Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N

arcane

Öne çıkan mesajlar

Gamehippo.com da gecenin bi vakti (hmm sabah sayılır) gezerken gözüme çarpan N değişik, zevkli bir platform oyunu.Oyundaki amaç levellardaki sarı şeyleri toplamak.Kendine has bir fizik yapısı var, benim çok hoşuma gitti.İlerleyen levellarda tuzaklar falan başlıyor.150 bölüm ve save sistemi var.
Flash ile yapılmış ve sadece 952 KB.

download için
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bi arkadaş yollamıştı zaten bunu bana, o oyunmuş..
flash'de güzel oyunların yapılabileceğini kanıtlayan oyunlardan bu da..

oyun zor geldi bana ama.
eskisi gibi reflekslerim iyi deil, platform oyunları oynayamıyorum :(
ama zevkli oyun çok sevdim.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Mayıs 2004 05:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Episode 2 Level 4
replay i lazım arkadaşlar geçemiyorum kazmayım :)
edit: dün geceden beri geçemiodum şimdi ilk deneyişte oldu sanırım tuzaklara yakalandığımdan geçemiyormuşum..neyse çözdüm :D

[Bu mesaj arcane tarafından 20 Mayıs 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

flashla ben de oyun yapmak istiyorum
dedirtiyor oyun resmen..

abi sırf bu tip oyunlar yüzünden flasha başlamaya çalıştım kaç sefer, ama bi türlü başlayamadım..

hmm acaba "güzel flash oyunları" gibi bir topic açılsa, ilginç oyunları screenshotlarıyla felan orda tanıtılsa..
fena mı olur?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Mayıs 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
0-5 10-15 20-22 bunları geçtim gerisi ne kastırıcı ya[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece 3 saat kastım bi level zor bitti[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...