Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi ben tank olarak bomb grubunda olmaktan nefret ediyorum, hayvan gibi dps potansiyelim varken, neden it gibi bi sorceress peşinde dolaşayım, komik bence.
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Tank olarak hayvan gibi dps in olmasıda komik tabi :D
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya bikaç kişiyle konustum genel olarak aynı şeyleri söylüyorlar; 1- Wowdaki gibi karakterine hakim olamıyorsun (oynayınca görürsün dediler) 2-RvR de inanılmaz lag oluyor WG deki gibi diyorlar 3- Grafik motoru çok kötü Doğruluk derecesi nedir?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 1- ne demek anlamadım 2- o lag geçmişte kaldı denebilir, ender 300 kişi filan savaşırsa ancak 3- öküz dışkısı sıkmışlar
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 anladım çok soalun bilgiler için. artık oynadıktan sonra kararı veririz :) Genel olarak pati halkının oynadıgı bi server bi guild yada bi toplukluk var mı?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 buradaki neredeyse herkes norn'da oynuyor, en aktif eu sunucusu şu anda.
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çok teşekkürler bilgi için :)
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Zamanında 10 level a kadar oynamış insanlar, grafiği için ileri geri konuşur tabi. Hepimiz oyuna başladığımızda afalladık, aynı şekilde tereddütlere düştük. Ama oyunun stiline biraz alıştıkdan sonra durumun hiçte öyle olmadığını anladık. Bu tip şeylere takılanlar için, yeni patchde değişiklikler var. Karakter seçme ekranına bile animasyon koymuşlar :P (squig - shaman bomba tabi :D)
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 BlindArcher said: Tank olarak hayvan gibi dps in olmasıda komik tabi :D şöyle bir şeylerim var mesela dün ya da ondan önceki günden, crimson death dışında aoe kullanmadığımı düşünürsek gayet iyi bence.
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benim aylardır oynamadığım bi hesabım var burda. realmler bomboş diye bırakmıştım. özellikle düşük level oynamak çok zor geldi. nası durumlar şimdi
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ölme korkusu olmayınca, dps de coşuyor tanklar. Ama bizim tankların dps yönünün değilde, tank yönünün daha efektif olmasını isterdim. Yapacak birşeyleri olmadığından çift el takılıyor herkez.
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Valla tanklar sc de felan dps takılıor ama iş duellere gelince shield mecburi gibi.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 BG için evet, pek bir kaybımız olmuyor, hatta kazancımız oluyor. block olmadan knockdown yapamıyoruz, 5 saniye de çok şey değiştirir kanımca.
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu ne abi ya hiç choppa yok o yukardaki sıralamalarda
sardius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ukyo said: cok zor bi taktik bu bahsedilen :D. bw'ye guard atıyorlar, sonra aoe patlamaya ba$lıyor bu bw choppaların yanında. arkadan healliyorlar, yanlı$ olmasın. heal ve guard olmasa ölür cünkü bw :P ama guard var yarısı tanka gidiyor. ayrıca arkada healer... ne yaptıgınızı anlıyoruz, nasıl bu kadar rahat yaptıgınızı anlayamıyoruz. bomber wb lerde olay sadece bw ler degil. aoe dps yapabilen her class aoe gitmek zorunda. witch hunterından white lionuna. bw sinden enginarına. yani herkes aoe. o nedenle o aoe yamuruna dayanamıyor kimse. sadece bw ler olsa olmaz o iş. tank olayına gelince ben tank da 2h olayına karşıyım. tank actım tanklık yapmak için gerek pve de gerekse pvpvde:) dps spec olup eline shield almakta bi cözüm degil zira tank spec olmadıktan veya tank gear kullanmadıktan sonra block yarı yarıya düşüyor ve 2h bi tank ile tank spec bi tankın dayanma güçleri coook farklı. bomber bi wb de özelikle 2h gitmenin hiç bi anlamı yok kanımca. zaten orda bizim üzerimize düşen en önden zergin içine dalmak yarıtmak uçurmak kaçırmak oldugundan max defans ile girmek gerekiyor olaya.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Reflective said: bu ne abi ya hiç choppa yok o yukardaki sıralamalarda choppa slayer gibi classlarıda bw gibi düşün. arkasında saglam bi ekip yoksa özellikle healer, dps yapamaz ölmekten:P bu durumda görüldügü üzere 2h tanklar bile fazla dps yapabilir:)
ukyo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sardius said: ukyo said: cok zor bi taktik bu bahsedilen :D. bw'ye guard atıyorlar, sonra aoe patlamaya ba$lıyor bu bw choppaların yanında. arkadan healliyorlar, yanlı$ olmasın. heal ve guard olmasa ölür cünkü bw :P ama guard var yarısı tanka gidiyor. ayrıca arkada healer... ne yaptıgınızı anlıyoruz, nasıl bu kadar rahat yaptıgınızı anlayamıyoruz. bomber wb lerde olay sadece bw ler degil. aoe dps yapabilen her class aoe gitmek zorunda. witch hunterından white lionuna. bw sinden enginarına. yani herkes aoe. o nedenle o aoe yamuruna dayanamıyor kimse. sadece bw ler olsa olmaz o iş. tank olayına gelince ben tank da 2h olayına karşıyım. tank actım tanklık yapmak için gerek pve de gerekse pvpvde:) dps spec olup eline shield almakta bi cözüm degil zira tank spec olmadıktan veya tank gear kullanmadıktan sonra block yarı yarıya düşüyor ve 2h bi tank ile tank spec bi tankın dayanma güçleri coook farklı. bomber bi wb de özelikle 2h gitmenin hiç bi anlamı yok kanımca. zaten orda bizim üzerimize düşen en önden zergin içine dalmak yarıtmak uçurmak kaçırmak oldugundan max defans ile girmek gerekiyor olaya.bi de bizim tarafımızdan bakman lazım, ne maymunluklar deniyoruz $u kadar basit aoe taktigine kar$ı. bizim ki de healer, bizdeki de dps ama bizdeki sorc bw kadar etkili aoe degil :P neyse bu tartı$ma bitmez... asıl konuya donelim; bence kotu karakter yok. ki$iye gore kotu karakter var. hepsini ac, 2 gun oyna, ona gore karar ver. ben oyuna ilk ba$ladıgım zaman kararsızlıktan karakter kasamamı$tım, sonra butun karakter slotlarımı 10-12 lvllerle doldurunca ikisini kasmı$ bulundum. sonradan acılan choppa da 2. kastıgım karakter oldu :) nornda i$ler $oyle: order item'a doydu. artık aksiyona ac adamlar lazım onlara . itemları alınca 4 gunde bir orvr'ye inmeye ba$ladı cogu yuksek rr oyuncu. bi kısmı solo pe$inde :D destro'ya da akıllı ve sabırlı adamlar lazım. inatla deniycek, vaz gecmiycek, katlanıcak.
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Solo peşinde demek yanlış olur, o oyunu nasıl oynamak istediğinle alakadar bi durum.Stealth class oynuyosan zaten büyük ölçekli savaşlarda pek de faydalı olamıyorsun WB'de ister aoe ol ister single spec.(Wb deysen single olman daha iyi bu arada WH veya WE için)Ama solo gezmek keyifli rvr da cok adam kesersin ama bi o kadar da tokat yersin ama her zamn kaçma şansın vardır.Beklemedikleri anda saldırıp yere indirebilirsin,zaten kimse stealth bi class tarafından öldürülmeyi sevmez. :) Senaryo grplarında felan iyi iş görürsün.Hee zaten ben kalabalık bi ortam da şavaşmak isterim,gelene gidene patlatıyım diosan dps tank veya chopnoris ac gittsin.
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sardius said: ukyo said: cok zor bi taktik bu bahsedilen :D. bw'ye guard atıyorlar, sonra aoe patlamaya ba$lıyor bu bw choppaların yanında. arkadan healliyorlar, yanlı$ olmasın. heal ve guard olmasa ölür cünkü bw :P ama guard var yarısı tanka gidiyor. ayrıca arkada healer... ne yaptıgınızı anlıyoruz, nasıl bu kadar rahat yaptıgınızı anlayamıyoruz. bomber wb lerde olay sadece bw ler degil. aoe dps yapabilen her class aoe gitmek zorunda. witch hunterından white lionuna. bw sinden enginarına. yani herkes aoe. o nedenle o aoe yamuruna dayanamıyor kimse. sadece bw ler olsa olmaz o iş. hocam aoe gitmekte sorun yok biliyosun, veriyorsun career trainer'a uygun bir meblag, degistir babam degistir spec'i. Enginari anladim herkesin resistlerini dusuruyor da, white lion'a yazik, adami 3 damage vurucam diye AoE götürüp 5. skillden sonra 0 ap ile birakmayin ayip :)
Öne çıkan mesajlar