escape Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Aman Ayhan'ı almasın. Herif kontra atak katili ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Maçta "MEME" var... futbolcuların pankartı " meme sağlınız elinizde , memeder" aahuaehauehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 kadroyu beğendim hakan balta son zamanlarda çok kötü ama güvenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yedikleri gole bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi ahaha ya. kızamıyorum da takıma lan. ne salak bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Nası yedik ya anlatın bi merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 AHAHAHAHA halı sahada daha iyi ofsayt taktiği yapıyoruz ya, o derece. yalnız çıkan kadroyu beğendim ben. çevirebiliriz diye düşünüyorum da, bu tip şeyler yaparsak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi ahahah. ne dicem ki bu gole ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 internetten izleyen varsa öm atabilirmi plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gs iş başinda :D:D go go böyle devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Abi bu mesajımı sakın Beşiktaşlıyım filan diye yapıyorum sanmayın. Bir futbol izleyecisi olarak söylüyorum. Ben bu Arda'nın futbol oynayış stilinden nedense sıkıldım , sanki adam devamlı aynı hareketleri yapıyomuş , hep aynı şeyleri düşünüyomuş gibime geliyor. Benim düşüncem bu kızmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bir zaragoza'lı olarak sana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yok oyun stili değil.herif bitmiş.alemden mi skiş den mi kokain mi neyse artık.kafa da bitmiş.ayaklar calısmıyor.istek yok yani kapattım izlemiyorum.orhan ak gibi bi adamdan öyle salak bi ofsayt taktiği yüzünden aşırtma kafa gol yedğimiz için izlemicem bu maçı reykard falan değil mesele.ne oluyo bilmiyorum bu takıma.ama teknik direktörden değil.adam gayet temiz kadro cıkarmış işte napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ahahaha bu ofsayt taktiği nerden çıktı ya Gs de ahahaha... 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben bile dalga geçerim bu takımla. reziller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hayatımda gördüğüm en komik gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ahahah nasıl bir gol o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 artık troll olasimda gelmiyor hic gs maclarinda ya...adamlarda bir numara yok..sözde sezon baslamadan sampiyon olcaklardi...peehhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2 mi oldu ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 fener beşiktaş kayseri bursa affetmez.bizim yaptıgımız salaklıgı yapmazlar.bu hafta açarlar puan farkını eğer galatasaray ub maçı 3-2 5-2 ne ise çevirmezse daha da izlemem ne hale geldi güzelim takım.fenerbahçe gibi olduk.yakışmıyor bize.demekki bize öyle keita meita yaramıyor abi.orhan ak cihan haspolatlı inamoto falan anca öyle şampiyon oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 golll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hıncal yazı yazmaya başlamıştır şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 başarısız bi girişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 suBzer0 said: eskiden diyodum ki bende de bu barcelona'nın kadrosu olsun , bende şampiyon yaparım bu takımı diyodum. Gerçekten öyle mi acaba? bu reykart demek ki bişi katmıyor abi takımlara... sahaya cıkan kadroyu görmyüosun herhalde.adam daha ne yapsın elano var arda var kewell var keita var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar