorum. Ben bu Arda'nın futbol oynayış stilinden nedense sıkıldım , sanki adam devamlı aynı hareketleri yapıyomuş , hep aynı şeyleri düşünüyomuş gibime geliyor. Benim düşüncem bu kızmayın
Sosyal ağlarda paylaş

yok oyun stili değil.herif bitmiş.alemden mi skiş den mi kokain mi neyse artık.kafa da bitmiş.ayaklar calısmıyor.istek yok yani

kapattım izlemiyorum.orhan ak gibi bi adamdan öyle salak bi ofsayt taktiği yüzünden aşırtma kafa gol yedğimiz için izlemicem bu maçı

reykard falan değil mesele.ne oluyo bilmiyorum bu takıma.ama teknik direktörden değil.adam gayet temiz kadro cıkarmış işte napsın
Sosyal ağlarda paylaş

fener beşiktaş kayseri bursa affetmez.bizim yaptıgımız salaklıgı yapmazlar.bu hafta açarlar puan farkını

eğer galatasaray ub maçı 3-2 5-2 ne ise çevirmezse daha da izlemem

ne hale geldi güzelim takım.fenerbahçe gibi olduk.yakışmıyor bize.demekki bize öyle keita meita yaramıyor abi.orhan ak cihan haspolatlı inamoto falan anca öyle şampiyon oluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara...

sahaya cıkan kadroyu görmyüosun herhalde.adam daha ne yapsın

elano var arda var kewell var keita var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...