Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ya son zamanlarda belli bi model insanlar çok gözüme batmaya başladı. Nedir bunların tarzı bilmiyorum ama nerdeyse emolar kadar oldular vallahi. Böyle vintage kıyafetler falan. Buddy Holly tarzı gözlükler. Bi rengarenklik falan. Converse mutlaka olacak tab. Converse severim de bunların converseleri de bi acayip. Bir çoğunda da mutlaka fötr şapka gibi bişey var. Böyle bi bohem havalar falan. Sanki hafif hippielik de var. Hangi tarza neye kasıyolar kendilerini anlamadım ama baya kasıntı tipler yani. Sanki böyle Portekizden, isviçreden falan fırlamış da gelmişler. Bilgi üniversitesinin Tamirhane'de bir konserinde onlarcasına rastladım. Noluyo?
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mekanı ateşe verip kapıları kitleseydin
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Gençlik değişicek tabi. İnsanlar değişicek. Ne yani değişmesin mi? Hala 80'ler kıyafetiyle dolaşan adam görsen ne dersin dışarda? Belki 80'lerden 90'lar tarzına geçişte insanlar "ne oluyor bu gençliğe" falan diyo olabilirler yani. Değişicek ama çok kötü değişiyo bakalım ne olcak sonu..
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 tarz değişiyo babalarımız analarımız bizi tarzımızdan dolayı yadırgamadılar mı (genelleme yapıyorum istisnalar elbet vardır) bizde ebeveyin olunca yadırgıcaz demekki böyle gelmiş böyle gidiyo işte yeni tarzlar da bize "noluyo?" dedirttiriyo, bizimkilerin bizlere dediği gibi
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 kendi çaplarında modernler abi onlar, kimseye bir yararları yada zararları olacağını sanmıyorum.
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aha buldum lan! Hipster deniyomuş bunlara. Bizim ülkede yeni yaygınlaşıyo galiba. Of hiç sevmedim yahu emolar daha iyiydi. info:
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 cartman'ın bi sözü olması lazım bu konuyla ilgili ama hatırlayamadım şimdi dur bakıyım ahaha ''drugs are bad because if you do drugs you are a hippie and hippies are suck'' eric cartman
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 emolardan iyi bunlar. zaten kötü de gözükmüyo resimdekiler.
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abi Avrupa'da görsem tamam da buralarda görünce turist görmüş gibi oluyorum :)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sözlükte 2link var.. e kimse sevmemiş bunları. görünce dövebilirsiniz bence. arkasından "du yapma lan!" diyen olmaz.. maksimum "du bi ben de vurayım" derler.. ya da "du abi bi bekle!" derler ve eklerler "ben sopayı alıp geleyim bi!"
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Hipsterlığın bokunu çıkardılar hiçbir non-mainstream olayı kalmadı. Adama müziği bıraktırır bunlar. Emolar kadar kötü değiller de yarışırlar yani.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 evet onlar cidden iğrenç. allahtan bitti o akım bi ara ugg gibiydi.
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 O da Filistin'den araklama yani ayıp resmen moda ikonu haline getirilmesi.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 herkes kotu olsun, kro olsun, tu kaka olsun, rugan ayakkabi giyip oduncu gomlegi giysin, degismesin ama bisiyler, farkli tip gormek, o tipler adina bi handikap olsun. blue jean giyin, converse giyin, rayban takin, tommy cekin ustunuze, mc donalds yiyin.. YOK YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bunların özellikleri nedir? memur gibi giyinmişler.
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kenjuro said: Ben poşu bağlayanlara kıl oluyorum +99999999999999...
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ayakkabı ve pantalon giyenlere uyuz oluyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 en çok burnu olanlar gıcık! burun ne arkadaşım! BURUN NE BE! yüzün ortasında dev bir şişlik.. estetikle yok edilmeli her çocuktan.. ya da vurarak düzeltecen!
thedevourer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 nie yaw hoşuma gitti benim enterans tiplermiş aslında değişik bişi olmuşlar.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bella said: emolardan iyi bunlar. zaten kötü de gözükmüyo resimdekiler. +1 kötü değilmiş hani. mide bulandırmıyor en azından
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ulan babam bana küçükken bikere saçımı değişik model kestirince "ne lan bu hippi saç düzelttir onu" demişti, adama kızmıştım bide, abov meğerse iyiliğimi düşünmüş lan
Öne çıkan mesajlar