Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 evet. veteriner söylemişti zaten bu diş dönemini,el ve bacağa saldırıyor ısırmak için o anda direkt bir kemik ya da diş kaşınması için özel oyuncaklar varya onlardan verıyorum. tabi kardeşimin eşofmanını baya parçaladı,odasında ki halıyı parçaladı falan benım pijamamı da yırtmıştı böyle zaiyatlar verıyoruz sdfg ama süt dişleri dökülünce biticek.memnunum ben ya sevıyorum çok kendisini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ayayay yerim bunu. kocaman olmus sipa. pastayi yiyomus gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yiyodu zaten =) annem yemedi pastayı ,sütlaç yaladı diye kdsljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 şöyle yatışına da bayılıyorum ya çok şeker ^_^_^_^ gerçi suratı biraz çirkin çıkmış burda sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella said: yiyodu zaten =) annem yemedi pastayı ,sütlaç yaladı diye kdsljf sen de izin verdin! simartma enigi, tepene cikar soora ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aman sofra konusunda çok şımartma ne kadar ağlasada. bizim köpek pizzaya ne kadar kızsakta dayanamıyordu çalıp gidiyordu dilimleri. diğer yemeklerde öğrenmişti sakin durmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 arkadaş pek güzelmiş ama tatlı neyim vermeyin şu köpeklere allah aşkına. bu arada ortalığa yaparsa kakasını, ensesinden tutup burnunu dibine kadar sok, kızarak konuşmaya başla.bide yapcağı anı anlıyosundur zaten, etrafında falan dönmeye başlar genelde.yanında daima gazete bulundur.baktın yapcak gibi atla hemen yanına, gazeteyi koy altına. ayrıca sadece tatlı değil kahve de sakın vermeyin.bildiğimiz türk kahvesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 zipzip said: bu arada ortalığa yaparsa kakasını, ensesinden tutup burnunu dibine kadar sok, kızarak konuşmaya başla. burnunu sok derken?kakaya mı? manyak mısın sen? köpek öyle mi eğitilir? cani misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 evet, biz de böle ensesinden tutup yaklastiriyoduk. soora zamanla artik ''arthuus NAAAAPTIN!!'' diyince direkt boynunu büküp kacmaya basliyodu. etkili. bellacigim, sen kesin kiyamiyosundur kizmaya bu velede =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 said: burnunu sok derken?kakaya mı? manyak mısın sen? köpek öyle mi eğitilir? cani misin? ahaha dedim iste. burnunu kakaya degdirmicen tabi. ama ise yariyo, hayatin boyunca kakasini temizlemek istemiyosan böle kati olcan :/ egitim sart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi de sert sesin/tavrın olacak. o sesle konuştuğun zaman kızdığını anlayacak. sen yapamıyorsan annen de üstlenebilir o görevi ama o zaman sahip diye anneni tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella said: zipzip said: bu arada ortalığa yaparsa kakasını, ensesinden tutup burnunu dibine kadar sok, kızarak konuşmaya başla. burnunu sok derken?kakaya mı? manyak mısın sen? köpek öyle mi eğitilir? cani misin? dibine kadar sok yazıyor kokusunu alsın, görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 he pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bide şu var ama ne kadar gerçektir bilemem toprağa basınca daha kolay yapıyolarmış.dışarı çıkma yasağı var ama belli aralıklarla tuvalete çıkar çoook rahat edersin.3 5 güne zaten eve yapmaz artık ama dışarı çıkmak için başının etini yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kakayı koklatırken kız ama kötü bir şey olduğunu anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kaç aylık ki, pek okuyamadım epey post var. tuvalet eğitimi kolay hele o cins köpek için çok çok kolay. eğitime bile gerek yok, olay şu. aşıları bitene kadar eziyeti çekin, ya da 200tl fln masraf edin kafes alın. tabiki bir sürü yöntem var kafessiz, gazete kağıdırıdr balkona sıçtırtmaktır fln ama en basiti şöyle,dertli tabi biraz. aşıları bitsin, saat başı dışarı çıkarın. unutmayın ama saat başı. en geç 2-3 hafta içinde, eğer dışarıdan korkmazsa tabi (bazıları arabalardan fln korkuyor dışarı yapmıyor tuvaletini) dışarıya yapcaktır. sonuçta dışarıda bir sürü koku var, o da içgüdüsel olarak sürü mantığıyla dışarı yapcek tuvaletini. mesela benim köpek 2 yaşını bitirdi, tuvalet eğitimiyle ilgilişu yukarıda dediklerimden başka hiçbirşey yapmadım. eve sıçtı tabi bir süre aşıları bitene kadar, sonradan dışarı yaptırmaya başladım hiç eve yapmadı kakasını bi daha. çişini yaptı ama o da kızınca yapıyor malesef tutamadığından değil. kızgın değilse tabi bi şekilde derdini belli ediyor dışarı çıkarıyoruz. 4-5 hafta oldu kazamız yok yenüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 3.5 aylık şuan. tüm aşıları bitti. dışarı çıkarmaya yavaş yavaş başladık.ama bu ara malum havalar kötü çıkartmıyoruz.çiş olayını hallettik gerçi arada kaçırıyor. bi de şöyle birşey var mesela sorayım sana,belki biliyosundur. gazete ile öğrettim ben çiş yapmasını.hatasız yapıyor oraya. ama ne zaman ki (benım odam parke üzerinde orta boyut bir yumuşak halı var) odama o halıyı seriyorum (normalde kaldırıyorum çiş yapıyor diye) oraya yapıyor. hani devamlı makinede yıkanıyor,temizleniyor sonra tekrar koyuluyor temiz şekilde,yine oraya yapıyor neden acaba bu? kokusunu falan alamaz yani yıkanıyor devamlı.anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 halıya aşık bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 baya büyüdü yavrum ya. 20 kilo idi 1 ay önce. dün de bizim sitede çektim bunu http://img338.imageshack.us/img338/9714/23771401624589616516914.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aldınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 evet 2.köpeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 allah bağışlasın (ne suçu varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bu da diğer tutkuyla bağlandığım köpek. rus finosu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Tutkuyla bağlanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yahu neden köpeklerinize kedileirnize isim takıyorsunuz. benim evimde birtane hayvan olsa adı KEDİ olur KÖPEK olur. dünyada bitane insan olsa isim derdi mi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar