Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gamehippo.com da gecenin bi vakti (hmm sabah sayılır) gezerken gözüme çarpan N değişik, zevkli bir platform oyunu.Oyundaki amaç levellardaki sarı şeyleri toplamak.Kendine has bir fizik yapısı var, benim çok hoşuma gitti.İlerleyen levellarda tuzaklar falan başlıyor.150 bölüm ve save sistemi var.
Flash ile yapılmış ve sadece 952 KB.

download için
Mesaj tarihi:
amaç sarı şeyleri toplamak değil kapıya ulaşmakmış
sarı şeyler (altın) ninjamızın ömrünü uzatıyormuş.

oyunun süper bi help kısmı var herşeyi göstererek öğretiyor.
Mesaj tarihi:
hmm bi arkadaş yollamıştı zaten bunu bana, o oyunmuş..
flash'de güzel oyunların yapılabileceğini kanıtlayan oyunlardan bu da..

oyun zor geldi bana ama.
eskisi gibi reflekslerim iyi deil, platform oyunları oynayamıyorum :(
ama zevkli oyun çok sevdim.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Mayıs 2004 05:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Episode 2 Level 4
replay i lazım arkadaşlar geçemiyorum kazmayım :)
edit: dün geceden beri geçemiodum şimdi ilk deneyişte oldu sanırım tuzaklara yakalandığımdan geçemiyormuşum..neyse çözdüm :D

[Bu mesaj arcane tarafından 20 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
flashla ben de oyun yapmak istiyorum
dedirtiyor oyun resmen..

abi sırf bu tip oyunlar yüzünden flasha başlamaya çalıştım kaç sefer, ama bi türlü başlayamadım..

hmm acaba "güzel flash oyunları" gibi bir topic açılsa, ilginç oyunları screenshotlarıyla felan orda tanıtılsa..
fena mı olur?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Mayıs 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
episode 5 level 5

var ya nası kastırıyor belli diil[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sağ taraftakinde 5 de kaldım
ortadakinde 12 de
soldakinde 22 de geçemiom bu 3 bölümü OFFF[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Mesaj tarihi:
Oyun acayip sardı beni ya :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen
senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
Mesaj tarihi:
Dİz geym isz impasibıl su üzerime gelen yuvarlakları belli bir waypointe gidip gelen yuvarlaklar olarak değiştirmeye çalışıyorum ama flash kitleniyor kesin yanlış script yazıyorum yada sonsuz döngü yapıyor bir yerde...[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
script mi yaziyosun?
kardesim exe dosyasi bu fla si yok sende naaptin

oyun gayet zorlayan ama ugrasinca bitebilen bi oyun
bazi yerlerde 100 defa denemek zorunda kaldim ama getim en sonunda
Mesaj tarihi:
Ama decompiler diye bir şey var sırf kodların açığa çıkması için exe dosyalarına uygulanan güzelim programlar they are my precious zaten adam gibi actionscript yazmayı bilmiyorum hiç bir halt yiyemedimi anladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
0-5 10-15 20-22 bunları geçtim gerisi ne kastırıcı ya[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Mesaj tarihi:
dün gece 3 saat kastım bi level zor bitti[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
  • Yeni Oluştur...