Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 redeem oldu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 alabildin mi birşey? puanın var mıydı daha doğrusu? biraz ayrıntıları anlatır mısın ayrıca nasıl birşeydi? Mayhem süpürmüştür =) benim bir arkadaş kolpa31 adıyla üye oldu ya sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 redeemden birşeyler alabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 dün yattım uyudum cevabı bugün yazam, redeem max 30-40sn sürdü said: Redemption update: 1. We have thousands and thousands of prizes for this redemption, including the most popular electronics and gifts suggested by our members. 360ptz vardı ipod touch 8gb (325ptz) almak istiyodum, adres formunu doldururken stocklar bitti saçmaydı kısaca max 2tane koysan bu kadar hızlı biter sadece.. 25$ paypal (300ptz) yaklaşık 15dk kadar açık durdu, psp (200ptz) deneyemedim bile , stockların açılmasıyla siteye girmem arasında max 2sn vardı(firefox addon sayesinde), ilk refreshte resimler fln yüklendi bi daha refresh attıgımda psp stockları bitmişti bile.. bu ayki redeem tamamen saçmalık oldu kısaca, bişeler alan 2 3 biliyorum o kadar(paypal dışında).. edit:bilgi ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben de lockerz forumlarına baktım bir iki kişi psp almış herkes paypaldan 25 dolar almak zorunda kalmış falan herhalde binlerce hediye dedikleri olay 5000 adet wallpaper, 500 adet paypaldan nakit, 2 psp, 1 ps 3, 1 macbook, 1 xbox 360 falan. ben daha 2 gün önce üye olduğumdan az puan vardı zaten ama bir sonraki ay böyle olursa kötü olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu da mı yalan cıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 otomatik form dolduran program varmış sanırım onu kullanacaksınız yoksa şansınız olmaz.ama duyduklarıma üzüldüm "thousands and thousands gifts" diyorsan dediğini yapıcaksın 10 tane veriosan 10 tane veriom hediye de delikanlı ol ciğerimizi ye .ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 autofill yalan imacros daha iyi autofill ile country seçilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 isteyene davetiye atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 adam adama belese gunahini vermez, macbook pro da neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 o değil de, login yapıyorum puan vermiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Sol altta tarihin üstünde login ptz yazan bişey çıkıyor oraya tıklamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tehey gitti puanlarım boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 üye oldum, sanırım yeniliyorlar o yüzden her gün girip puan toplamak dışında şuan için yapılabilecek fazla birşey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 redeemler ne zmn açılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 her ayın sonunda ama erken boşalma sorunu var işte 30-40 sn'de bütün stok boşalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 invite please :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EspGuitars Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 invite me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mail adreslerinizi pm'den yollarsanız gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 gmail yada yahoo mailiniz varsa pm atın yolliyim. hotmail ve live e gitmeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 üye oldum davet için PM atınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hala davetiye isteyen varsa burdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bu oyunu bulamadım ben ilk girişte puan tolamak için öle bi dalga varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kalktı o çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar