Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ya ben ekran kartı almak istiyorum uygun bir fiyatta ve iyi performans veren bir ekran kartı önerebilecek misiniz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 offf anam off. Yeni bir tartışma başlıyor gene .. ehueh. Hadi bakalım kolay gelsin sana arkadaşım.. bence zamandan kazanmak için kaç dolar harcayacağını-harcayabileceğini ve bilgisayarının anakartını falan yazabilirsin (uyumsuzluk problemi yarabileceğini düşündüğün parçaları falan yaz ).. vs. vs.. seni arkadaşlara emanet ediyorum. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sen bilgisayarının ozelliklerini ve senin için uygun olan fiyatı yaz herkese gore deisir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 his ati radeon 9600xt[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: elma, 14 Temmuz 2004 12:22 tarihinde demiş ki: his ati radeon 9600xt öhö ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ???ß[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya valla 300 dolara kadar çıkabilirim bilgisayarım da Pentium4 1.4 ghz 512 mb ram vs.. uymayacağını düşündüğüm bir parça yok[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 pentium 4 1.4 ghz biraz küçük kaçıyor, ona geforce 4 ti al yeter (önerim leadtek geforce 4 ti 4800) uymayacak parça yok demişsin de, asıl uymayacak parça ana karttır, işlemci felan değildir. ana kartın agp 8x desteklemiyorsa, agp 8x olan bir ekran kartı almanın anlamı yoktur. oyunlarda işlemci+ram+ekran kartının önemi var. p 4 3.2 ghz, 2048 dual ddr ram aldın diyelim, ama elinde geforce fx 5200 var, eh farcry'ı max details olarak oynamayı bekleme, ekran kartı kurtarmıyor. aynı şekilde, p celeron 1.7 ghz, 256 sd ram gibi bir bilgisayarın var, elindeki radeon x800xt'yi efektif şekilde kullanmayı bekleme.. yani oynuycağın oyuna göre sistem hazırlaman gerekiyor. bu kısım çok önemli. -mesela diyorsun ki, ben hl2, farcry, doom3'ten aşşağısını oynamam, o zaman pc'inden paranı esirgemiyceksin. p4 3ghz, 9800xt, 1024 mb ddr ram seni baya idare eder. -ya da need for speed underground, swg, thief 3 gibi güncel oyunları oynayayım, max detay felan beni o kadar ilgilendirmez diyorsan, p4 2ghz, 512mb ram, geforce 4 ti 4600 (ya da agp 8x olanı - 4800) bir sistem, her güncel oyunu (eh far cry, deus ex 2 gibiler dahil değil tabii) oynamana imkan tanır. -starcraft, aoe2, need for speed 4, uo, quake 3, half-life gibi daha eski oyunları oynamak istiyorsan, amd athlon xp 2000+, 256 mb ram, geforce 3 ya da geforce 4 mx gibi bir sistem sana yeter de artar bile.. not: tabii benim düşüncelerim, bunlar.. diğerleri ne der bilemem[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bone ne yaptın? starcraft için 2ghz işlemci ve 256mb ram?! :lol: minimum işlemci gereksinimi hakkında bir fikrin var mı? :) arkadaşım 300$'a kadar çıkabileceksen sapphire atlantis radeon 9800 pro 128mb al derim 250$'a, şu anda piyasanın en iyi fiyat/performansına sahip kartı. ben bayağı uzun bir araştırmanın ardından bunda karar kıldım ve çok memnunum. 9600xt filan alırsan 200$ civarına yarısı gibi bir performansa sahip bunun. 9800xt dersen %15 bile fark yok ama iki katı nerdeyse fiyatları. daha ucuzlardan birşey olsa zaten aldığına bile değer mi emin değilim gerçi şu an ne kullanıyorsun bilmiyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Fx5900lardan birini al sora gel bana overclock edelim onu. Yanarsa sorumluluk kabul etmem :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hıs exc. ati radeon 9600 256mb ddr > 140$[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bonecrusher bence fx5200 farcry'da hiçde sıçmıyor :) ben dedim full detailleri taş gibi çalıştı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım ekran kartları × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Fx5900lardan birini al sora gel bana overclock edelim onu. Yanarsa sorumluluk kabul etmem :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hıs exc. ati radeon 9600 256mb ddr > 140$[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bonecrusher bence fx5200 farcry'da hiçde sıçmıyor :) ben dedim full detailleri taş gibi çalıştı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar