sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 selamlar, su anda kullandigim dizustunun ekran kartinin kafayi yemesinin ardindan yeni dizustu bilgisayar almaya karar verdim. 2-3 hafta sonra alicam. simdiden konuyu acip gelen yorumlarla kafamda birseyler olussun istedim. markalara gore hangi donanim parcalari hangisinden daha iyidir falan neredeyse hic anlamam. onun disinda kafamda herhangi bir marka da yok. ben simdi yeni alicagim laptoptan neler bakledigimi yaziyim siz de bana tevsiyede bulunun. 1- Casper marka istemiyorum. ya fani temizlememe ragmen fazla isinir ya ekran karti 1 sene dayanmaz ya da baska bir sorunu cikar biktim. 2- genelde okul icin kullanicam. program yazma, muzik dinleme, film seyretme, oyun oynama amacli olucak. 3- oyun oynamak derken tek istedigim sc2 aslinda. sadece onu calistirsa da olur oyun olarak sdf. onun icin sistem gereksinimlerine baktim. asagidaki gibiymis: spo Minumum Requirements GFX: GeForce 7/8 Series or Radeon 1000/2000 with 256 MB RAM CPU: Pentium 4 RAM: 1 GB Internet: ADSL 1 Mbit Recommended Requirements GFX: GeForce 8000 or Radeon 2000 series with 512 MB RAM CPU: Core 2 Duo or Athlon X2. RAM: 2 GB Internet: ADSL 3 Mbit Optimal Requirements GFX: Geforce 9000er or Radeon 3000er Series CPU: Core 2 Duo 3 GHz or Athlon X2 RAM: 2GB with DualChannel mode oynarken hic kasmasin istiyorum. belirtilen optimum ozellikleri tasiyan laptop olursa sukela olur. RAM yine de 2GB tan fazla olursa iyi olur. 4- isinma sorunu istemiyorum. 5- pili olabildigince uzun gitsin (min. 3-4 saat) 6- mobilite acisindan da uygun olsun. ama ekrani kucuk olmasin. 15,4 inchler war sanirim. daha kucuk ya da cok daha buyuk olmasin. sirt cantamda tasicam. 7- tuslari sony vaionun su tarzinda olmasin. 8- alicagim laptopa 2 isletim sistemi kurucam. W7 ve ubuntu 9.10 bu ikisini de kasmadan calistiricak, zaman gectikce kisa surede yavaslamicak bir laptop olsun. 9- markanin her ihtimale karsi avrupada da teknik servisi olsun. gerektiginde goturebiliyim. 10- bir de klavye tus takimi ingilizce olsun istiyorum. onu alirken ayarlarlar mi? ama sonradan her sekilde degistirilir heralde? simdilik bu kadar geldi aklima. fiyat araligi vermiyorum simdilik ama cok da ucuk olmasin tabi fiyati. sonradan bir sey gelirse eklerim yine. soyle baktim baya uzun olmus aslinda tesekkurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bende samsung R522 var. 2.5 ay falan oldu alalı. dediğin nerdeyse herşeye uyuyo gibi geldi. tabi tuş takımı ingilzce yapılırmı falan bilmiorm ama su anda her oyunu fullde oynatabilcek bi seviyede alet. tuş takımı cok rahat. ısıma gibi bi problem hiç yok. gunde 6 7 saat mw2 oynadığım oldu surekli ellerim ustundeydi bilgisayarın ama normal ısısının ustune hiç çıkmadı. ayrıca pilide baya gidio dusuk performansta çalıştırdığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 samsung r620 bnde alcam birlikte alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 laplop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ayrica bi klavy alsan aslinda daha rahat olur, hem oyun icin hem diger seyle icin, istedigin gibi de alirsin klavyeni. Hic rahat edemedim laptop klavyesinde biseyler yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 2 farklı yere baktım da kafam karıştı r620 1gb ekran kartı mı 512 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sc2 ciktiginda dusunebilirim klavy olayini ama nerdeyse 2-3 senedir sadece laptop klavyesi kullandigim icin baya alistim. @slickers: evet laplop -_- soylediginiz samsunglara da bakiyorum bir yandan. guzel gorunuyorlar. R620de bluetooth yok sanirim. ayip:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Farinal said: 2 farklı yere baktım da kafam karıştı r620 1gb ekran kartı mı 512 mi? buradakinde 512 gostermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet bende bi oraya bide vatana baktım vatanda 1024 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 512+512 dir o. yani kendi rami 512, sistemden kullanabilecegi ram miktari da +512. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 su ve suradan belirttiginiz samsunglarla ilgili yorumlara baktim. genelde 3D performansindan sikayet etmisler. bluetooth olmamasi da dezavantaj. video outputundan da sikayet edenler olmus. 620 icin WLAN-Chip inin sadece B- und G-Standartlarinda isledigini yazmislar. nedir bunlar bir fikri olan var mi? nasil bir sorun cikarir ya da bir sorun cikarir mi 802.11g wireless? tabi bir de baska tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 up! baska tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cm-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861 BU.(nokta) kullanıyorum ısınma sournu yok herşeyi canavar gibi çalıştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 turkiyede inglizce klavyeli hic laptop gormedim hepsi turkce satiliyo o sikinti olabilir hatta daha boktani OS siz sistemde satilmiyo senede 1 en ucuz laptoplar oluyo linuxlu ve turkce OS lu geliyo bu salak sistemler o sebeble turkiyeden laptop almak haram resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 evet klavyeyi degistiremiyorlarmis. ama isletim sistemini ingilizce yukleyebiliyorlarmis. benim kafam son zamanlarda 32 bit -64 bit muhabbetine takildi. topicte tavsiye edilen r620 ve packard bell her ne kadar yazmasa da acik olarak 64 bit sanirim. yoksa 4 gb RAM koymazlardi. 64 bit ile ilgili pek iyi seyler okumadim. ben bunlardan birini almaya gidince adamlara 32 bit versiyonunu yuklettirsem RAM in max 3.4 gb civari kullanimi disinda bir dezavantajla karsilasabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 samsung r620 aldim. memnunum su ana kadar. simdi yeni sorum laptop cantasiyla ilgili dsf istanbulda(avrupa yakasinda) elden alabilecegim 16" icin uygun boyle cebi olmayan icine sadece notebooku koyabilicegim ve fiyati ucuk olmayan canta nereden bulabilirim? teknosa, vatan ve darty'ye baktim. 16" e uygun pek fazla yok. olanlarin da fiyatlari ucuk. 100 tlye bile gordum o_0 var mi bildiginiz bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 laptopun ağırlığı nasıl? eğer çok uzun süre elde taşıyacaksan sırt çantası almanı tavsiye ederim çünkü belli bi süreden sonra işkence olabilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ekran cozunurlugu az ya =( 1050 olsaydi bari 16:9 ken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 laptopun agirligi 3 kg. aslinda istedigim daha cok kilif gibi bir sey. sirt cantamda tasicam zaten. yanlis tarif ettim. boyle cebi olmayan suna benzeyen. ozel bir ismi var mi bunlarin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ne alirsan al bimeksten alma servise gidip kendin birakiyorsun yani onlar alip hp ye yollamiyor mesela sen gidiyorsun hp ye veriyorsun sonra gdip hp den geri aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sigisMoNd said: 64 bit ile ilgili pek iyi seyler okumadim. 64bit dedigin yillar once kullanilmaya baslanmasi gereken ve anca yeni yeni basladigimiz bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ben de r620 kullanıyorum, boşuna 16" çanta arama diyeyim baştan. Targus'un 15.6" lerine de gayet güzel sığıyor notebook, 15.6 çantaları da denemeni tavsiye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 0.4 inch, 1cm felan her turlu rahat sigar 15.4 cantalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 hmm tamam o zaman 15,4" lere de bakarim. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar