0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ah ulan ahhhh. Çıkamıyorum siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o ne be benetton reklami gibi ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 pop sende takiliyo musun takiliyosan bende gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ahah yok yavuzla sira beklerken bakiyorum en son cukune bir alet baglamis adam cikti kendiliginden oynayip duruyordu kabus gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 gece olsun bende birşeyler yapmayı düşünüyorum malum saat farkı:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Popeye said: ahah yok yavuzla sira beklerken bakiyorum en son cukune bir alet baglamis adam cikti kendiliginden oynayip duruyordu kabus gibiydi yavuzla sira beklerken derken beraber eve mi ciktiniz ruh ikizi mi oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yoksa popun üzerindeki sis perdesi aralanıyor mu?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 You: damn commies Stranger: lol You: are u russian Stranger: no You: good Stranger: luckily enough You: are you from NZ? Stranger: close Stranger: very close You: are u a sheepshagger m8? Stranger: nah Stranger: kangaroos You: good Stranger: fuck em in the arse You: those dairy lover, allday milk drinker,sheep fleecer, shepherds suck!! Stranger: yeah Stranger: although Stranger: melbourne aint that ood either You: kill them in cricket or wat ever u are playing? You: rugby may be? Stranger: afl Stranger: aussie rules You: sure!! You: goo kangarooos!!! Stranger: north melbourne? You: dont be a commie! You: bye Stranger: im not [hr] You: u are bald You: incase u havent noticed Stranger: happens You: u are bald Stranger: not really You: like alightbulb You: shining on ur head You: use aminoxil You: it will grow your hair back You: yeah you are bald.. You: come on.. accept that you are bald.. Stranger: i am the baldest guy with a full set of hair for sure You: you have to take care of it.. You: you are losing your hair and gonne be a old man bald Stranger: people dont see the real me.... they only see my acne You: "oldman bald" is the baldes bald in the scala. even worse than "george costanza bald".. and believe me. it is bald like shining like sunshine. You: dont masturbate alot You: it will reduce ur acne Stranger: they think I eat too many choclate bars... or, I just dont wash my face. You: anyway mate.. u re bald.. * You disconnected. Press Find Stranger to find a new person! * adam keldi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 800 kişi varmış sitede şu anda. dün akşam 1500 lerdeydi :) 20 dk kadar baktım türke rastlamadım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 erkek mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Bilmiyorum korktuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 820 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hippi çıktı 1 tane ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Türkçe geyiğini ingilicene de taşıdığın için tebrik dasaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi 2 tane teenager hatun itisip kapisiyodu sonra opusmey ebasladilar ben aklim yerine gelip scr shot alana kadar kapadi kamerayi nasil bi yer lan burais Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aa asimdide cuk cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ilk defa webcamimi attığıma pişman oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 http://img693.imageshack.us/img693/9027/griz.jpg oha griz cikti lan saygin sen misin olm bu direk ayni cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BonePART said: Popeye said: ahah yok yavuzla sira beklerken bakiyorum en son cukune bir alet baglamis adam cikti kendiliginden oynayip duruyordu kabus gibiydi yavuzla sira beklerken derken beraber eve mi ciktiniz ruh ikizi mi oldunuz heroic sırası lan fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 BonePART said: http://img693.imageshack.us/img693/9027/griz.jpg oha griz cikti lan saygin sen misin olm bu direk ayni cunkuAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KOMA ESTAS GRIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ayni di mi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dıkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 off çok tatlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Dartanian said: off çok tatlı gibi. 6 yasinda cocuk lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar