FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 özenip maske yaptım lan üşenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 arzuhauhzauhzuahauhzuhzauhzuah one be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 AHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 AHAHAHAHAHA TATLI KABI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 aşure yiyo lan onla insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 O senmiydin aga ya dshfdjsk . Lan pati pati diyip diyip duruyorum daa bi tek holy ile rastlaştım bide nickini sormadığım bi kardeşimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 demin becks icen birine usenmedim gidip dolaptan efes cıkartıp tanıttım bundan ic adam ol dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 nargile yapçam die alüminyum folyo bulamayıp bu kaplardan almıştım sdf. şindiye nasipmiş sdfgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Noise said: O senmiydin aga ya dshfdjsk . Lan pati pati diyip diyip duruyorum daa bi tek holy ile rastlaştım bide nickini sormadığım bi kardeşimle benle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 cam açıyorum artık kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 17,5+ http://img686.imageshack.us/img686/8698/adszvh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi güzelim kızı kaçırdım maskeylen sdf surat ifadesi dğeişti kapadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ahauah eğlenceliymiş lan du :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://i48.tinypic.com/r1lnd1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 lan 2 tane yaşlı amca çıktı gençliğim orda söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 FromTheHell said: özenip maske yaptım lan üşenmeden. ben buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 türk kız buldum lan ahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hatunun teki çıktı gitmem lazım dedim neredensin merak ettim dedi türkiye dedim sonra çıktım bilmiyorum iyi mi yaptım sdfds tabi ingilizce bi konuşmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yarısı türk, diğer yarısı fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 * Connected, feel free to talk now * You: patiboy? Stranger: what You: what team's form is that Stranger: manchester city You: lol You: galatasaray owns Stranger: hhahahha noo Stranger: shit team You: we even kill english fans Stranger: ya Stranger: exaclt Stranger: u kill them You: yep Stranger: but your team looses You: i hope we play with city You: and kill some of you guys You: too Stranger: ur a facking fag You: thanks sir *orta parmak yedim sonra* LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kaynatmaya girdim kız baya muhabbet edio kollarını açmış v figürüyle çıktım lan bu ne? birazdan girerim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 benim bu görürseniz çıkmayın dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Laraken said: benim bu görürseniz çıkmayın dsfds AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 said: Stranger: QUICK TITS GOGOGO You: ahauahah You: ney ney Stranger: QUICK TITS GOGOGO You: peki Stranger: QUICK TITS GOGOGO You: naber Stranger: QUICK TITS GOGOGO * Your partner disconnected. Press Find Stranger to find a new person! * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar