Head Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ne kadar zaman geçerliliği var bunun? geçen sene bu zamanlar sınavdan geçtim, ancak hala gidip almadım ehliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sonsuza kadardır heralde. dosyanı filan sen veriyosun çünkü sanmıyorum öle bişi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben 7 ay sonra alabilmiştim. Sanırım onun bir snırı yok sadece bir süre sonra yeniden sağlık raporu alma koşulu sunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sağlık raporu ve savcılıktan aldığın belgeyi yenilemen gerekebilir, muhtemelen geçerliliği kalmamıştır onların. onun dışında sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sen de bendensin 2,5 yıldır duruo benim o belgeler:Saynen marlonun dediği gibi,yalnız eski belgeleri atma onlar da lazım oluyormuş bana kurstakiler öyle demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 mr_hand ile head'i hep karıştırdm galiba ben. ama şunu hatırladım ki kızıl olan head'di lan.. evet, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 öğrenci belgesi ve sağlık raporunu güncellemen lazım. gerisi tırt, alırsın her türlü. 2 sene sonra aldım ben a2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sağlık belgesi günceleniyor, birde emniyetteki masrafları teslim aldığın yıldaki artışa göre ödüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Sabıka kaydı + sağlık raporunu belli bi sürede bir ( 1 yıldı sanırım) güncelledikçe istediğin zaman alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben 1 sene sonra almistim sabika kaydiyla saglik raporunu halledip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben de tam "9 ay sonra almıştım ben" demeye geliyordum ki meğer zaten hepimiz tembelmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sordugun herkes burdakinin aksine sana 'ohoo bi daha girceksin sen sinava gecmis o gecmis' ya da 'ohoo ona faiz binmistir simdi bi ton para odiyceksin yandin sen yandin yeniden sinava girsen daha iyi' diyodur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 20 senedir ehliyet almamış birisiyle tanıştım hala dosyaları saklıyor sararmış artık hayır araba da kullanamıyor at ulan o dosyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sağlık raporu güncelliğini yitirince yenisini alman lazım ki bu da 1 seneye denk geliyo sanırım. Ben de şubatta kazandım sınavı, ekimde aldım dfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben de 4 ayla rekoru elimde sanıyordum ama şimdi mürsel gibi kaçıyorum by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar