Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konpara kontör karşılığı ödeme sistemi

Tcpip

Öne çıkan mesajlar

evet yine ben ve yine bi proje tanıtımı

size bu sefer konpara projesini anlatacağım
konpara projesi 2 alt projeden oluşuyor
konpara.com ve konpara.net

konpara.com
internet üzerinde kredi kartı kullanmak istemiyorum hatta bana ait hiçbirşey kullanmak istemiyorum diyorsanız markete gidip bi kontör kartı alıyorsunuz bunu isterseniz direk üye sitelerde kullanıyorsunuz yada sanal hesabınıza yüklüyorsunuz parça parça kullanıyorsunuz.

peki hangi sitelerde harcayabilirim kontörlerimi?
yeni bir proje olduğu için limitli de olsa sürekli artan bir portföyü var. Bu listeye siteden ulaşabilirsiniz.

konpara.net
benim bi sitem var ben bu siteden gelir elde etmek istiyorum diyorsanız kredi kartı sistemi kurmak zor geliyorsa (firma olma hede hödö) yada kredi kartının yanına alternatif koymak istiyorsanız giriyorsunuz konpara.net e üye olup hemen ürün yaratıyorsunuz PHP, ASP yada POST BACK API yi uyguluyorsunuz ve sistem çalışır hale geliyor.

Gelir modeli nasıl işliyor
söyle ki eğer çok fazla satış yapan bir siteniz yoksa gelirin %60'ını alıyorsunuz (operatör kesintileri filan düşüldükten sonra)
yok çok süper bi siteniz varsa bu yüzde artıyor satışlarınızla orantılı ilgili rakamlar sitede mevcut.

yani?
100 kontör karşılığında 7 TL (şuan için) hesabınıza işleniyor.
Banka bilgilerinizi filan girdiyseniz ay sonunda (kasa kapatım zamanı mail ile bildiriliyor) hesabınıza EFT yapılıyor.

sistem ile ilgili teknik sorunlarınız olursa
sitede canlı destek hattı var oradan gerekli kişilere ulaşabilirsiniz.

okuduğunuz için teşekkürler
sorularınız ve görüşlerinizi beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

%85 e kadar gelir paylaşımı var fakat çok yüksek satışlı sitelere veriyorlar.

alışveriş, forum yada oyun sitesi olursa mesela baya yükselebilir.

kontör ile ödeme sistemlerinde en büyük sıkıntı bu olur zaten zira biliyorum ki katma değer servislerde operatör %70 yada yüksek aylık maliyetler kesiyorlar. Onlara göre daha insaflı bir model.
Sosyal ağlarda paylaş

tutmaz.

100 kontör alcak adam 19 TL ye. gidicek buraya verip 7 Tl alcak bunuda güvenle nette kulanacak?

adam onu yapacagına gider garanti bankası hesabı açar bir tane.
bir tanede sanal kart oluşturur. atm den parasını koyar. İnternet bankacılığıylada harcayacağı kadarını sanal kartına transfer eder. istediği yerden istediği alışverişi yapar.

sıfır risk işte.
Sosyal ağlarda paylaş

anca internet kafede metin2 oynayıp oyunda bilmemne satın almak isteyen fakat annesine babasına kabul ettiremeyen veletler kullanır bu sistemi, şu anki oranlarla tabii. ilerde ne olur bilemem ama %5'ten fazla komisyon olursa ı-ıh. 95-2003 arasında olsa belki kullanılırdı ama artık milletçek cingözüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Millet,

Ben sistemi inceledim sitemde kullanmayı düşünüyorum ayrıca kontörle hosting alma fikride gayet cazip Turk ticaret nette bir domain 76 kontör burası gayet hesaplı gibi, ayrıca ben GSM cilerle direk çalıştım hem adult falan vermiyorlar her türlü kısıtlama birde '6 ÖTV %18 KDV kestikten sonra yarısını alıp birde %10 altyapı kesiyorlardı yani müşterim 10 lira ödüyordu ben 2.5 lira alıyordum Turkcell mobil ödeme bunun yarısını veriyor ancak ben 10 TL'ye kadar fiyat alabildim dating sitemiz var ama kullanan bazı siteler buldum ben kontorhosting.com grupcuyuz.com sinyalciler.com euromelodi.com birçok sitede var
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Ben konpara sisteminin kurucusu ve yöneticisyim bütün formlarda yeni çözümümüz ile ilgili olumlu ve olumsuz görüşler var doğal olarak,elimden geldiğince sorularınızı cevaplaya çalışacağım ancak daha fazlası için websitesinden mail atabilirsiniz.

Öncelikli olarak bu sistem kredi kartına bir alternatif olmaktan çok , Sms ile ödeme,telefon ile (900 vb) yapılan ödemeler , müşterinin satın alırken kimlik açıklamak istemediği durumlarda özellikle hizmet satan içerik sahipleri veya webmasterlar için açılmış bir sistemdir.

Heleki klik başına webmasterlar 1 kuruş gibi rakamlara çalışırken bu webmasterlar içinde daha karlı olacak düşüncesindeyiz.

Ayrıca Turkiye de kontör 18 TL bazı yerlerde 20 TL (100 kontör) ancak Bunun arkadaşlardan birinin söylediği gibi %18 KDV ve %26 ÖTV içermektedir devlet operatörlerden bu parayı almaktadır. Şirketimiz havuza kalan net paradan sadece üretim seviyesine ve içeriğe göre %10 ile %30 arası en fazla para kesmektedir.

Ayrıca ÖDemelerimiz her 7 günde 1 yapılmaktadır ve açıklanan ücretler net vergileri ödenmiş hali ile yapılmaktadır burdaki maksat şirket olamamış webmaster ve içerik sahiplerinede yasal zeminde ödeme yapabilmektir.

Ayrıca, kredi kartı firmaları banka, sms çözümleri vb firmaların uyguladığı katı sansür sistemi bizde yoktur dünyanın bir çok üleksinde Adult içerik satan şirketimiz Amerika yasaları çerçevesinde adult vb tüm içerikleri sınır koymadan kabul etmektedir.

Yüksek trafik sahibi arkadaşlar artık başka sitelere trafik yaratarak başkalarına para kazandırmak yerine kendi sitesinin trafiğininden çok çok daha yüksek para kazanma imkanına sahip olacaktır.

Konpara özünde bir mikro ödeme sistemidir ve dünyadaki örnekleri içerisinde en az kesinti yapan sistemdir.

Tamamen webmasterlar için tasarlanmış bir sistemdir ve şu anda tüm dünyada 5000'e yakın websitesi bu çözümü kullanmaktadır, çünkü konpara 'dan önce kredi kartı kullanmak istemeyen,yada kimliğini açıklamak istemeyen müşterilerden hiç alamadıkları bir parayı almaktadırlar yani "1" "0" dan büyüktür mantığı ile zaten mevcut olan içeriklerine oldukça yüklü pratik bir ek gelir yaratmaktadırlar.

Daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa bayiilik vermekte istiyoruz webmaster organize edebilecek arkadaşlara.

Türkiye'deki webmasterları yabancı webmasterlar organize ediyor ve biz onlar ile çalışmak zorunda kalıyoruz bir çoğunuz bilmeden dolaylı yoldan bu tip insanlar ile çalışıyorsunuz oysaki biraz yeni gelişmelere pozitif bakarak sizlerde bu tip işlerde kendi networkunuzu kurarak ciddi başarılar elde edebilirsiniz, yinede her zaman bilindiği üzere mikro ödeme sistemi hizmet satanlar içindir ürün satanlar için değil çünkü kredi kartı itirazı %80 oranında hizmet sektöründe gerçekleşmektedir internette buradaki kayıplar düşünüldüğünde mikro ödeme en azından garantili tahsilat imkanı vermektedir.

Bayiilik almak isteyen arakadaşlar özel fiyat vb. için benimle irtibat kurabilirler

Saygılarımla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...