ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Aion ve wowdan darlanmış durumdayım. Warhammer denemek istiyorum. İstediğim zaman girip kafa dağıtabileceğim bişi arıorum. Burdakilerin çoğunlugu da aynı serverda sanırım. Devamlı oynamak zorunda mıyım? Kafama göre girip kasma durumum olabiliyor mu? Pvp de dengesizlik var diyorlardı devam ediyor mu? Grafik motorları düzeltildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kafana estiği zaman oynayabilirsin. bazı sorunlarım nedeniyle bir ay oynayamadım, yeniden başladım. kimsenin sana set bindirme gibi durumlar yok. pve raid olmadığından dkp olayları, devamlılık meselesi filan da yok. pvp'de denge fena sayılmaz son zamanlarda, wow'dan filan çok daha iyi. grafik motorundaki kasılmalar evet düzeltildi. ekranda 100 kişiyle filan oynayabiliyorum 2007'de aldığım makineyle 1920x1080. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Amaç zaten ''hadi agalar saat 8 de raid var'' olayı olmasın artık. Oyun oldugu için oynayabileyim oyun beni oynamasın istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok o olay, istersen 6 kişilik instanced dungeon yapabiliyorsun istediğin zaman heroic'ler gibi. o kadar hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Oyunun güzel tarafı her levelda zevk alabilirsin.İlla en iyi setmiş silahmış bunlara gerek yok.Akşam gel 1 2 saat oyna yeter.İki senaryo at.Dungeona git 2 boss kes çık.Bu modda oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şu an oyunu indiriorum level 10'a kadar bi deneyelim bakalım. Sorc güzel bi class gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Fazla öldürüp, fazla ölmek problem olmazsa sorc iyi :P. En azından seçtiği hedef, tankmış değilmiş çok takmıyor. Herkeze hatrı sayılır bir hasar verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de steam oyunlarından yakamı kurtarayım da bir deneyeyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Tank yada healer oynamak istemiorum aslında. Atacker baska bi class var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Karaktere karar verirken, izlediğiniz videoların yakın tarihli olmasına dikkat edin. Eskiden alan vuran skiller abartı idi. Yada bazı sınıflar daha uzağa vuruyordu (melee karakterde 65 feetlik slow vardı mesala). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 asasyan var okçu var arkacı bu asasyan okçu da böyle kara murat gibin 3 lü ok atıyo :DDDDddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 berk trollemek için farklı bi konu seç hadi bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tank healer derken speclerine göre ikiside en baba dps gibi pvp yapabiliyor rp/zealot haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bu oyundaki tankları hafife alma. Wow daki gibi değil. Genelde oyunu tanklar ve healerlar çeviriyor. Ayrıca adam tank diye vurmamazlık yapmıyor. Mesela, bende "Range Dps" yazılı, squig herder var. Itemleride iyi sayılır. Ama karakter seçme ekranında "Tank" yazan sınıf, benden çok vuruyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 range oynamak çok daha hoşuma gidiyor. kafa kafaya melee deilde kite olayı daha çekici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kite işini squigler yapabiliyor. Ama squig oynayacaksa, medium armor dan yukarısında damage görmeyi düşünmeyeceksin. 2sn casti olan skillim adamlara 100-250 arası kritik vuruyor. Dps problem olmaz, ben debuff atar, milleti rahatsız eder, kesebiliyorsam aradan healer yada cloth başka sınıf alırım, problem olmaz. Dersen, squig de güzl debuff/cc ler var. 2 de dezavantaj söyleyeyim. squigim diye warbanddan atıldığımı bilirim. Altdorf stage 2 bw :P Hani dps in kötü olduğundan değilde milletde bir şekilde "dandik karakter" izlenimi oluşmuş. ikincisi ise, rvr da diğer karakterler ile savaşırken, onlar harita ile alakalı senden daha fazla avantaja sahip olabilirler. (hedefi göremediğin için vuramamaktan ve 5 feet içerisine ok atamamaktan bahsediyorum). Tabi yanına gelen adamdan kurtulabilmek için birk aç skill var. Yada adamı yanına yaklaştırmadan öldürebilirsinde. Tek problem, yüksek zırhlılara vuramama.. Başkası vuruyorsa problem değil, sen adama gelen "HEAL" i %50 düşürebilirsin. ) dediğim gibi, yazacak damageleri problem etmezsen, zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ya endgamede oyun nasi oluyo merak ediyorum. karak norn da 21 bw var. sadece rvr ile level atliyorum (senaryo da yapmamaya calisiyorum order %90 kaybediyo cunku :)) anladigim kadariyla bwler su anda bildigin 555 meleenin icine girip aoe aoe aoe yapiyolarmis. iide kardesim bu ne bicim balance, wizard dedigin choppalarin yanina gidip bombom yapar mi hic. bikac tane bole vidyo izledim, ve pek hosuma gitmedi. her classi denedim nerdeyse. SW guzel ama ok varana kadar ohoo. chosen sevdim ama underdog olmayi begendigim icin tek denemedigim class olan kotbs denicem ama tank olunca da S&B mi yoksa 2h mi gitsem karar veremiyorum bi turlu.. oeh iste bole :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sh olarak Floo hiç de az vurmuyor bence:)Gerçi ben 1200 o 200 vuruyor ama dibine girebilirsem.CW gibi haritalarda sh kite ile herkezi kesebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Peti çıkart taktikleri değiş felan derken, çok savunmasız kalıyorsun, %25 dps i arttıracam diye. Eskiden olsa, hızım o dps açığını kapatır derdim ama. 1.3.2 ile, en çok kullandığım skillin ap sini 40 dan 60 a çıkarttılar. Bu ağaca tamamen gidersemde, biraz olsun ap sorunu çözerim ama, sadece dps yapıyor olurum. O kadar debuff ın anlamı kalmaz squig için. Heal debufftan felan vazgeçemem ben. O kadar dps var zaten, hedefler bir şekilde ölüyor. Öndekileri debuffladıktan sonra, arkadaki healerlara dalaşması çok daha faydalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Jadelith Bwler tek gittiği zaman zaten yatarlar.İlla ki tank gerekiyor ki yediği damage in yarısını tank alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ve arkada saglam healerlar gerekiyor bw nin o olayı icin. yoksa snsinde yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 jadelith. tank acacaksan bence ib falan ac ki 2h da da iyi dps yaparsın. knightlar daha cok buffları auraları için tercih ediliyor. yani grup adamı daha cok. ve zebil gibi var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 cok zor bi taktik bu bahsedilen :D. bw'ye guard atıyorlar, sonra aoe patlamaya ba$lıyor bu bw choppaların yanında. arkadan healliyorlar, yanlı$ olmasın. heal ve guard olmasa ölür cünkü bw :P ama guard var yarısı tanka gidiyor. ayrıca arkada healer... ne yaptıgınızı anlıyoruz, nasıl bu kadar rahat yaptıgınızı anlayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Zor birşey değil sadece Healerlardan birinin bomberı singletarget heallaması lazım ki focus olduğunda inmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi olay theorycrafta dayanmıs. classlara arası ufak bilgiler süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar