Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bugün kendime de aldım, hala 99. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Biletix'den mail geldi, konser mekanı değişmiş, kuruçeşme arena'da olacakmış. Bilet iadesi kabul ediyorlar. Eski biletleri de herhangi bir değişiklik yapmadan kullanabiliyormuşuz girişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 iyi olmuş çokta guzel olmuş. gerçi santralistanbulda da, kuruçeşmede de konsere gitmedim hiç :D clapton usta nerde çalarsa çalsın mekan farketmez ztn. asdassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bence de iyi oldu boğazın kenarında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oha çok iyi kuruçeşme olması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oo çok güzel haber şaka maka 1 aydan az süre kaldı, heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bir konsere 400 tl verebilecek arkadaşlarımın hepsinin kütük olması ne kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 anca geldim eve konserden. muhteşemdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 konser harikaydı, clapton da winwood da döktürdü resmen. gimme some lovin' ve georgia on my mind özellikle baya baya başarılıydı. hemen yanımızdaki apaçi kız grubu olmasa, bir de little wing duyabilseydik eğer mükemmeliğini bir adım daha öteye taşıyabilirdi bu konser dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 evet little wing'i çok bekledik ama çalmadılar. bide arada olan havai fişek tam bir rezillikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 biste çaldıkları parça neydi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dear mr. fantasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Cok gitmek istedigim bir konserdi fakat gidemedim. Sirf Layla girisi icin bile gidilirdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 azıcık daha anlatın ayrıntı falan verin. bu konseri kaçırdım ya inanılmaz mutsuzum. biraz anlatın da mutlu olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 havai fişeklerin sabote ettiği şarkıdan sora clapton baya bi sinirlendi sanırım. soraki şarkıda ole bi ritm tutturduki herkes bi gaza geldi, havai fişek sesini falan bastırdık resmen. ayrıca layla'nın ilk notası basıldığında seyircide oluşan tepki muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Cream'den bişeler çaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu arada sanırım bis'ide biz zorla yaptırdık. cunku hem bis okadar uzun surmez hemde sorasında tek şarkı çalıp indiler. insan 2 3 şarkı çalardı yahu. bi little wing dinleyemedik. ayrıca konser sırasında kendi aralarında muabbet eden ergenleri ve surekli onumden geçip bi sağa bi sola geçmeye çalışanlarda beter olsun. lan sahnede clapton var sen orda muabbet ediosun milletle. ayrıca ses cok kısıktı. gonul isterdiki kafamıza kafamıza girseydi ses ama kuruceşmede desibel sınırı varmıs soradan ogrendim bende bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konser DVD si falan cikarda aliriz insallah. Cok uzuluyorum su topicte biseyler okudugumda :( Keske TR da olsaydim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bir voodoo chile çaldılar ki of of of, 15 dakika ağzım açık izledim üstadları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Eve gidince Layla'nın 3 dakikalık bir videosunu upload edeceğim, bu kadar kaliteli çıkacağını bileydim bütün konseri çekerdim de, kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 babam gitti ben gidemedim bu konsere. içim acıyor. 420 milyon bayılınca sonisphere'e kalmadı paracık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Spidee said: Eve gidince Layla'nın 3 dakikalık bir videosunu upload edeceğim, bu kadar kaliteli çıkacağını bileydim bütün konseri çekerdim de, kısmet değilmiş. Heyecanla bekliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bunun full dvd si çıkmaz mı ya.Valla içim acıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QFSJABFKLMI&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar