Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 - 27 Haziran 2010 - Metallica Konseri

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

benim hayalim ya bu söylediğim. hani imkansızı istemek belki ama, şöyle 3 günlük bir festival olsa, sadece metallica. 80'lerde verdikleri konserlerden şöyle bir ortam olsa,

mesela cuma gününe ilk 3 albümü yaysalar, cumartesi ve pazar kalan albümleri çalsalar falan. çok şey istiyorum ama olsun lan, böyle bir şey olsa o an kafama sıkar giderim arkadaş.

maiden yapsa da olur, ama metallica'nın yaş ortalaması gene biraz daha düşük maiden'a göre. son bir gaz yapsınlar lan. hadi be abi be !

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

izlemez miyim abicim. görüp görebileceğin en büyük metallica hayranlarından biriyimdir ben. bir de yeri değil belki ama şey sorucam, god is an astronaut'da yanımızdaki eleman sen miydin ? ( en önde )
niye abi nerden çıkardın böyle bi benzetmeyi? tipimi bilmiyosun yani di mi ahah komik geldi biran

ben arkadaydım epey barın en arka ucunun hizasında falandım
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

-Deno- said:

izlemez miyim abicim. görüp görebileceğin en büyük metallica hayranlarından biriyimdir ben. bir de yeri değil belki ama şey sorucam, god is an astronaut'da yanımızdaki eleman sen miydin ? ( en önde )
niye abi nerden çıkardın böyle bi benzetmeyi? tipimi bilmiyosun yani di mi ahah komik geldi biran

ben arkadaydım epey barın en arka ucunun hizasında falandım

yok, konser sonrası buradaki topic'de seninde yazdığını görmüştüm de, bir an yanımızdaki eleman sandım. çünkü o eleman dünyanın en büyük god is an astronaut fanıydı hesapta, bana şöyle bir şey demişti ' ya ta nerelerden geldim, baya bir coşucam bu konser, rahatsız edersem sori ' dedi, bütün konser tek yaptığı kafasını öne eğip ' mmmmh ' sesleri çıkarmak oldu. sen de o topic'de en önlerdeydim dedin diye kalmış aklımda, dedim eyvah yoksa o adam bu adam mı ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...