Head Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ne kadar zaman geçerliliği var bunun? geçen sene bu zamanlar sınavdan geçtim, ancak hala gidip almadım ehliyeti.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sonsuza kadardır heralde. dosyanı filan sen veriyosun çünkü sanmıyorum öle bişi olsun.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben 7 ay sonra alabilmiştim. Sanırım onun bir snırı yok sadece bir süre sonra yeniden sağlık raporu alma koşulu sunuyorlar.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sağlık raporu ve savcılıktan aldığın belgeyi yenilemen gerekebilir, muhtemelen geçerliliği kalmamıştır onların. onun dışında sorun olmaması lazım.
cihant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sen de bendensin 2,5 yıldır duruo benim o belgeler:Saynen marlonun dediği gibi,yalnız eski belgeleri atma onlar da lazım oluyormuş bana kurstakiler öyle demişti.
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 mr_hand ile head'i hep karıştırdm galiba ben. ama şunu hatırladım ki kızıl olan head'di lan.. evet, doğru.
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 öğrenci belgesi ve sağlık raporunu güncellemen lazım. gerisi tırt, alırsın her türlü. 2 sene sonra aldım ben a2 yi
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sağlık belgesi günceleniyor, birde emniyetteki masrafları teslim aldığın yıldaki artışa göre ödüyorsun
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Sabıka kaydı + sağlık raporunu belli bi sürede bir ( 1 yıldı sanırım) güncelledikçe istediğin zaman alırsın.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben 1 sene sonra almistim sabika kaydiyla saglik raporunu halledip.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben de tam "9 ay sonra almıştım ben" demeye geliyordum ki meğer zaten hepimiz tembelmişiz
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sordugun herkes burdakinin aksine sana 'ohoo bi daha girceksin sen sinava gecmis o gecmis' ya da 'ohoo ona faiz binmistir simdi bi ton para odiyceksin yandin sen yandin yeniden sinava girsen daha iyi' diyodur eminim.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 20 senedir ehliyet almamış birisiyle tanıştım hala dosyaları saklıyor sararmış artık hayır araba da kullanamıyor at ulan o dosyaları
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sağlık raporu güncelliğini yitirince yenisini alman lazım ki bu da 1 seneye denk geliyo sanırım. Ben de şubatta kazandım sınavı, ekimde aldım dfkjh
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben de 4 ayla rekoru elimde sanıyordum ama şimdi mürsel gibi kaçıyorum by
Öne çıkan mesajlar