Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

progamer

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

senin için genç kalmış....

ya da fazla büyümemişsin, olgunlaşmamışsın.

hangisi canını daha çok yakıyorsa onu dedim say. çok gıcık bi gün lan.ben de çok gıcığım bugün.

nalaka? boş konuşmayın lütfen
hp serisi oldukça iyidir. dil olarak mükemmeldir zaten akıcılıkta. işlediği temalarda basit bir büyü okulu maceraları tadından kat kat fazla ve büyüktür, önemlidir. anlayana.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde ilk başta büyük nefretim vardı Harry'ye, LOTR ile karşılaştırmıştı Times dergisi, küplere binmiştim. Sonra ilk filmi izleyeyim dedim. John Williams ve Hogwarts sağolsun sevdirdi kendini. Sonra deli gibi okuduk, izledik.

Şimsi üzülüyorum bittiğine. Veletler bizle büyüdü resmen ve sapıtmadılar. O yüzden daha çok sevdi insanlar. Tabi filmin kadrosuda ingiliz yıldızlar geçidi, büyük keyif veriyor izlemek.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 13 ünde gelmiyormuş, 15 indeymiş.Hatalı yayınladıkları için özür dilemişşler:)....

ve dasa lütfin ama..ayıp oliyi.Star wars'tan evvel de star trek vardı..resmen şuanda bir topikteki o geyiği yapıyorsun neydi o...heh, şimdiki nesil de iş yok,bizim zamanımız farklıydı topiğiii unuttum şimdi başlığı:)

edit: buldum...http://forum.paticik.com/read.php?13,5567690
Sosyal ağlarda paylaş

hayırdır ,yav bune öfke ne celal :)

ha bide, bttf falan ok da
sw ne nan. Işın kılıcını çıkar bi mok etmez o seri
hehehe böle justification da görmedim ha :p.

hey dostum biz eskiden başka şeyler gördük, içlerinde saçmalayan uzun kulaklar, kıllı konuşan amcalar ve yeşil cüce ustalar olsada çok daha mature tamam mı
çünkü padmenin kızının kıçı görünüo ilk filmde sw çok daha süfer!

ciiuuvv ciuuvv
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...