Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bir şey daha soracağım siteye sadece incele mi yazıyoruz oyunlarla ilgili mesela tam çözümdür hiledir falan bu tarz şeyler de ekleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Valla sanırım ekleyebiliyorsun. Yani bilinmeyen bir taktik olur, püf noktası olur filan yazılır bunlar. Gayet de güzel olur yani. :) Abi zaten oyun kategorisini incelersen az biraz fikir edinebilirsin tarz hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hile falan olması bence hoş olmazda tam çözüm iyi olur. bide her oyun için mesela bölüm bölümse o bölüm hakkında yazarların yorumlarıda olabilir ki bunu cok iyi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Siteyi inceledim arayüzü hoş temiz ama 1 eksik çarptı gözüme, sanki eklense, popülerliğine popülerlik katar, leziz olur gibime geldi. Oda şudur ki; şu haberlerin, konuların, onun bunun vs.. altına facebookta, twitter da onda bunda şunda paylaş şeysi eklense, hoş olmamı? Çok hoş bir teşvik olmuş, başvurdum, bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dyna... ben burda seyh amcalarin jiplerine binip, lcdli cadirlarda kamp yaparken sana neden yazi yazayim. Beni ikna et yazar olayim sana (kisaca paradan ziyade arti bisiler isterem ;) ;) ;) ) saka bi yana hayirli olsun efenim. Arabistan hakkinda blog istersen her ay duzenli yazarim fotolu motolu. Ama kral para da isterim. ya. oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ornegın bu saatte gezerken gordugum bırseyı paylasmak ıstedım deneme amaclı bır icerik paylastım http://dergiweb.com/diger/genc-trader-forex-yarismasi-basliyor-1180 bu verdıgınız konulardan degıl ancak copy paste yapıp fotograf koydum bu tarz copy pastelar hakkındakı dusuncenız nedır yanı kabul edıyormusunuz boyle bır seyı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 şimdilik küçük düşünerek katıldım, ilerde hayatımı bu siteden kazanıcam yıh yıh yıh. şu bikaç gün geçsin de, deneme olsun diye program yükleyip silen bi insanım, bulduğum güzel yazılımları paylaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lütfen kabul ediliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben bir internet kullanıcısı olarak bu tarz haber sitelerinde copy paste'a kesinlikle karşıyım. haber zaten kısadır, kendi cümlelerinle tekrar yazarsın. sonuçta koca makaleyi tekrar yazmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 c & p kesinlikle tasvip edilmiyor, özgün yazılmış iki doyurucu miktarda paragraf bile yeterli zaten. bazı haberlerin de içeriği doğaları nedeniyle daha uzun olamıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Niye muzik teknolojileriyle ilgili falan bisey yok? Ben yazardim neguzel onlarla ilgili, parasindan da degil, keyifle hani, hatta gimli'de yazar. Cok fazlami detay olurki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 konu olayı çok kötü oldu istiyordum halbuki yazar olmak :( geçen sefer de mal gibi boşuna sorumluluk almıyım diyip katılmamıştım sonradan 1-2 yazı girince elim alıştı pişman oldum :( neyse, nasip kısmet bu işler:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben de yolladım bakalım, arada yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aquila said: sosis satsam gene para kazanirim, o bile yok. yalniz, 100+ yazi yazan adama rep basarim, yazilar duzgunse. lan adam makale yazmio sonuçta 20 sayfalık kısa kısa yazılar gayet de güzel iş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Eternalus said: şimdilik küçük düşünerek katıldım, ilerde hayatımı bu siteden kazanıcam yıh yıh yıh. şu bikaç gün geçsin de, deneme olsun diye program yükleyip silen bi insanım, bulduğum güzel yazılımları paylaşıcam. ne pis olmuştur senin registry ler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Pekaziz bazi sorulara cevap vermis onlar dogrudur. Oyun incelemesi tabi ki de biraz uzun olursa iyi olur. Okuyucu gozu ile bakin. 3 cumleden olusan bir oyun incelemesi ne kadar yarar saglar? Ayrica sadece bu konularda yazicak yazar alma sebebimizi aciklamistim. Diger konularda girilen yazi adedi simdilik yeterli. Site konseptini daha cok teknoloji ve internet bazli kilmamiz gerektigindan siraladigim konulara agirlik vermemiz gerekiyor. C/P yazilar kesinlikle yasak. O sekilde konu girildiginda uyari sonrasinda hesap kapatilir. Siteye C/P yazi istese idik bunun programini yazmak cok zor degil. Yazar almaktansa otomatik scriptler ile halledilir. Amacimiz o degil. Her turlu site konseptine uyan haberi kendi anlatim sekliniz ile eglenceli bir sekilde tekrar yazip siteye gondermek. Bunu yaparken de 1 den fazla kaynaktan faydalanmak cok onemli. Insanlara siteye girip de o haberi dergiweb de okumalarini saglayacak bir seyler sunmalisiniz. Sitenin gidisatina gore de ileride sitenin ilk yazarlarindan olmaniz ve belli bir yazi birikiminizin olmasi kisisel portfolyonuzu olusturmaniz acisindan yardimci olacaktir sanirim. Ustune maasli kadro mis gibi para kazanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Para kazanmak bir yana, insan gazeteciliğin nasıl bir şey olduğunu kavrıyor az çok ki muhteşem bir duydu. Normalde kurmayacağınız cümleleri, etmeyeceğiniz lafları yazmak zorunda kalıyorsunuz ama cidden müthiş geliştiriyor insanı. Hata yapmamak için bir yandan ingilizce-türkçe sözlük, öteki yandan imla kılavuzu tutuyorum elimin altında. Ve haber sitelerini tırım tırım inceleyip paylaşmaya değecek bir şeyler bulmaya çalışmak çok ama çok zevkli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Merak ettiğim bir şey var sitenin hitlerinde artış var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Pek sanmıyorum ben. Duyuruya yönelik çalışma yapılmıyor gibi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Daha test yayını zaten. Site yerine oturduğu zaman forumlara reklam verilebilir. Sitenin kendi para kazanması içinde google reklamlar koyulabilir. Tabiki bunu yönetici bilicek :) Siteyi çok beğendim. İnşallah başarılı olur. Her gün takip edicem. Yazar başvurusu yapmak için yeterli görmedim kendimi ki benden daha iyi yapabilecek insanlar olduğuna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 DynamicK said: Ayrica sadece bu konularda yazicak yazar alma sebebimizi aciklamistim. Diger konularda girilen yazi adedi simdilik yeterli. Site konseptini daha cok teknoloji ve internet bazli kilmamiz gerektigindan siraladigim konulara agirlik vermemiz gerekiyor. Tamam iste muzikli teknoloji :D Eheh iyi bari, ilerde daha da gelisir buyur, bende baslarim biseyler yazmaya ozaman hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 içerik yaklaşımından dolayı ilerleyen vakitlerde iyi olacağına inanıyorum ama hala tasarımda çok geride, userfriendly değil kodcunun syntax'sızı tasarımcının user experiance'den anlamayanı aynı kapıya çıkıyor... biraz tasarım güncellemesi ile ilerde geri kazanım yapar, şimdi 1-2$ a yazı alırsın 1 senede oradan reklamlar revenue sağlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 HAYIRRR !! http://dergiweb.com/pc-oyun/max-payne-3-ertelendi-1150 böle kara haberi verdiği için kınıyorum dergiweb'i !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 escape said: Daha test yayını zaten. Site yerine oturduğu zaman forumlara reklam verilebilir. Sitenin kendi para kazanması içinde google reklamlar koyulabilir. Tabiki bunu yönetici bilicek :) adam ne güzel demiş :P bana reklam verin ayda en azından 100 tekil tık gönderirim. hatta üstüne propogandasını yapar bahsi geçen sitemin sahip olduğu camiaya belletebilirim dergiweb'i :P dil çıkarıyorum ama yaparım ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 başvuruların sonuçları ne zaman duyurulacak acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar