soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dinleyen yok mu bu grubu? aradım adına bi topik bulamadım. bi de kötü şarkı yapmadıklarını farkettim. http://farm2.static.flickr.com/1440/1428383705_99921831d7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Güzel grup. Vokalin ses rengini beğeniyorum ben. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kendi aramızda dinliyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 var,ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jc3ZAs17uAg şu şarkısıyla ilgimizi çeken fakat dinledikçe her parçasının ayrı bi güzel oldugunu farkettiğimiz grup nie böle ekşisözlük gibi yazdıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bende hobi olarak dinliyorum :D cidden guzel müzik yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Klipleri çok güzel bunların, kliplerini de beğenerek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 çok dinleme. öyle bi bayar ki duydugunda kaçarsın zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Pek severim. Hop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çok severim ben, hatta oyunda cocugumuzun ismi Nantes =p (beirut dan esinlendik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Fistan said: çok dinleme. öyle bi bayar ki duydugunda kaçarsın zaman zaman haklı. çok dinliyodum bende bi ara şimdi otobüste falan anca uyumaya çalışmak için. gerçi onu da başaramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Postcards from italy güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 uzun süredir dinlerim bu adamları. hala dinlerim. zevklidir şarkıları. solistini brighton'da bi sahil barında dinleme şansı elde etmiştim. çok kıyaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pdz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ben de pek severim bu grubu ama fakat velakin parçalarını bulamadım hiç bir yerde. Sadece Youtube'da bir kaç klibi var o kadar. Bulduran olursa sevinir gibi olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Fistan said: çok dinleme. öyle bi bayar ki duydugunda kaçarsın zaman zaman Haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 before the curtain midir nedir o şarkı yüzünden depresyonlara sürüklendim ben sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 zach condon'ın nasıl bir müzik dehası olduğuna kanıttır bu grup. ulan bir insan her enstrümanı çalabilir mi be, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nantes' ın bi klibi var. böyle zach reis merdivenden ine ine söylüyo, bi katta kemanlar falan var. hem orjinal hem de playback değil çok ilginç. şiki şiki baba'yı çalıyolar bazen konserlerinde bi de. şarkıları genelde çok sağlam, dinletilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ara vermiştiler, tekrar beraberler severek dinliyoruz. Elephant Gun ve Nantes gibi orospu edilmiş parçalarının yanında Gulag Orkestar, Brandenburg, Bratislava ve kendine öz soundu ile Scenic World güzel parçalarındandır. In the Mausoleum falan da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar