razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 işte artık çüklerle yaşamayı öğrenmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 100 tane brazilyalı arasında çok tatlı bi kızla tanıştım. Öncelikle ingilizce biliyor, tıp öğrencisiymiş. Kamerayla evini bile gezdirdi valla. Demekki neymiş? Yeteri kadar next e basınca düzgün biri de çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sonuc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 peki SEKS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Aldım msn, camden soyunca upload ederim töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 YA BAYILDIM BUNA ONCE 10 dk nextın ardından anlatamıycagım guzellıkte seyler gordum offf off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 BonePART said: http://img693.imageshack.us/img693/9027/griz.jpg oha griz cikti lan saygin sen misin olm bu direk ayni cunku Saygın bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 paso creepy diyolar bana alınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi bu benim arşivden çıktı kim bu? http://i1001.hizliresim.com/2010/1/12/848.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 HacıYatmaz galiba ama değil gibi de lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 HaciYatmaz said: bu yavaşlıkta bide kendimi buldum http://img12.imageshack.us/img12/8117/kendm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dubai Şeyhinin oğluyum desen yerler valla, öyle bir şekil yapmışsın kendine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 beyler hikaye gerçek kesittir arkadaşa verdim bu siteye gir takıl diye çok komik şeyler çıkıo fln dedim. amerikan kız çıkmış karşısına. konuşmuşlar falan. kızı görseniz direk evlenirsiniz öyle diyim. kızın bazı akrabaları türkmüş falan. türkiyeyle ilişiği var yani. hergün sevgili gibi 7'24 konuşuyorlar. ben gösterdim lan siteyi ne ballı bi adam lan bu ağzını burnunu dağıtacağım:D ben de tanıştım kızla çok güzel arkadaşları var artık bakalım fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 arkadaş mayhem mi? ben ondan ballısını göremedim. mayhemi de bulunca dövecem zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 asuhduhasdhuasdhuhausduh efsaneymiş muabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 girdim şimdi efsane kostümümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Todesengel said: HacıYatmaz galiba ama değil gibi de lan yok ben değilim site buraya verileli 2-3 gün girdim sonra sıktı, girmedim bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 _catastrope_ said: 100 tane brazilyalı arasında çok tatlı bi kızla tanıştım. Öncelikle ingilizce biliyor, tıp öğrencisiymiş. Kamerayla evini bile gezdirdi valla. Demekki neymiş? Yeteri kadar next e basınca düzgün biri de çıkıyormuş Azim ettim inandım başardım diyosun yani. Ha bu arada,ne kadar yeteri ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fena takıldım siteye hashsdagdsaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 2 tane japon hatun habire bagırıp fuk yu diyolar arada japonca konusuyolar çok tatlıydı dffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ASKDJALSD http://img706.imageshack.us/img706/2296/picture4g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 millet açıp vuruyor.üst üste 2 kere geldi kapadım bi dahada girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahahahahahahh roketadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahahaha o ne abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 2 tane komik hede oldu 1) 2 tane türk abazası geldi o sırada cam in önünde degildim bagırdı biri "ya bi tane karı da gelmiyo ..... ko....." 2) japonun biri geldi önce bagırarak güldü sonra harry potter dedi bana adi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar