Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 PUHAHAHAHHAHAA..1142.entryi okuyun fdsaasdsdaf[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 AHUAUHAHUAHU okudukca oluyorum ne zamandir gulmemistim bu kadar iyi geldi..bir an kendimi erutana benzettim:Dbu arada 1140.entryi atan arkadasimizin nicki super: Don't Satanizm[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hahaha abi bu ziyaretçi defterine istediğin nickte yazabiliyosun daha önce okuduklarımda bu adam da galiba satanistim diye geçiniyodu giz midir neyse adamlar onunn nickiyle girmişler hatta metalhan diye eleman var onunkiylede yazıp müslüman oldum demişler hahahha çok iyi ya süper adamlar :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 olm hayatimda bu kadar gulmedim:P[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi ağlıyorum gülmekten ozahahaua[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ölüyorum :) mauahuaeaıheah *!ağlar*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hauhaa ben hepsinin nickiyle girdim o cem denen herif deli oldu :D Abi nebiçim insan bunlar ya daha çocuk bunlar satanist falan diye ciddiye bile alınmaz,adam ben satanistim diyo "inşallah" gibi şeyler söylüyo... Satanistliği bi bok sanıp özenen ufak tefek veletler heralde bunlar[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 herşey tamam da.. BU NE BRE?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 şu abartı küfür yazanlar heralde kafayı yemişler ^^[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 szasstam +1 bir insan müslüman olmaya, hristiyan olmaya ne kadar hakkı varsa, satanist olmaya da o kadar hakkı var diye düşünmekteyim. sonuçta bu işin sonu inanç. "ay ay aman ne kadar komik, adamlar satanist olmuş" olayı bana saçma geliyor. medya bu işi abarttı, uzun uzun birşeyler yazabilirim ama üşeniyorum şimdi medyanın boş laflarına karşı gene boş boş birşeyler yazmaya... ha benim fikrimi soracak olursanız, ben deistim, bu tarz şeyler pek ilgilendirmiyor beni..[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Abi bu nedirya azuhauh Atomlarıma ayrıldım Ziyaretçi defteri bunların ne kdar büyük bi kitleye hitap ettgini gösteriyor.[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Temmuz 2004 22:07 tarihinde demiş ki: szasstam +1 bir insan müslüman olmaya, hristiyan olmaya ne kadar hakkı varsa, satanist olmaya da o kadar hakkı var diye düşünmekteyim. sonuçta bu işin sonu inanç. "ay ay aman ne kadar komik, adamlar satanist olmuş" olayı bana saçma geliyor. medya bu işi abarttı, uzun uzun birşeyler yazabilirim ama üşeniyorum şimdi medyanın boş laflarına karşı gene boş boş birşeyler yazmaya... ha benim fikrimi soracak olursanız, ben deistim, bu tarz şeyler pek ilgilendirmiyor beni.. Tamamda bunlar gerçek satanist falan değilki özenti olduğu belli orda adamlar zırt pırt ben satanistim ben şöleyim böleyim HUAAA! yapıyolar resmen okursan ziyaretçi defterinde[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ziyaretçi defterini okurken karnım ağrıdı artık ya bu kadarmı olur :D[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Temmuz 2004 22:07 tarihinde demiş ki: szasstam +1 bir insan müslüman olmaya, hristiyan olmaya ne kadar hakkı varsa, satanist olmaya da o kadar hakkı var diye düşünmekteyim. sonuçta bu işin sonu inanç. "ay ay aman ne kadar komik, adamlar satanist olmuş" olayı bana saçma geliyor. medya bu işi abarttı, uzun uzun birşeyler yazabilirim ama üşeniyorum şimdi medyanın boş laflarına karşı gene boş boş birşeyler yazmaya... ha benim fikrimi soracak olursanız, ben deistim, bu tarz şeyler pek ilgilendirmiyor beni.. bu bahsettiklerin bizim milletimiz için geçerli olamaz. yani bizim milletimizden biri kalkıp da "benim satanist olmaya hakkım war" diyemez. çünkü (benim bildiğime göre) satanistlik anti-hristiyan bi dindir, yani waroluş amacı budur satanizmin. dolayısıyla satanist olan birinin öncelikle hristiyan olması weya hristiyanlık dinini her şeyiyle bilmesi gerekir.. ki bölece nefret edip satanist olabilsin. he ayrıca insanın bu şekilde dinine karar wermeden önce açıp Kuran-ı Kerim'i okuması lazımdır. bunu yapan kimse başka din aramicaktır buna eminim :) bu arada ziyaretçi defterindeki 1135. numaralı msja bakın :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 forumlarda din tartismak (satanizm de bir dindir efenim, din denilen kavramin ille ilahi olmasi gerekmiyor) yassah degil miydi? benim fikrim..oralarina buralarina sis saplayip, kendinden gecip ayin yapan tarikatlarin internet siteleri varsa satanistlerin neden olmasin?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 eauhaueheuaeeuahae MAEUAEAEMAEU abi ziyaret defteri loooooooooool :D :D bakın kesin ahaeuhuae altıma mıcıorum su anda[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yeni gelen msgı okudun mu lem ohannes ne alaka? ilginç[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ziyaretçi defterini az ço okudum, fakat o ziyaretçi defterinin tam anlamıyla satanizm'in gerçekleri ile bir alakası olacağına inanmıyorum.İSteyen her istediğini oraya yazar hata başkalarının nicklerinin kullanılıp özel durumlarına taciz edilmesi bile yapılıyor ve bu olay hangi nedenle ve amaçla yapılmış olursa olsun kınıyorum.Herkesin kendine ait bir kimliği vardır ve hiç kimsenin o kimlik adına kişinin kendisi hariç hareket etmesi uygun değildir.Ayrıca kişilerin inanç şekilleri başkalarının özgürlüklerini kısıtlamadığı sürece her şekilde olabilir ve bu inanç şekiller ile dalga geçmek yanlış davranışta bulunmak iyi değildir.Eğer bir kişi satanizim e tapmak istiyorsa tapabilir ve kimsenin de onu toplumsal olarak başkalarını olumsuz bir etki bırakcak hareket yapmadığı sürece dışlamaya hakkı yoktur.Ayrıca kişilerin asıl din, islamdır, hırıstiyanlıktır gibi birşey diyip bu dinlere tapmayan kişileri dışlamasıda uygun bir davranış değildir.Özellikle başkalarının inançları arkasından gülüp geyik yapmak kusura bakmayın ama iğrenç birşeydir. Şahsen ben satanist falan filan değilim fakat kişiler inançlarında özgürdür ve inançları ile dalga geçilmemelidirler.Milletin üstünde geyik yapcağı şeyler değil inanç meseleleri. Bunlar benim kendime özgü düşüncelerimdir ve arada eğer yanlış bir fikrim varsa lütfen düzeltin.Ayrıca burada geyik yapan arkadaşların hepsinin bir din ile geyik yapmadıklarının farkındayım o yüzden sazanlama atlamayın lütfen :D .Bu genel anlamda yazılmış bir yazıdır. Teşekkürler.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Nukem_Verite, 08 Temmuz 2004 18:37 tarihinde demiş ki: said: Szasstam, 08 Temmuz 2004 16:01 tarihinde demiş ki: gerçek manada Satan ve emirlerinin yazdığı bir site... Abi satan ve emirleri nedir lol. kitabı falanmı var satanın makattan uydurma bişi bide evrensel emirlerimi var bunun ahhaha Ya birşeyler yazardım buraya, ama tutup dinime imanıma dil uzatıyorsunuz derdi bir çok kimse o yüzden sadece şunu yazayim... Soyut şeylerin kitap yazması ne kadar mantıklıysa. Şeytanın emirleri olması da o kadar mantıklıdır.[signature][hline]Nerden bileyim aşık olmamaya çalışmanın zaten aşık olmak olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: ssj4songoku, 12 Temmuz 2004 17:55 tarihinde demiş ki: Ziyaretçi defterini az ço okudum, fakat o ziyaretçi defterinin tam anlamıyla satanizm'in gerçekleri ile bir alakası olacağına inanmıyorum.İSteyen her istediğini oraya yazar hata başkalarının nicklerinin kullanılıp özel durumlarına taciz edilmesi bile yapılıyor ve bu olay hangi nedenle ve amaçla yapılmış olursa olsun kınıyorum.Herkesin kendine ait bir kimliği vardır ve hiç kimsenin o kimlik adına kişinin kendisi hariç hareket etmesi uygun değildir.Ayrıca kişilerin inanç şekilleri başkalarının özgürlüklerini kısıtlamadığı sürece her şekilde olabilir ve bu inanç şekiller ile dalga geçmek yanlış davranışta bulunmak iyi değildir.Eğer bir kişi satanizim e tapmak istiyorsa tapabilir ve kimsenin de onu toplumsal olarak başkalarını olumsuz bir etki bırakcak hareket yapmadığı sürece dışlamaya hakkı yoktur.Ayrıca kişilerin asıl din, islamdır, hırıstiyanlıktır gibi birşey diyip bu dinlere tapmayan kişileri dışlamasıda uygun bir davranış değildir.Özellikle başkalarının inançları arkasından gülüp geyik yapmak kusura bakmayın ama iğrenç birşeydir. Şahsen ben satanist falan filan değilim fakat kişiler inançlarında özgürdür ve inançları ile dalga geçilmemelidirler.Milletin üstünde geyik yapcağı şeyler değil inanç meseleleri. Bunlar benim kendime özgü düşüncelerimdir ve arada eğer yanlış bir fikrim varsa lütfen düzeltin.Ayrıca burada geyik yapan arkadaşların hepsinin bir din ile geyik yapmadıklarının farkındayım o yüzden sazanlama atlamayın lütfen :D .Bu genel anlamda yazılmış bir yazıdır. Teşekkürler. Çok saçma sapan konuşuyorsun...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 aslında hemen bi pati satanistler birliğide kurmamız lazım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 fizban lol :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 "1179) Sion-PathOfLight: Pentagram hakkında görüşleriniz beni meraklandırdıgı kadar güldürdü de.. eger araştırma yapmış olsaydınız ünlü pentagramın insanoglunun 2 cinsinin birleşmesi oldugunu bilirdiniz kutsal bıçak:yani erkek ^ Kutsal kase: yani kadın v pentagramın oluşması için sadece bunları birleştirmeniz ve agızlarını kapamanız yeterli... " LOOOLL kutsal kase! hatta sözlükte bile war bu kutsal kase: bkz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 davinci şifresi diye bi kitap var orda bahsediliyor o elemanın yazdıklarından fazla etkisidne kalmış herhalde olayın siondan falan olduğunu söylemiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar