Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 Haziran 2010 Eric Clapton - Steve Winwood Konseri

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Biletix'den mail geldi, konser mekanı değişmiş, kuruçeşme arena'da olacakmış. Bilet iadesi kabul ediyorlar. Eski biletleri de herhangi bir değişiklik yapmadan kullanabiliyormuşuz girişte.
Mesaj tarihi:
iyi olmuş çokta guzel olmuş. gerçi santralistanbulda da, kuruçeşmede de konsere gitmedim hiç :D clapton usta nerde çalarsa çalsın mekan farketmez ztn. asdassad
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
konser harikaydı, clapton da winwood da döktürdü resmen. gimme some lovin' ve georgia on my mind özellikle baya baya başarılıydı. hemen yanımızdaki apaçi kız grubu olmasa, bir de little wing duyabilseydik eğer mükemmeliğini bir adım daha öteye taşıyabilirdi bu konser dfg
Mesaj tarihi:
havai fişeklerin sabote ettiği şarkıdan sora clapton baya bi sinirlendi sanırım. soraki şarkıda ole bi ritm tutturduki herkes bi gaza geldi, havai fişek sesini falan bastırdık resmen. ayrıca layla'nın ilk notası basıldığında seyircide oluşan tepki muhteşemdi.
Mesaj tarihi:
bu arada sanırım bis'ide biz zorla yaptırdık. cunku hem bis okadar uzun surmez hemde sorasında tek şarkı çalıp indiler. insan 2 3 şarkı çalardı yahu. bi little wing dinleyemedik. ayrıca konser sırasında kendi aralarında muabbet eden ergenleri ve surekli onumden geçip bi sağa bi sola geçmeye çalışanlarda beter olsun. lan sahnede clapton var sen orda muabbet ediosun milletle. ayrıca ses cok kısıktı. gonul isterdiki kafamıza kafamıza girseydi ses ama kuruceşmede desibel sınırı varmıs soradan ogrendim bende bunu.
Mesaj tarihi:
Spidee said:

Eve gidince Layla'nın 3 dakikalık bir videosunu upload edeceğim, bu kadar kaliteli çıkacağını bileydim bütün konseri çekerdim de, kısmet değilmiş.

Heyecanla bekliyoruz!
  • Yeni Oluştur...