arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Gamehippo.com da gecenin bi vakti (hmm sabah sayılır) gezerken gözüme çarpan N değişik, zevkli bir platform oyunu.Oyundaki amaç levellardaki sarı şeyleri toplamak.Kendine has bir fizik yapısı var, benim çok hoşuma gitti.İlerleyen levellarda tuzaklar falan başlıyor.150 bölüm ve save sistemi var. Flash ile yapılmış ve sadece 952 KB. download için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 amaç sarı şeyleri toplamak değil kapıya ulaşmakmış sarı şeyler (altın) ninjamızın ömrünü uzatıyormuş. oyunun süper bi help kısmı var herşeyi göstererek öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hmm bi arkadaş yollamıştı zaten bunu bana, o oyunmuş.. flash'de güzel oyunların yapılabileceğini kanıtlayan oyunlardan bu da.. oyun zor geldi bana ama. eskisi gibi reflekslerim iyi deil, platform oyunları oynayamıyorum :( ama zevkli oyun çok sevdim.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Mayıs 2004 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 episode 2 nin son bölümüne gelebildim bugünlük :D baya zorluyor bazı bölümler mesela 1 in son bölümü delirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 beni de 4.nün son bölümü delirtti:) save sistemi güsel ama episodeların son bölümü kafa yedirtiyo. Bone biraz sabır ben becerdiysem..:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 6. episode dayim valala cok zevkli[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Episode 2 Level 4 replay i lazım arkadaşlar geçemiyorum kazmayım :) edit: dün geceden beri geçemiodum şimdi ilk deneyişte oldu sanırım tuzaklara yakalandığımdan geçemiyormuşum..neyse çözdüm :D [Bu mesaj arcane tarafından 20 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 çok zevkliiiii[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 flashla ben de oyun yapmak istiyorum dedirtiyor oyun resmen.. abi sırf bu tip oyunlar yüzünden flasha başlamaya çalıştım kaç sefer, ama bi türlü başlayamadım.. hmm acaba "güzel flash oyunları" gibi bir topic açılsa, ilginç oyunları screenshotlarıyla felan orda tanıtılsa.. fena mı olur?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Mayıs 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 episode 5 level 5 var ya nası kastırıyor belli diil[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sağ taraftakinde 5 de kaldım ortadakinde 12 de soldakinde 22 de geçemiom bu 3 bölümü OFFF[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Oyun acayip sardı beni ya :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ben bitirdim gecen hafta hehe sildim oyun cok gicik calisirken dier hersey felc oluyo FLASHSIN kardeism sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hahah adamlar isim koymaya usenmisler :P ne guzel.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 beceremedim oyunu resmen ya tuşları mı görmüyorum nedir...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 abi sinirden ağlıcam :( GEÇİLMİOR![signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 REsmen basımı agrıttı of be bune delirdim ühüe..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Dİz geym isz impasibıl su üzerime gelen yuvarlakları belli bir waypointe gidip gelen yuvarlaklar olarak değiştirmeye çalışıyorum ama flash kitleniyor kesin yanlış script yazıyorum yada sonsuz döngü yapıyor bir yerde...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 script mi yaziyosun? kardesim exe dosyasi bu fla si yok sende naaptin oyun gayet zorlayan ama ugrasinca bitebilen bi oyun bazi yerlerde 100 defa denemek zorunda kaldim ama getim en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ama decompiler diye bir şey var sırf kodların açığa çıkması için exe dosyalarına uygulanan güzelim programlar they are my precious zaten adam gibi actionscript yazmayı bilmiyorum hiç bir halt yiyemedimi anladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Volfied oha api nası bitirdin yahu :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Can sikintisi + birdfen eglence bulmanin verdigi adrenalinin sagladigi refleks :D[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 0-5 10-15 20-22 bunları geçtim gerisi ne kastırıcı ya[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben 0-5 10-15 20-23 off yok ilerlenmior imkansız yaa...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dün gece 3 saat kastım bi level zor bitti[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar