vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 twilightla ayni kategoriye soktu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vanille diyorsa alıyorum lafımı geri hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa said: bizim dönemin devam filmlerine bak starwars, bttf.. adamların döneme bak hayrı potur, tvaylayt THE WORLD IS DOOMED!!!!! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 -1 arkadaşım.. geri aldım lafımı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 canim yaa. peki benle rp yapar misin! ben harry oliyim sen Avada Kedavra diyince ölü rpsi yap. nasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaniLLe said: twilightla ayni kategoriye soktu ya :/ twilight a ayıp edilmiş gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa said: senin için genç kalmış.... ya da fazla büyümemişsin, olgunlaşmamışsın. hangisi canını daha çok yakıyorsa onu dedim say. çok gıcık bi gün lan.ben de çok gıcığım bugün. nalaka? boş konuşmayın lütfen hp serisi oldukça iyidir. dil olarak mükemmeldir zaten akıcılıkta. işlediği temalarda basit bir büyü okulu maceraları tadından kat kat fazla ve büyüktür, önemlidir. anlayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hah harry potterda subjektif oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaniLLe said: canim yaa. peki benle rp yapar misin! ben harry oliyim sen Avada Kedavra diyince ölü rpsi yap. nasi? Daha ne kadar devam etmesi gerekiyor role acaba? 2 saattir hareketsiz yatıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Benimde ilk başta büyük nefretim vardı Harry'ye, LOTR ile karşılaştırmıştı Times dergisi, küplere binmiştim. Sonra ilk filmi izleyeyim dedim. John Williams ve Hogwarts sağolsun sevdirdi kendini. Sonra deli gibi okuduk, izledik. Şimsi üzülüyorum bittiğine. Veletler bizle büyüdü resmen ve sapıtmadılar. O yüzden daha çok sevdi insanlar. Tabi filmin kadrosuda ingiliz yıldızlar geçidi, büyük keyif veriyor izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 deadwoll said: vaniLLe said: canim yaa. peki benle rp yapar misin! ben harry oliyim sen Avada Kedavra diyince ölü rpsi yap. nasi? Daha ne kadar devam etmesi gerekiyor role acaba? 2 saattir hareketsiz yatıyor adam. rol degil o, cok köklü atmisim. yaramis büyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kalbim kırıldı şoka girdim kaç saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu arada 13 ünde gelmiyormuş, 15 indeymiş.Hatalı yayınladıkları için özür dilemişşler:).... ve dasa lütfin ama..ayıp oliyi.Star wars'tan evvel de star trek vardı..resmen şuanda bir topikteki o geyiği yapıyorsun neydi o...heh, şimdiki nesil de iş yok,bizim zamanımız farklıydı topiğiii unuttum şimdi başlığı:) edit: buldum...http://forum.paticik.com/read.php?13,5567690 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 star trek amerikanın pothead den fastfoodhead e geçtiği o melun günlerde çıkmış bişi ama. ne kadar iğrenç de olsa o saylanmaz. çünkü mazereti var. peki ya hayri'nin mazereti ne? hmm.. evet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kadının paraya ihtiyacı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu geçerli bi sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Star trek'e iğenç dedi!!! infazzzz...die die!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dediğin mantık dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 spark değil kirk yanımla,duygusal yaklaşıyorum çünkü bu filmlere...sen star wars'u mantığınla mı seyredyordun...o zaman ışın kılıcını açıklar mısın lütfen,merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ışın kılıcı sadece yüce güçle iç dengesini yakalabilmiş cedayların anlayabileceği bir şeydir zepercim. sana anlatırdım ama sonra seni kesmem gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 wuuu...o zaman ışınla beni scoty bu topicten diyip kaçıyorum ve 15 temmuzu dört gözlee beklediğimi de belirtiyorum..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 jedi robe larımızı giydik, kılıçlarımızı kuşandık... bekleyin.. orada olacağız!!!! gerçi heri patırdan önce dıvaylaytı temizlemek daha doğru.. evet evet. önce o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gayet nefis hayri pıtır bi kere. heycanla bekliyoruz. 14/f/ist forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sen her daim gençsin ama. oıynamıyorum bana ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hayırdır ,yav bune öfke ne celal :) ha bide, bttf falan ok da sw ne nan. Işın kılıcını çıkar bi mok etmez o seri hehehe böle justification da görmedim ha :p. hey dostum biz eskiden başka şeyler gördük, içlerinde saçmalayan uzun kulaklar, kıllı konuşan amcalar ve yeşil cüce ustalar olsada çok daha mature tamam mı çünkü padmenin kızının kıçı görünüo ilk filmde sw çok daha süfer! ciiuuvv ciuuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar