NoMiza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 işte abd mahkemelerinde avukatlar ve savcılar tarafından sorulan 'akıllara zarar' sorular ve bir o kadar ilginç yanıtları: *uykusunda ölen bir insan,ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz,değil mi doktor? *resminiz çekilirken orada mıydınız? *yalnız mıydınız,yoksa kendi başınıza mıydınız? *savaşta öldürülen kardeşiniz miydi,yoksa sizmiydiniz? *çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardı? *oradan ayrılana kadar orada mı kaldınız? *kaç kere intihar etmeyi başardınız? *soru:8 Ağustosta mı hamile kaldınız? cevap:evet soru:peki o anda siz ne yapıyordunuz? *ilk evliliğiniz niçin sona ermişti? cevap:ölüm sebebiyle soru:kim ölmüştü? *otopsiye başladığınız zamanı hatırlıyormusunuz? cevap:akşam 8.30 civarı soru:bay ... o esnada ölmüş müydü? cevap:hayır,sandalyeye oturmuşneden otopsi yaptığımı merak ediyordu. sadece bizde sivri akıllılar yok demek ki:)[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 muhahaha otospi ye bayıldım[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMiza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bende en çok o soruyu beğendim[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 reha muhtar sorularına benzio...[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 *ilk evliliğiniz niçin sona ermişti? cevap:ölüm sebebiyle soru:kim ölmüştü? bu güzel o kadar[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMiza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 *şüpheliyi tarif edebilirmisiniz? cevap:otra boyluydu,sakalı vardı. soru:erkek miydi,yoksa kadın mı? *soru:bugüne kadar kaç ölü üzerinde otopsi yaptınız,doktor? cevap:bugüne kadar ki bütün otopsilerimi ölüler üzerinde yaptım. *soru:3 çocuğunuz var,değil mi? cevap:evet soru:kaçı erkek? cevap:erkek yok soru:hiç kızınız var mı?[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bu sorular öle sivrizekalı olduklarından falan değil maktulu yanıltmak için soruluyor genelde. Eğer sakin kafayla ordaysa rahat rahat cevaplar bunları ama panik yapıyorsa yanlış cevaplar verir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMiza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 soru:bay... geçen yaz kusursuz bir balayına çıktınız,değil mi? cevap:evet,avrupaya soru:eşiniz de sizinle geldi mi? (hayır kendi kendimebalayına çıkıyım dedim bakalım nası oluyor diye ,bu kadar da aptal soru olmaz ki zannetmiyorum avukatlar yanıltmak için bu soruları sorsun)[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Emin ol yanıltmak için yoksa. Eğer Tanık/Sanık yalan söylüyorsa bu şekilde seri sorularla kopukluk yakalamaya çalışırlar. Avukatlık gibi Amerikanın en yüksek bütçeli iş alanlarından birinde, hızlı düşünme strateji gerektiren bir meslekteki sorulara sırf sana komik geliyor diye "aptalca sorular neresi bilinçli " diyemezsin.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 -otopsiyi yapan doktor sizmiydiniz? -evet bendim. -peki otopsiye başlamadan önce kurbanın ölü olduğundan emin miydiniz? -evet tabiki -nasıl emin olabiliyorsunuz? -çünkü maktülün beyni yanımdaki kavanozun içindeydi. -peki yine de yaşıyor olamaz mı? -pek tabii olabilir, hatta şu anda bir mahkeme salonunda avukatlık bile yapıyor olabilir.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoMiza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: StRencher, 14 Temmuz 2004 15:01 tarihinde demiş ki: Emin ol yanıltmak için yoksa. Eğer Tanık/Sanık yalan söylüyorsa bu şekilde seri sorularla kopukluk yakalamaya çalışırlar. Avukatlık gibi Amerikanın en yüksek bütçeli iş alanlarından birinde, hızlı düşünme strateji gerektiren bir meslekteki sorulara sırf sana komik geliyor diye "aptalca sorular neresi bilinçli " diyemezsin. senden iyi avukat olur bakıyorum da savunmaya geçtin abd deki avukatları.maksat gülmek değil mi bana aptalca geldi evet,bu benim düşüncem[signature][hline] gozunu kIrpma, duserim...(Ay Parcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Evet Ben de onları savunuyorum ve evet bu da benim düşüncem. Çoğu zaman eğlenirken mantıklı düşünmek'te gerekir. Sana karşı offensive bir şey söylemiyorum ama olaylar arasında sebep sonuç ilişkisi kurabilmek önemlidir. A bu arada, bir şey yayınlarken kaynak göstermek de önemlidir![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genelde salak sorular karşı tarafun defansını bozmak veya konsantrasyonunu dağıtmak için sorulur. Tabi burdakilerin salaklık derercenede şaşırtmaca soru olabilir.esi baya ileri ama g[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar