yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 http://www.teknovasyon.net/wp-content/uploads/2009/12/alman-usulu.jpg http://teknovasyon.net/kredi-kartiyla-alman-usulu-olur-mu-oldu-bile/ (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 süpermiş yayılır yakında bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 kesinlike gerekiyor böyle bir şey. multinetlere de gerekiyor. azap oluyor hesap ödemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 başarısız ve gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sifre nas giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 tepesinde ekran var dokunmatik hatta menüde yediğin şeyi ordan seçiyosun dokanıp sdf şifreyi de ordan giriyosundur heralde euh o değil de bizim alman usulü dediğimiz deyim gavurların hollanda keki usulü deyimiymiş meğersem. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hollandalılar kadar cimrisi az bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 böyle birşey gerekli.evet.güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 düşünce güzel ama teknik olarak yapılamaz. kredi kartları alt yapısı buna uygun değil, ütopik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hastr ben planlıyodum bunu yapmayı :( hublı pos makinesi olarak dusnmustum. herkesin verilerini toplayıp tek oturumda butun bankaları aricaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 peki ben 2 pizza yediysem yanımdaki 1 su içtiyse ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ağır abilerde işe yaramaz. kebap mekanlarında geçmez... adanada hiç işlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 OLUR MU ÜSTADIM VALLA BEN ÖDEYECEM SENİN PARAN BURDA GEÇMEZ den nerelere geldik vay a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 dutch hollandalı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Yakinda sevgilinin kredi kartini kabul etmeyen aletlerde cikar Neden ? İcat edilecek sey kalmadi Telefonu buldunuz isigi buldunuz tv pc vb.. Seyleride buldunuz Ula biz ne icat edecez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Gereksiz. Sacma. Aptal gibi davranışlar sergileyen, dengesiz, düşünce yetisi olmayan. (sondaki copy paste idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Lopeth said: dutch hollandalı değil miydi? yav said: o değil de bizim alman usulü dediğimiz deyim gavurların hollanda keki usulü deyimiymiş meğersem. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ödeyin kardesim arkadasınızın sevgilinizin hesabını neymis alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oha respekt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fakir misiniz? odeyiverin sevgilinizin yemeini. edit : pff soylenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben alman üsülü ile ödüyorumda ne oluyor kari kiz varken hesap hep bana giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bende alman usülü yapıyorum. herkesin payını paylaştırıp kendim ödüyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 DUTCH! yazıp alman usulü yazma da apayrı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar