Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tokat'da askere pusu [7 şehit]

escape

Öne çıkan mesajlar

saygımı öbür başlıkta göstermişim. gelip birileri şehit kanı üzerinden üç kuruşluk memleketi kurtarma şovu yapacak diye şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dileyeceğimiz başlık kapanmak zorunda kalmış. kim saygısızlık ediyor iki kere düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila, dalgayı şehitlerle mi geçmişim? sadece haberden mi ibaretti açılış başlığı? neyse artık daha açıklayamam bundan fazla zaten.

cüce, mesele mesajımın yanlış anlaşılması değil. "BAS BAS BAĞIRA BAĞIRA ŞEHİT ÜZERİNDEN SİYASET YAPARIZ SANANE" maksat. yanlış anlaşıldıysa zaten izah etmişim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

cüce, mesele mesajımın yanlış anlaşılması değil. "BAS BAS BAĞIRA BAĞIRA ŞEHİT ÜZERİNDEN SİYASET YAPARIZ SANANE" maksat. yanlış anlaşıldıysa zaten izah etmişim.

mal mısın sen.

kimin maksadı o?

sadece senin haddin değil oraya gülünç bi gif koymak. bişey yazmayınca kıçında sivilce mi çıkıyo.

susup otursan admin gelse görüp kapatsa olmuyo mu.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır mesajlarım neden silindi onu anlamıyorum. diyelim ban yedim ok de mesajları kime sorup da siliyorsun sam?

böyle bir yetkin olduğunu sanmıyorum, kural dışı 1 mesaj atıp o mesajdan ban yediysem o mesajı silersin en kötü. yaptığın sansür ve baskıdan başka bir şey değil. allah belanı versin.
Sosyal ağlarda paylaş

senle bi sorunum yok senin zihniyetle var

edit: ha benim senle yok da senin benle var bildiğim kadarıyla. benim olmayan mesajlarla atıp tutarak bu adam kim diyerek fln başka bölümlerde mal mal konuşan sensin. klavyenin başına oturmuşun delikanlılık yapıyorsun yok ömden gelin falan hani çıkışa gel der gibi ama daha kendin arkamdan konuşuosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...