Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 adamlarda tahmin etmedi herhalde böle bir anda insanların rağbet edeceği ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://img97.imageshack.us/img97/2259/ebesinin.png ama bundan önce turunculu brezilyalı bi kızla konuştuk ve striptiz yapmaya ikna ettim. sdfhasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Daha siteye girmedim ama usenmeden butun sayfalara baktim o bile acaip keyfimi yerine getirdi. Halen guluyorum yaw. Keep going... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu sitede problem oldugun dusunmeye basladim. ne zaman bi kizla muhabette baslasan cat baglanti kopuo. rus kizlarina turkun gucunu gosteremiyorum kactir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi allah benim belamı versin gerçekten şu kıza her istediğimi yaptırıyordum yanlışlıkla nexte bastım lan çok acı bi durum [img=http://img410.imageshack.us/img410/4661/ahbegzelimah.png] angela kızın adı görürseniz haber verin sadfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bazen ilginç tepkiler geliyor kaydettiklerim vardı koyarım onları da sadfk [img=http://img171.imageshack.us/img171/1240/ohaamantanrm.png] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 toplu halde, saçma bir cümle ile milleti trolleyelesek daha eğlenceli olur. bu milletin tepki göstereceği, garip bulacağı bişiler olabilir mesela. bu arada 2dk girdim siteye, millete kız çıkar bana guru çıktı lan! barış işareti falan da yaptırdım ama sc'yi üzerine kaydetmişim salak gibi.. http://i47.tinypic.com/hvcu87.jpg git ders çalış dedi guru amcam.. dinliyorum amcacım.. ne dersen o amcacım barış ve huzur.. sağlıcakla amcacım.. nur yüzlü nur.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aa tipik iktisat hocası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 adam berberde sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 du üstte dediğim kısmı açayım. mesela "bize Coca_Cola gösterebilir misin?" diye trolleyelim 30 dakika. ya da ne içtiğini gösterir misin? de olur.. maksat toplu halde, inanılacak bi olay için belirli bir süre trollemek. SC'ler alınır, bakılır en çok kim ikna etmiş direkt şunun gibi işte.. http://i47.tinypic.com/30bp9bd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Keşke çıkarıp vursaydı:(Psikolojim bozuldu cıkardı içine bişi soktu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aslında birisi cybersexroulette.com diye alıp üyeliğe çok çok az falan para bağlasa bu gazla para kazanabilir bak.. millet manyamış yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 thranduil07 said: Keşke çıkarıp vursaydı:(Psikolojim bozuldu cıkardı içine bişi soktu:S hacı çükü gördün mü kapayacaksın, öyle izlersen demekki olacağı oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 içecekten daha zor bişey olsun herkes karşıdakine burnunu karıştırtsın? dfkgdfskskdskgdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 said: You: Hi Stranger: Hi You: where are u from ? Stranger: South pole Stranger: and u? You: Turkey Stranger: lol bye Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 HAHAHAHAHAHAH DANS FALAN EDİYOR BUNLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 patidekiler cam açsın yoksa nextlicem he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Amcam fazla içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi.. yrrk gördüm. yemine diyorum yrrk gördüm leşlke ssini alaydım. .açaydım kolalrımı "gitme" dityeydim.. de götüm 3.5 attı annem arkada solter açıyor baakr eder diye panikledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 BabacumMostors said: abi.. yrrk gördüm. yemine diyorum yrrk gördüm leşlke ssini alaydım. .açaydım kolalrımı "gitme" dityeydim.. de götüm 3.5 attı annem arkada solter açıyor baakr eder diye panikledimben bi hatun gördüm sadece meme. -strip -TITS OR GTFO!!! -newfag -ok ready dedi döndürdü kamerayı eleman açmış onu gördüm, next e bastım hemen. hani bazen basınca o görüntü kalıyor ya sürekli, öyle oldu. tam güzel bi hatun vardı o nexte bastı karşımda çük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Şansıma ilk denemede bu çıktı ama hemen kapadım malum bu bilem zina sayılır. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hasss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Absolut said: Şansıma ilk denemede bu çıktı ama hemen kapadım malum bu bilem zina sayılır. :P geride kalma ben post atınca kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Küçük kalbim bi anda eşim içeri girecek diye pır pır atarken anca SS alabildim hehe. benden geçmiş bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar