-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 benim hayalim ya bu söylediğim. hani imkansızı istemek belki ama, şöyle 3 günlük bir festival olsa, sadece metallica. 80'lerde verdikleri konserlerden şöyle bir ortam olsa, mesela cuma gününe ilk 3 albümü yaysalar, cumartesi ve pazar kalan albümleri çalsalar falan. çok şey istiyorum ama olsun lan, böyle bir şey olsa o an kafama sıkar giderim arkadaş. maiden yapsa da olur, ama metallica'nın yaş ortalaması gene biraz daha düşük maiden'a göre. son bir gaz yapsınlar lan. hadi be abi be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben de cunning stunts'daki gibi bi atmosferde bulunmak isterdim. o dvd'yi izlemediysen izle muhtemelen oturduğun yerde tüylerin ürperir gözün bile yaşlanır ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 izlemez miyim abicim. görüp görebileceğin en büyük metallica hayranlarından biriyimdir ben. bir de yeri değil belki ama şey sorucam, god is an astronaut'da yanımızdaki eleman sen miydin ? ( en önde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 son fotograf aynı olimpiyat stadına benziyo yahu. u2 da acaba boyle olur mu? cok guzel gorunuyo da en arkadan neyi seyredecek millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 -Deno- said: izlemez miyim abicim. görüp görebileceğin en büyük metallica hayranlarından biriyimdir ben. bir de yeri değil belki ama şey sorucam, god is an astronaut'da yanımızdaki eleman sen miydin ? ( en önde ) niye abi nerden çıkardın böyle bi benzetmeyi? tipimi bilmiyosun yani di mi ahah komik geldi biran ben arkadaydım epey barın en arka ucunun hizasında falandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 "roket adam" said: mokoko said: iron maiden tek başına gelsin 2 gun boyunca butun şarkılarını çalsın. valla çocuklar kesilir, katliam olur. kendimi keserim lan iron maiden gelse duvardan duvara vururum önce kendimi sonra keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yav said: -Deno- said: izlemez miyim abicim. görüp görebileceğin en büyük metallica hayranlarından biriyimdir ben. bir de yeri değil belki ama şey sorucam, god is an astronaut'da yanımızdaki eleman sen miydin ? ( en önde ) niye abi nerden çıkardın böyle bi benzetmeyi? tipimi bilmiyosun yani di mi ahah komik geldi biran ben arkadaydım epey barın en arka ucunun hizasında falandım yok, konser sonrası buradaki topic'de seninde yazdığını görmüştüm de, bir an yanımızdaki eleman sandım. çünkü o eleman dünyanın en büyük god is an astronaut fanıydı hesapta, bana şöyle bir şey demişti ' ya ta nerelerden geldim, baya bir coşucam bu konser, rahatsız edersem sori ' dedi, bütün konser tek yaptığı kafasını öne eğip ' mmmmh ' sesleri çıkarmak oldu. sen de o topic'de en önlerdeydim dedin diye kalmış aklımda, dedim eyvah yoksa o adam bu adam mı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gruplar 13 - 17 aralık gibi açıklancak diye duydum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 @-Deno-: :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 lütfen metallica değil iron maiden gelsin lütfen ya! çok mu şey istiorum lan! kafamı kırcam ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Gelen gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya bi git dalga geçme AAAAAAAAAAAA kalbim gümleyeyazmadı değil ama kabul ettim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 aga link kırık tıklıyorum açılmıyor bilet sayfası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "yektakopan @twitter" said: Rammstein, Iggy Pop,Slayer "Sonisphere Festivali"nde İstanbul'a geliyor. Ayrıntılar yarın NTV'de Gece Gündüz'de... twitter.com/gecegunduz bir de modlardan rica etsek de bu başlığın adını sonisphere festival yapsa8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi festivalin en iyileri bunlar değildir umarım. daha fazlasını bekliyorum yani ben acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 evet bu kadro zayıf baya. bi slayer var yani gözümde. maiden niye gelmiyo ya sevmiyolar mı bizi böhühoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi anthrax nerde mastodon nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 rammstein nedir ya off... pipi sallayıcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 OFFF http://www.metallica.com/index.asp?1=1&item=602847 megadeth gelsin bize ordan çıkıp işte olmaz mı ya hadi be nolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 said: Metallica, Slayer, Rammstein & Iggy & the Stooges kesinleşenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 maiden gelmiyosa,alice cooper gelseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 var ya maiden gelsin, bruce amcam gelsin kalan hepsini, diğer tüm grupları karpuz gibi keserim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 50 cent de gelcekmiş , sonra fırtına çıkıp ayrılcakmış sahneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben işe giriyorum finlandiya ve polonya ya da gidicem :) ps: her iş yapılır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 metallica ve rammstein of fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar