Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dergiweb.com 2. yazar alımı - iş ilanı

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Selamlar,

Önceki konudaki ilanımız ile yazar alımı yapmıştık. Yaklaşık 20 kişi alacağımızı söyleyip 37 kişi almıştım! Öncelikli isteğim öğrenci patilere her ay emekleri karşılığı belli bir miktar para kazanmaları için şans vermek. Bu nedenle de açık pozisyonun epey üstüne çıkmıştık.

Yeni iş alımında ödememiz yine aynı sistem ile yapılacaktır.

Şimdi site dizaynı değiştikten sonra işleri büyütmeye karar verdik. Tekrar kadrolu yazar alımı yapıyorum. Bana önceden başvuru gönderenler lütfen tekrar göndersinler.

Ödemeler bir önceki ilandaki gibi olacaktır.

Her ay toplam;

30+ Yazı = 50 TL
50+ Yazı = 100 TL
100+ yazı = 250 TL

Yazıları biriktirip sırf ödeme almak için son 1-2 günde gönderir iseniz site için çok yararlı bir iş yapmış olmazsınız. Bu sebeple mümkün mertebe düzenli olarak yazı girişi yapmaya özen gösteriniz.

Önemli nokta şu ki yeni alacağımız arkadaşların sadece şu konularda siteye yazı girmesini istiyorum;

1-apple
2-linux/unix
3-microsoft
4-yazılım(windows programlarının tanıtımı vb) 5-donanım(shiftdelete, chip tarzı yazılar)
6-mobil cihazlar
7-bilgisayar oyunları

Bu üstte sıraladığım kategoriler dışında yazı girmeyin. Eğer bu üstteki konularda yazı yazabilecek iseniz lütfen şu bilgileri doldurarak:

1- ad & soyad =
2- dogum tarihi =
3- oturduğu şehir =
4- üstte belirtilen hangi kategoride yazacagı=
5- daha önce hiç yazı işlerinde bulunmuşmu, herhangi bir siteye yazı yazmışmı, tecrübesi varmı.=
6 - siteye kayıt olduğunuz kullanıcı adı =

Başvurularınızı

dynamick @ dergiweb.com ve cv @ dergiweb.com adreslerine gönderiniz.(eksik bilgi göndermeniz başvurunuzu etkileyebilir) ( 2 adresede gönderilmesi zorunludur)

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
o konular dışında istesek olmuyo mu. ben öncekini kaçırdım çünkü. çok iyi internet kullanırım. çok iyi yazı yazarım. referansım yok ama yazarım gerçekten?
  • Admin
Mesaj tarihi:
O konular dışında yazıcak yazar alımı yapmıyoruz şuan. Hali hazırda pek çok yazar o konular dışında yazı giriyor ve şimdilik site için yeterli yazı girişi yapılıyor.

Amacımız site içeriğini daha çok o konularda yazılan yazılarla doldurmak. Bu yüzden kısıtlamamız bu şekilde.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar diğer konuda olduğu gibi hızlıca cevap vermeye çalışacağız. Önümüzdeki bir kaç gün içinde başvuruları değerlendirip geri dönüş yaparız. Başvuran herkese bir cevap verilecek.
  • Admin
Mesaj tarihi:
DoruK said:

şimdi eski yazarlar da bu konulara daha fazla eğilse daha mı iyi olur? merak ettim.

site için yani.

genelde o konularda yazılırsa daha iyi olur tabi.
  • Admin
Mesaj tarihi:
fede said:

dyna beni işe alırsan ilk ay 100 yazı yazarım 50 parası alırım sadece ilk ay için?

manyakmısın abicim, para kazanın diyorum ben sen hala az para alcam diyorsun =)

almasına alırım sorun degil
siteye girip güzel kaliteli yazılar yaz
istediğimiz formatta dikkatlice gönder yazıları
karşılığı da ne ise al

sonra da her ay pc'ne upgrade yap mutlu mesut takıl işte :)
Mesaj tarihi:
Kullandığı programları anlatır, püf noktalarını anlatır, yeni gelişmelerden bahseder vs. Önemli haberler kopyala yapıştır da yapılır tabi ama alan çok geniş, her insanın bildikleri vardır paylaşılacak.
Mesaj tarihi:
3-microsoft
4-yazılım(windows programlarının tanıtımı vb)
6-mobil cihazlar
7-bilgisayar oyunları
konularında yazı yazabılırım ancak suda var sıtenızı takıp edıyorum arada ancak yazılar %99 copy paste yapılmıs copy pastın yanında pek bır tecrube tavsıye yer almamıs...Basvurum kabul edılırse hergun yabancı sıtelerden copy paste + cevırı + bılgı tecrube ıle bırlıkte bu ısı yapabılırım dıye dusunuyorum...10 yıldır bıglısayar oyunlarının ıcınde olarak uo-wow vb.. + bılgısayar tecrubeme guvenerek bu konular hakkında yazı yazabılırım dıye dusunuyorum
Mesaj tarihi:
merak ettiğim bir şey var
yazılar ne kadar uzunlukta olmak zorunda oluyor acaba? yani standart olarak, çok uzun şeyler mi yazmak zorundayız.

mesela bir oyunu kaç sayfa incelemek gerekiyor optimum?
Mesaj tarihi:
Site yöneticisi değilim de gördüklerime dayanarak söyleyeyim.

Yazılar için en az 2 paragraf ve 1 resim gerekiyor. Ancak bunlar minimum haliyle.

Oyun incelemesi ne kadar olması gerekir bilemiyorum, belki 5-6 paragrafta, 1 video'da ve 2-3 resimde her şey anlatılabilir.
  • Yeni Oluştur...