Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartları

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Ya ben ekran kartı almak istiyorum uygun bir fiyatta ve iyi performans veren bir ekran kartı önerebilecek misiniz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

offf anam off. Yeni bir tartışma başlıyor gene .. ehueh. Hadi bakalım kolay gelsin sana arkadaşım.. bence zamandan kazanmak için kaç dolar harcayacağını-harcayabileceğini ve bilgisayarının anakartını falan yazabilirsin (uyumsuzluk problemi yarabileceğini düşündüğün parçaları falan yaz ).. vs. vs.. seni arkadaşlara emanet ediyorum. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla 300 dolara kadar çıkabilirim bilgisayarım da Pentium4 1.4 ghz 512 mb ram vs.. uymayacağını düşündüğüm bir parça yok[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

pentium 4 1.4 ghz biraz küçük kaçıyor, ona geforce 4 ti al yeter (önerim leadtek geforce 4 ti 4800)

uymayacak parça yok demişsin de, asıl uymayacak parça ana karttır, işlemci felan değildir. ana kartın agp 8x desteklemiyorsa, agp 8x olan bir ekran kartı almanın anlamı yoktur.

oyunlarda işlemci+ram+ekran kartının önemi var.
p 4 3.2 ghz, 2048 dual ddr ram aldın diyelim,
ama elinde geforce fx 5200 var, eh farcry'ı max details olarak oynamayı bekleme, ekran kartı kurtarmıyor.

aynı şekilde, p celeron 1.7 ghz, 256 sd ram gibi bir bilgisayarın var, elindeki radeon x800xt'yi efektif şekilde kullanmayı bekleme..

yani oynuycağın oyuna göre sistem hazırlaman gerekiyor.
bu kısım çok önemli.
-mesela diyorsun ki, ben hl2, farcry, doom3'ten aşşağısını oynamam, o zaman pc'inden paranı esirgemiyceksin. p4 3ghz, 9800xt, 1024 mb ddr ram seni baya idare eder.
-ya da need for speed underground, swg, thief 3 gibi güncel oyunları oynayayım, max detay felan beni o kadar ilgilendirmez diyorsan, p4 2ghz, 512mb ram, geforce 4 ti 4600 (ya da agp 8x olanı - 4800) bir sistem, her güncel oyunu (eh far cry, deus ex 2 gibiler dahil değil tabii) oynamana imkan tanır.
-starcraft, aoe2, need for speed 4, uo, quake 3, half-life gibi daha eski oyunları oynamak istiyorsan, amd athlon xp 2000+, 256 mb ram, geforce 3 ya da geforce 4 mx gibi bir sistem sana yeter de artar bile..

not: tabii benim düşüncelerim, bunlar.. diğerleri ne der bilemem[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bone ne yaptın? starcraft için 2ghz işlemci ve 256mb ram?! :lol: minimum işlemci gereksinimi hakkında bir fikrin var mı? :)

arkadaşım 300$'a kadar çıkabileceksen sapphire atlantis radeon 9800 pro 128mb al derim 250$'a, şu anda piyasanın en iyi fiyat/performansına sahip kartı. ben bayağı uzun bir araştırmanın ardından bunda karar kıldım ve çok memnunum. 9600xt filan alırsan 200$ civarına yarısı gibi bir performansa sahip bunun. 9800xt dersen %15 bile fark yok ama iki katı nerdeyse fiyatları. daha ucuzlardan birşey olsa zaten aldığına bile değer mi emin değilim gerçi şu an ne kullanıyorsun bilmiyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Fx5900lardan birini al sora gel bana overclock edelim onu. Yanarsa sorumluluk kabul etmem :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...