elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 az saygı göster diye. espiri yapmak yerine sus otur yerinde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben de üzüldüm bu olaya, ve gerçekten aklım olayı kürt açılımıyla bağdaştırıyor, e ordan da konu akp'ye, oradan da forumumuzdaki siyaset yasağına takılıyor zaten. muhtemel kilit mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 saygımı öbür başlıkta göstermişim. gelip birileri şehit kanı üzerinden üç kuruşluk memleketi kurtarma şovu yapacak diye şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dileyeceğimiz başlık kapanmak zorunda kalmış. kim saygısızlık ediyor iki kere düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 samcim, siyasetten kitlenir konu, zaten acilmisi var desen sorun olmaz, ama dalga gecer gibi 4chan resmi koymussun, olmamis, hala ittiriyosun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o başlık orda kalmış sen burda sesini kesip oturucana niye geyiğe vuruyosun ki? bi kere düşününce bulcak kadar zekası var milletin sen düşün düşün boktur işin. belki farkına varırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 artık kültürel birikim olarak, imaj koyunca insanlar hemen olayın kendissiyle dalga gecildiğini düşünüyor. cok cıvıkca bir tepki olarak algılıyolar, dıkkat etmek lazım boyle şeylere. bu kadar hassas konularda daha özenli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 algıyla alakası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aquila, dalgayı şehitlerle mi geçmişim? sadece haberden mi ibaretti açılış başlığı? neyse artık daha açıklayamam bundan fazla zaten. cüce, mesele mesajımın yanlış anlaşılması değil. "BAS BAS BAĞIRA BAĞIRA ŞEHİT ÜZERİNDEN SİYASET YAPARIZ SANANE" maksat. yanlış anlaşıldıysa zaten izah etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sam said: cüce, mesele mesajımın yanlış anlaşılması değil. "BAS BAS BAĞIRA BAĞIRA ŞEHİT ÜZERİNDEN SİYASET YAPARIZ SANANE" maksat. yanlış anlaşıldıysa zaten izah etmişim. mal mısın sen. kimin maksadı o? sadece senin haddin değil oraya gülünç bi gif koymak. bişey yazmayınca kıçında sivilce mi çıkıyo. susup otursan admin gelse görüp kapatsa olmuyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sam bokunu çıkardın artık işin haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yahu ne siyaseti arkadasim, adamlar 3 gun sonra askere gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 duruldu hayret gitti mod bölümünde ağlıyo kesin klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 askere gidecek adamın açılımla kapanımla ne işi var? benimle sorunu olan varsa şehitleri basamak olarak kullanmalarına gerek yok. her zaman beklerim öm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 tatile gidiyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi saat 03 20..adam uyudu belki de...iyi geceler paticik yazacak hali yok ya. bu kadar da saldırgan olmayalım lütfen. edit: eöö uyumamış..ama yinede saldırganlaşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bolkasti Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hayır mesajlarım neden silindi onu anlamıyorum. diyelim ban yedim ok de mesajları kime sorup da siliyorsun sam? böyle bir yetkin olduğunu sanmıyorum, kural dışı 1 mesaj atıp o mesajdan ban yediysem o mesajı silersin en kötü. yaptığın sansür ve baskıdan başka bir şey değil. allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ha ayrıca, o açılım kapanım benim üstüme açılıyor kapanıyor. Tokat'ta askerlik yapıyor olanların üstüne kapandı işte. Ordan ilgilendiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Oha sayfanın yarısı uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 senle bi sorunum yok senin zihniyetle var edit: ha benim senle yok da senin benle var bildiğim kadarıyla. benim olmayan mesajlarla atıp tutarak bu adam kim diyerek fln başka bölümlerde mal mal konuşan sensin. klavyenin başına oturmuşun delikanlılık yapıyorsun yok ömden gelin falan hani çıkışa gel der gibi ama daha kendin arkamdan konuşuosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Xaenin said: Oha sayfanın yarısı uçmuş. allahın sopası yok adminin banhammerı var aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ya offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar